رفتن به مطلب

خرید قطعات مناسب برای یک ورک استیشن متوسط به بالا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من عضو جدید انجمن هستم و میخواستم شما اساتید محترم من را یاری کنید تا بهترین قطعات را با صرفه اقتصادی خوب بخرم.

کارایی ای که از سیستم مورد نظرم میخوام:

1- طراحی سه بعدی در نرم افزار های solid works - adobe photoshop - robotic simulator (منظورم برنامه های خیلی سنگین مثل مایا و تری دی مکس نیست)

2- برنامه نویسی در visual studio و python با کارایی خیلی بالا و پردازش فایل های بیشتر از 1 گیگا بایت به صورت همزمان

3- دارای داک پورت های مورد نیاز برای تجهیزات خارجی ( بیشتر از 4 پورت یو اس بی و دارای com , ...)

4- اجرای همزمان برنامه های طراحی و برنامه نویسی ((خیلی مهم))

5- دارای پورت های فراوان اینترنال برای اضافه کردن قطعات در آینده

سیستم مورد نظر خودم که با توجه به سایت های خارجی میخوام اسمبل کنم:

رم: بالای 16

سی پی یو: واقعا نمیدونم چه نوع با چه سرعتی

هارد (اپشن)

گرافیک : 4 گیگ

مادر بورد: واقعا نتونستم از بین ام اس ای و ای سوز یکیو انتخواب کنم

سیستم کولینگ : خیلی خوب

صدا : تقریبا کمتر از 10 دسی بل

پاور: متناسب با طراحی آینده ( مصرف برق برام مهم نیست)

با این طراحی و گنجاندن سی پی یو زئون قیمت 18 میلیون تومان درومد با باقیه اجزای متفرقه!

(بودجه من برای خرید کیس: حدود 6 میلیون)

خواهش میکنم یک سیستم متناسب با نیازم به من پیشنهاد بدین که بتونم اون رو بعدا آپگرید کنم.

خیلی ممنون ازینکه به این سوال توجه میکنید.

ویرایش شده توسط pcpartpicker
لینک به دیدگاه

با توجه به بودجه این مورد پیشنهاد میشه

ASUS X99-PRO-USB 3.1 LGA2011-V3 X99 Mainboard

Intel® Core™ i7-6800K Broadwell-E Processor

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

Geil Evo Potenza 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16 DDR4

Samsung 850 EVO 120GB SATA3

ASUS R9 390X DCII 8GB GDDR5

DeepCool DUKASE White

EVGA SuperNOVA 850 G2 80Plus Gold Power Supply

Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

مجموع 6.167

در اخر هم در اینده میتونید پردازنده های سری رده بالاتری تهیه کنید

در خصوص سری xeon هم با توجه به فرکانس کاری پایین تر در صورتی پیشنهاد میشه قصد تهیه مادربرد Dual Cpu داشته باشید که اندکی با بودجه ناسازگار هست

لینک به دیدگاه

شما به نظر من یه سری قطعات رو دست دوم بگیری به صرفه تره.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

مرسی از توجهت؛ مجید جان از کجا میتونم با اطمینان قطعات دست دوم بخرم؟ شما کجا رو پیشنهاد میدین؟
لینک به دیدگاه

کارههایی که گفتید اکثرا خودمم دارم انجام میدم به غیر از نرم افزار گرافیکی  سیستمی که Farshid جان پیشنهاد دادن مناسب هستش چون از خانواده BD-E هستش و دارای بهینه سازیها وحشتناک هستش مخصوصا که مناسب برای چند نخی Multi Threading می باشد بنده خودم CI7 6900K سفارش دادم برام بیارند برای چنین کارهایی میخوام قطعا جواب گو هستش این بر میگرده به نرم افزاری که بهینه باشه و بتونهه از تمامی هسته های استفاده کنه من به تون قول میکنم یک هیولا خواهید داشت.

81824.png

=================================

81898.png

لینک به دیدگاه

کارههایی که گفتید اکثرا خودمم دارم انجام میدم به غیر از نرم افزار گرافیکی سیستمی که Farshid جان پیشنهاد دادن مناسب هستش چون از خانواده BD-E هستش و دارای بهینه سازیها وحشتناک هستش مخصوصا که مناسب برای چند نخی Multi Threading می باشد بنده خودم CI7 6900K سفارش دادم برام بیارند برای چنین کارهایی میخوام قطعا جواب گو هستش این بر میگرده به نرم افزاری که بهینه باشه و بتونهه از تمامی هسته های استفاده کنه من به تون قول میکنم یک هیولا خواهید داشت.

