رفتن به مطلب

خرید هارد اکسترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه 

میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا بگیرم موندم چه مدلی بگیرم

خودم این هارد ها رو انتخاب کردم ولی نمیدونم از لحاظ کیفیت خوب هستن یا نه

http://lioncomputer.ir/product/6572/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84+%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7++HD720++1+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA/#prettyPhoto

http://lioncomputer.ir/product/2342/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84+%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7+HD710+1+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

http://lioncomputer.ir/product/7980/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84+%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7+HD710M+1+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

اگه مدل دیگه ای هم هس لطفا بهم بگید 

کارم این هست که فیلم هایی که دانلود میکنم رو بریزم توی هارد و هر وقت خواستم هارد رو وصل کنم و فیلم رو از روی هارد پخش کنم و نگاه کنم و بعضی موقع ها با خودم بیرون ببرم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

مدل اي ديتا ٧١٠ اكثرا از قسمت پورت يو اس بي دچار مشكل ميشند، از لحاظ بدنه هم من چند وقت داشتم قسمت هاي پلاستيكي بعد يه مدت از بدنه جدا شدند و تقريبا ول شدند، زياد كيفيت خوبي نداره اگر قصدتون خريد اين مدل هارد هاي ضد ضربه و واتر پروف هست (كه بهتون بگم تفاوتي در عمل با هارد هاي معمولي ندارند و به همون اندازه حساس هستند) سيليكون پاور مدل هاي A60 و A80 رو بهتون توصيه ميكنم به نظر من هم از لحاظ زيبايي هم كيفيت ساخت بدنشون خيلي بهتر از adata هستند طبق تجربه ايي كه از اين دو برند داشتم ،در غير اينصورت من مدل WD My passport ultra premium رو پيشنهاد ميدم كه قيمت پايينتري هم داره ولي از همه لحاظ درجه يكه..

لینک به دیدگاه

توضیحات رو دادند دوست عزیز فرمودند

پیشنهاد بنده هم سری WD Ultra هست و یا مدل های Seagate

لینک به دیدگاه

توضیحات رو دادند دوست عزیز فرمودند

پیشنهاد بنده هم سری WD Ultra هست و یا مدل های Seagate

ممنون از نظرت ولی میخوام هارد ضد ضربه و آب و شوک باشه

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرت ولی میخوام هارد ضد ضربه و آب و شوک باشه

دوست عزیز چندان به این چیزا توجه نکن.

البته نمیگم این ویژگی ها بده منتها همین هارد های نظامی سیلیکون پاور هم تجربه ی نابودی رو با افتادن از یه ارتفاع کوچیک داشتن.

البته اشاباه برداشت نشه مقاومت زیادی دارن این مدلا منتها منظور من اینه که زیاد حساس نشو شانس باهات یار نباشه مقاوم ترین هاردها هم از بین میرن.

پیشنهاد منم WD My Passport Ultra Premium هستش.

نسخه های Metal Edition همین برند هم خوبن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...