رفتن به مطلب

خرید از بلاد کفر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . من یکی از فامیلامون در مایکروسافت کار می کنه ، اگر بهش بگم مثلا یک مدل از 480 بفرسته چقدر باید به گمرک بدیم ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببیند روش محاسبه گمرکی اداره پست به این شکل هست کالا شما وقتی بدستشون میرسه میبرند قسمت ارزیابی اونجا بررسی میشه کارشناس ها مدل و برند دستگاه شمارو داخل اینترنت جستجو میکنند قیمت دستگاه داخل کشور و خارج کشور رو پیدامیکنند 

قیمت ها از هم تفریق میکنند حدود 3 یا 4 یا 5 درصد از مبلغ کم میکنند و اون مبلغ رو تحت عنوان گمرکی از شما دریافت میکنند این تجربه من بوده تو این دو سال با خرید از امازون و ...   :clapping: حالا توجه کنید که شما هزینه حمل هم پرداخت کردید و با این حساب جمع نهایی بیشتر میشه و شما دارید ضرر میدید 

اگر هم با پست خصوصی بفرستید هم هزینه حمل بالایی داره و هم گمرکی نسبتا بالا که جمعش هم حدودا گمرکی پست میشه بنظر من اگه فامیلتون قصد سفر به ایران داشتند بگید مسافری بیارند در غیر اینصورت ارزش نداره

البته بعضی وقت ها هم شانس میارید و گمرکی همون 9 هزارتومن رو پرداخت میکنید  :D  البته تو 6 ماه گذشته دیده نشده و پست بشدت داره بسته هارو درو میکنه و جیب مردم رو خالی 

لینک به دیدگاه

سلام . من یکی از فامیلامون در مایکروسافت کار می کنه ، اگر بهش بگم مثلا یک مدل از 480 بفرسته چقدر باید به گمرک بدیم ؟ 

سلام

منم بیل گیتس عمومه

خواستین اون تو گمرک دست داره میگم ارزون واستون حساب کنه:D:D

لینک به دیدگاه

خخخخ . مثلا برای یک کارت 250 دلاری ، باید چند تومن بهگمرک و .... بدیم و چند دلار به پست ؟ نمی خوام از آمازون خریداری بشه

لینک به دیدگاه

من یه لنز 150 دلاری میخواستم 950 حسابش کردن تو همین فرومها

اونو بیخیال شدم لنگ یه آداپتور 17 دلاری هستم تو ایران هم نیست کسی هم بخاطر قیمت پایینش نمیاره ! من موندم و یه فلاش 1400 تومنی رو دستم.

خاک برسر گمرک چی جماعت و امثالهم اجمعین !

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

برای اینکه اجناس بلاد کفر تطهیر شود باید دو برابر ارزش تخمینی خود جنس را به خزانه بپردازید. :)

برادر من چیزی که اینجا وارد شده رو که به صورت تکی ارزش نداره ! حالا بعضی چیزای خاص که واردات هم ندارن رو ارزش واردات داره.

راجب قیمت هم بگم اون بنده خدا باید بخره 260 دلار که میشه حدود 900 که حتی به همین قیمت هم برای 200 تومن ارزش دردسر و بدون گارانتی رو نداره.

حداقل 200 پول پست میگیرن ! چون وزن بسته زیاده.اگر ایشون امریکا باشه و از اونجا بفرسته.

جهت تطهیر جنس کفار هم باید حدود 100 بدی....

اصلا ارزش نداره ! تازه کارتی که میرسه با این همه تاخیر و بدون گارانتی !

لینک به دیدگاه

خارج از بحث 480 فقط غیر رفرنس بخرین

خارج از بحث 480 فقط غیر رفرنس بخرین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...