81824.png

=================================

81898.png

مرسی دوست عزیز، در مورد مادر برد سیستم دوال سی پی یو خیلی در میاد؟ چون من میخوام در اینده (یک سال دیگه) رم ۱۲۸ با زئون استفاده کنم، میخوام سرورش کنم با دوستان توی شرکت و رندر بگیرم باهاش! آیا امکانش هست که بعدن رندر گیری نرم افزار بشه روش انجام داد (با همین مادر بردی که آقا فرشید پیشنهاد دادن)؟

لینک به دیدگاه

سلام 

سیستمی که کاربر farshid0018 براتون معرفی کردن  در کل به نظر منم مناسبه شما به سیستم های xeon احتیاجی ندارین و کاربردهایی هم که اشاره کردین انچنان سنگین نیستن که احتیاج به سیستم سروری داشته باشین. با سیستم های مبتنی بر چیپست x99 هم میتونید 128 گیگ رم داشته باشید. صدا : تقریبا کمتر از 10 دسی بل هم که فرمودید تقریبا غیر ممکنه

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

سلام

سیستمی که کاربر farshid0018 براتون معرفی کردن در کل به نظر منم مناسبه شما به سیستم های xeon احتیاجی ندارین و کاربردهایی هم که اشاره کردین انچنان سنگین نیستن که احتیاج به سیستم سروری داشته باشین. با سیستم های مبتنی بر چیپست x99 هم میتونید 128 گیگ رم داشته باشید.

صدا : تقریبا کمتر از 10 دسی بل هم که فرمودید تقریبا غیر ممکنه

مرسی از توجهتون.

لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز، در مورد مادر برد سیستم دوال سی پی یو خیلی در میاد؟ چون من میخوام در اینده (یک سال دیگه) رم ۱۲۸ با زئون استفاده کنم، میخوام سرورش کنم با دوستان توی شرکت و رندر بگیرم باهاش! آیا امکانش هست که بعدن رندر گیری نرم افزار بشه روش انجام داد (با همین مادر بردی که آقا فرشید پیشنهاد دادن)؟

خواهش میکنم، بله چون ما محدودیت بودجه دارید خرید سیستم DUAL توصیه نمی شود و شما همین سیستم تهیه کنید چون مادربرد و پردازنده اصلی حجم بالای از حافظه پشتیبانی نیز میکنند شما می توانید در آینده بدونه هیچ مشکلی ارتقاء حافظه اصلی داشته باشید و رندر بگیرید بنده با CI7 6900K دارم باهاش Blender رندرینگ می کنم و همچنین در محیط Visual Studio نیز میلیون خط کد Compile می شود هیچ مشکلی ندارید با خیال راحت BD-E خریداری کنید. 

در مورد مادربرد اصلی من توصیه می کنم این مادربرد خریداری کنید و حافظه اصلی به 32 گیگابایت افزایش بدید : asus x99-a/usb 3.1

هزینه اضافی برای مادربرد چندان قابل قبول نیست گرچه مادربردهای ساخته با تراشه X99 همگی دارای بالاترین سطح کیفیت ساخت هستند وفقط در اماکانات متفاوت هستند من توصیه میکنم از هزینه مادربرد کم کنید وبه حافظه اصلی اضافه کنید به 32 گیگابایت اشتباهی که بنده پیش از این انجام دادم ابتداء رم 16 گیگابایت تهیه کردم و برای کارهام هزینه اضافی به مادربرد اختصاص داده بودم و بعد با هزینه دو چندان حافظه 32 گیگابایتی تهیه کردم. 

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم، بله چون ما محدودیت بودجه دارید خرید سیستم DUAL توصیه نمی شود و شما همین سیستم تهیه کنید چون مادربرد و پردازنده اصلی حجم بالای از حافظه پشتیبانی نیز میکنند شما می توانید در آینده بدونه هیچ مشکلی ارتقاء حافظه اصلی داشته باشید و رندر بگیرید بنده با CI7 6900K دارم باهاش Blender رندرینگ می کنم و همچنین در محیط Visual Studio نیز میلیون خط کد Compile می شود هیچ مشکلی ندارید با خیال راحت BD-E خریداری کنید.

در مورد مادربرد اصلی من توصیه می کنم این مادربرد خریداری کنید و حافظه اصلی به 32 گیگابایت افزایش بدید : asus x99-a/usb 3.1

هزینه اضافی برای مادربرد چندان قابل قبول نیست گرچه مادربردهای ساخته با تراشه X99 همگی دارای بالاترین سطح کیفیت ساخت هستند وفقط در اماکانات متفاوت هستند من توصیه میکنم از هزینه مادربرد کم کنید وبه حافظه اصلی اضافه کنید به 32 گیگابایت اشتباهی که بنده پیش از این انجام دادم ابتداء رم 16 گیگابایت تهیه کردم و برای کارهام هزینه اضافی به مادربرد اختصاص داده بودم و بعد با هزینه دو چندان حافظه 32 گیگابایتی تهیه کردم.

مرسی از راهنماییت
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...