رفتن به مطلب

صبر کنم یا دلم را بزنم به دریا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

نسخه های 3 گیگ 1060 فقط برای رزولوشن های پایین تر از FHD بدرد می خوره یا FHD با تنظیمات معمولی. شما به بازی های امروز نگاه نکنید که حتی با گرافیک 2 گیگ هم می شه خروجی خوب ازشون گرفت. شما یه کارت آکبند می خرید که حد اقل یکسال ازش استفاده کنید و دریایی از بازی های جدید با گرافیک های بسیار بالا موجوده. مثل قدیم نیست که کیفیت گیم ها به نسل کنسول ها وابسته باشه یه گیم می تونه نهایت جاه طلبی رو برای گرافیک داشته باشه و با نسخه های اپتیمایز شده برای کنسول ها پورت بشه.

اگر می خواهید حتما آکبند باشه RX470 شدیدا توصیه می شه. اگر هم عجله دارید و نمیخواید یه ماه دیگه منتظر بمونید R9 380X 4 گیگ.

اگر هم با گرافیک های کارکرده مشکلی ندارید R9 390/390X یا GTX970 کار کرده تهیه کنید. در خصوص نسل و ... هم گول تبلیغات نسل ها رو نخرید. درسته آکبند خریدنشون الان منطقی نیست، اما اینطور نیست که کارت GTX 780ti یا R9 290X مشکلی با بازی های جدید داشته باشن و نیاز حتمی به تعویضشون وجود داشته باشه.

لینک به دیدگاه

gtx 1060 3gb چهار روز دیگه بررسیهاش میاد اون وقت میشه نظر قطعی داد . با اینحال من احتمال میدم قویتر از 970 باشه و در مورد قیمت خوب شما نسخه 200 دلاریش مد نظرتون باشه  . با فن قدرتمندتر و اورکلاک شده حدود 230 قیمت گذاشتند.

لیست قیمتهای 1060 3گیگ 

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&IsNodeId=1&N=100007709%20600030348%20601210955%20600286741&cm_sp=tab_computer-hardware_3-_-visnav-_-NVIDIA-GTX_2 

در مورد ایکه پاورتون میکشه به لینکهای زیر مراجعه کنید.

http://powersupplycalculator.net/

http://www.green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx

:cool:  :cool:  این تامزهاردویر از ما کاپی می کنه ! ما کاپی نمی خوایم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بنده میخواهم یک کارت گرافیک بخرم بودجه من فعلا هفتصد تومان و تپ این رنج قیمت هم gtx950بهترین گزینه ایت اما اگه یه سال دیگه صب کنم به نظرتون قیمت gtc1060که الان قیمتش یک وششصد هستش تا سال دیگه چقد میشه و آیاارزش صبر کردن را دارد

سلام

فعلا تا اومدن سری 1000 و متعادل شدن بازاربابودجه 700 تومن میتونید یه کارت 960 تهیه کنید. بعد عید که قیمتا متعادل شد میتونید ارتقا بدید به سری جدید

لینک به دیدگاه

با 700 به نظرم R9 280X بخرید کارکرده بخرید

لینک به دیدگاه

سلام

بنده به دلیل مشکلات مالی فقط میخواهم یک کارت گرافیک بخرم که تا سه چهار سال دیگه از پس بازی های روز بربیاد بودجه ام هم نهصد هزار تومان می باشد حالا به نظر شما اگر 970بخرم خوبه و تا سه چهار سال دیگه بازی های روز را جواب میده یا نه؟

در مورد کارت گرافیک rx470چیزی نگرانم میکنه این هست که اولن بیش تر کار گرافیک های amdگرمای زیادی تولید می کنند و دومیش هم این هست که پاور من 550واته و نمیدونم میتونه rx470را ساپورت کنه یا نه؟

حالا به نظرتون اگه پاورم جواب بده کدامشان را بخرم چوم قیمت هر دوشون فک کنم یکی هست البته خب قیمت هر چی وقتی واسه اولین بار میاد اینجا میدونید چه طوری هست

حالا به عنوان آخرین پرسشم میپرسم gtx970دست دو بخرم یا rx470(البته اگه پاورم ساپورت کنه)و(قیمتش هم در حدود نصد هزار تومان باشه )جوری که تا سه چهارسال بازی های روز را بتونم باهاش بازی کنم؟

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم با این بودجه کارت R9 290 بصورت دسته دو بخرید خیلی بصرفه تر

پشتیبانی دایرکس 12 برای بازی های آینده

پشتیبانی کامل درایور از طرف AMD

من خودم همین کارت رو بصورت دسته دو تهیه کردم.

امروز Rise of The Tom Raider 2016 رو تموم کردم با آخرین تنظیمات در رزولوشن فول اچ دی ولی texture quality رو روی high قرار دادم چون مموری کارت کم میاورد اگه نه خود کارت در اجرای روان بازی مشکلی نداشت بیشتر بازی هارو هم با آخرین تنظیمات بالا میاره  شما با این بودجه به نظرم بهترین گزینه 290 هست.

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز من در سایت گرین که رفتم و حساب کردم گفته پاور مورد نیاز 650 واته ولی پاور من 550 واته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بنده به دلیل مشکلات مالی فقط میخواهم یک کارت گرافیک بخرم که تا سه چهار سال دیگه از پس بازی های روز بربیاد بودجه ام هم نهصد هزار تومان می باشد حالا به نظر شما اگر 970بخرم خوبه و تا سه چهار سال دیگه بازی های روز را جواب میده یا نه؟

در مورد کارت گرافیک rx470چیزی نگرانم میکنه این هست که اولن بیش تر کار گرافیک های amdگرمای زیادی تولید می کنند و دومیش هم این هست که پاور من 550واته و نمیدونم میتونه rx470را ساپورت کنه یا نه؟

حالا به نظرتون اگه پاورم جواب بده کدامشان را بخرم چوم قیمت هر دوشون فک کنم یکی هست البته خب قیمت هر چی وقتی واسه اولین بار میاد اینجا میدونید چه طوری هست

حالا به عنوان آخرین پرسشم میپرسم gtx970دست دو بخرم یا rx470(البته اگه پاورم ساپورت کنه)و(قیمتش هم در حدود نصد هزار تومان باشه )جوری که تا سه چهارسال بازی های روز را بتونم باهاش بازی کنم؟

راجب پاورتون اگه 550 وات هستش خروجی واقعی : حداقل 500 وات ، مشکلی از بابت 480 یا 470 یا 970 نداره

970 منسوخ شده ، بهتره 470 بگیرید هم بروز تره و پشتیبانی خیلی بهتری از دایرکس 12 و ولکان داره (افزایش عملکرد 50%)

نگران دما و مصرف نباشید ، دما که تو نسخه های کاستوم حل شده هستش ، مصرفشم هم اندازه 970 هستش

لینک به دیدگاه

بنچمارک 1060 3gb منتشر شد . به نظرم کارت خوبی هست لینک بررسی نسخه اورکلاک شده  msi هست با قیمت 220 دلار که با 480 8 گیگ 240 دلاری در بازی  

Ashes Of The Singularity برابر عمل کرده  

fq65_untitled.png

لینک بررسی : http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1060_gaming_x_3gb_review,15.html

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...