رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم تا 5.5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم یک سیستم گیمینگ تا 5.5 میلیون بگیرم . لطفا قعطات مناسب رو معرفی کنید 

لینک به دیدگاه

منظورتون همراه با مانیتور هست یا خیر؟؟

نه . فقط خود قطعات کیس و کیس 

ویرایش شده توسط AbdolrahimT
لینک به دیدگاه

نه . فقط خود قطعات کیس و کیس 

Intel® Core™ i5-6500 Skylake Processor

ASUS Z170 Pro Gaming LGA1151 Z170 Mainboard

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

Samsung 850 EVO 120GB SATA3

Inno3D iChill GTX 1080 X3 Air Boss 8GB GDDR5X

Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

Green Z4 ASTIAK Case

مجموع 5.650

برای هماهنگی بیشتر با بودجه میتونید این مادربرد تهیه کنید

ASUS H170 PRO GAMING LGA1151 H170 Mainboard

در خصوص گرافیک با توجه به این که مدل مانیتور فعلی رو ذکر نکردید و اگر قصد اجرا گیم در رزلوشن 4k رو ندارید پیشنهاد میشه این مدل تهیه کنید

Inno3D iChill GTX 1070 X4 Air Boss 8GB GDDR5

لینک به دیدگاه

پیشنهاد اقا فرشید خیلی خوبه فقط به نظر من اگر FHD بازی می کنید بجای گرافیک GTX1080 گرافیک GTX 1070 تهیه کنید و سی پی یو رو i7 6700k بگیرید . به نظر من بازی های آینده رشد زیادی دارند و از توان پردازش سی پی یو بیشتر استفاده می کنند. مخصوصا بازی هایی که از VR پشتیبانی می کنند. 

اگر می تونید بوجه رو زیاد کنید که چه بهتر ۱۰۸۰ سر جاش باشه  ^_^ 

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

باشه مرسی . نظرتون در مورد مانیتور چیه ؟

بودجه چقدره؟  واسه گیم ؟ 

اگر گیم هست مشخص کنید چه انتظاری دارید. پنل TN باشه (زاویه دیده خیلی خوبی نداره ولی زمان تاخیر کم و رفرش ریت بالایی داره معمولا ) یا پنل IPS  (کیفیت بالاتری داره . زاویه دید عالی. اما زمان تاخیر حداقل 4ms و رفرش ریت پایین)؟

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

بودجه چقدره؟  واسه گیم ؟ 

اگر گیم هست مشخص کنید چه انتظاری دارید. پنل TN باشه (زاویه دیده خیلی خوبی نداره ولی زمان تاخیر کم و رفرش ریت بالایی داره معمولا ) یا پنل IPS  (کیفیت بالاتری داره . زاویه دید عالی. اما زمان تاخیر حداقل 4ms و رفرش ریت پایین)؟

واسه گیم هست تا 2 میلیون بودجه هست . اگه میشه از هردو مثال بزنید

در مجموع کدوم نوع بهتزه ؟

لینک به دیدگاه

راستش بستگی به شما داره پیشنهاد میکنم به این تاپیک هم سری بزنید.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=47263&hl=

انتخاب من BenQ XL2430T بود . البته بنده بیشتر بازی های سبک اول شخص رو بازی میکنم (هر چند الان گرافیک ندارم *dry# ) پنل این مانیتور TN هست اما نهایت کیفیت رو تواین نوع پنل داره.

زمان تاخیر 1ms نرخ رفرش 144Hz . دیگه خبری از گوستینگ نیست. قابلیت شخصی سازی عالیییی. عاشقشم.

اما با 2 تومان میتونید مانیتور 27 اینچ XL2720Z 144Hz تهیه کنید. یا سراغ مانیتور های Asus برید .مانیتور 27 اینچ  PG278Q WQHD G-Sync 3D مقداری از بوجه شما بیشتره اما با وجود داشتن G-Sync انتخاب خیلی خوبی هست.

درمورد پنل های IPS از برند ایسوس یا سامسونگ میتونید تهیه کنید. تقریبا تمام مانیتورهای بالای 1میلیون این برندها  از نظرکیفیت و ظاهر خیره کننده اند.فقط اشکالشون همون زمان تاخیر هست(که واقعا واسه گیم معمولی به چشم نمیاد.)

لینک به دیدگاه

راستش بستگی به شما داره پیشنهاد میکنم به این تاپیک هم سری بزنید.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=47263&hl=

انتخاب من BenQ XL2430T بود . البته بنده بیشتر بازی های سبک اول شخص رو بازی میکنم (هر چند الان گرافیک ندارم *dry# ) پنل این مانیتور TN هست اما نهایت کیفیت رو تواین نوع پنل داره.

زمان تاخیر 1ms نرخ رفرش 144Hz . دیگه خبری از گوستینگ نیست. قابلیت شخصی سازی عالیییی. عاشقشم.

اما با 2 تومان میتونید مانیتور 27 اینچ XL2720Z 144Hz تهیه کنید. یا سراغ مانیتور های Asus برید .مانیتور 27 اینچ  PG278Q WQHD G-Sync 3D مقداری از بوجه شما بیشتره اما با وجود داشتن G-Sync انتخاب خیلی خوبی هست.

درمورد پنل های IPS از برند ایسوس یا سامسونگ میتونید تهیه کنید. تقریبا تمام مانیتورهای بالای 1میلیون این برندها  از نظرکیفیت و ظاهر خیره کننده اند.فقط اشکالشون همون زمان تاخیر هست(که واقعا واسه گیم معمولی به چشم نمیاد.)

به نظر من هم اون benq xl2430t خوبه و احتمالا همین رو بگیرم . 

فقط  یک چیز اینکه gsync ارزونتر هم وجود داره یا نه ؟ 

لینک به دیدگاه

قضیه مانیتور هم حل شد . نظرتون در مورد موس و کیبورد چیه ؟ ضمنا چپ دست هم هستم 

لینک به دیدگاه

قضیه مانیتور هم حل شد . نظرتون در مورد موس و کیبورد چیه ؟ ضمنا چپ دست هم هستم 

منم دست چپ هستم و هنوز موس خوبی پیدا نکردم.

فعلا دارم با موس معمولی Logitech G100 بازی میکنم.

البته با Taipan بازی کردم و راضی بودم

لینک به دیدگاه

کس دیکه ای نظری نداره ؟

البته انتخاب مانیتور کمی سلیقه ایی هست اما فارق از مدل بنکو اگر اهل مانیتور با سایز بزرگ هستید این مورد هم مد نظر داشته باشید با قیمتی مناسب در حدود 1200~350

ASUS MX279H AH-IPS 27inch Monitor

لینک به دیدگاه

البته انتخاب مانیتور کمی سلیقه ایی هست اما فارق از مدل بنکو اگر اهل مانیتور با سایز بزرگ هستید این مورد هم مد نظر داشته باشید با قیمتی مناسب در حدود 1200~350

ASUS MX279H AH-IPS 27inch Monitor

سلام مرسی - مانیتور رو گرفتم واسه موس و کیبورد فعلا کمک میخوام ( چپ دست هستم )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...