رفتن به مطلب

فلش مموری ۸ گیگ. AData S102 یا Patriot Xporter ?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من می خوام یک فلش مموری ۸ گیگ بخرم که ترجیحا لاستیکی نباشه .چون فلش قبلیم (OCZ ATV) به همین دلیل سرش کنده شد !

مدل ADATA S102 با قیمت ۲۱ هزار تومان به نظرم گزینه مناسبی هست ولی چون از ADATA C003 و ADATA C008 توی Newegg.com خیلی بد گفته بودند مردد شدم ! کسی در مورد این برند و مخصوصا این مدلش تجربه ای داره ؟

A70KK.jpg

در ضمن ... اگه کسی Patriot Xporter Boost یا Patriot XT Rage رو از نزدیک دیده لطفا به منم بگه جدنه فلش مثل OCZ ATV یا Corsair Voyager کاملا لاستیکیه که امکان شکستنش باشه یا بدنه داخلی محکمی هم داره !! ؟ چون مجبورم اینترنتی بخرم از نزدیک جنس رو نمی بینم

12775980650.jpg41Fye4H7%2BxL._AA300_.jpg

Corsair_USB16GB_Unglued_675.jpg

متشکرم 8-}

لینک به دیدگاه

من دقیقا همین مدل پاتریوت رو دارم سرعت خوندش 34 مگ هستش 8-}

لینک به دیدگاه

خیلی متشکرم 8-} ... کدوم یکی از پاتریوت ها رو ؟

من از نظر سرعت هیچ نگرانی ندارم ... فلش قبلی من هم خیلی سریع بود ولی چون اونم ضد آب بود بعد از چند سال سرش شکست ! مثل مشکل Corsair Voyager .

فلش شما چطوره؟ بدنه محکمی داره یا مثل OCZ ATV و Voyager کاملا لاستیکیه ؟

ویرایش شده توسط rostamiani
لینک به دیدگاه

بدنه اون از جنس پلاستیک نرم هست که حالت ارتجاعی داره(مثل پلاستیک فشرده) و فوق العاده محکم هست من یه بار از طبقه بالا واسه دوستم انداختم که بگیره ولی نگرفت و افتاد رو زمین چون بدنه ضدضربه داره هیچی نشد clapping.gif در ضمن ضد آب هم هست ولی تست نکردم 8-} یک سالی هست دارم با اینکه همیشه یه جای اتاق زیر دست و پا افتاده چیزیش نشده در ضمن سرعت نوشتنش از خوندن کمتره حدود یک سوم

ویرایش شده توسط shamsayi
لینک به دیدگاه

اینجوری که خیلی خوبه @};-

خیلی متشکرم ... ولی اگه میشه این سوالم رو هم جواب بده :

فلش قبلی من هم ضد آب بود هم ضد ضربه.انصافا هم چیز خوبی بود ولی معلوم بود جز بدنه لاستیکی چیز محکمی نداره ! حتی یکم هم میشد با دست خمش کرد sigh.gif

تا چند سال هم مشکلی نداشتم تا اینکه کم کم سر فلش شل شد.اینجا بود که فهمیدم واقعا داخل فلش بدنه دیگه لی به جز این بدنه لاستیکی وجود نداره و سر فلش فقط به خود برد وصل شده ! درست مثل Corsair Voyager که عکسشو اون بالا گزاشتم

اگه میشه شما هم یک بررسی بکن ببین این مدل داخلش بدنه دیگه ای داره یا این هم همون مشکلات رو داره

راستی ... شما Xporter Boost داری یا XT Rage ؟

خیلی متشکرم 8-}

post-5778-025783200 1298980694_thumb.jpeg

post-5778-016963800 1298980824_thumb.jpeg

post-5778-077312900 1298980838_thumb.jpeg

post-5778-082790600 1298980852_thumb.jpeg

لینک به دیدگاه

اینطور که من تو عکسها دیدم ، دو مدل پاتریوت که گذاشتید هیچکدوم در ندارن . کشویی هستن فکر کنم . قسمت انتهایی رو فشار بدید داخل سر USB میاد بیرون و بکشید میره تو . مدل RAGE که کاملا اینو نشون داده . تو عکس هم مشخصه که به جز بدنه بیرونی یک لایه داخلی هم روی برد رو پوشونده . من اینطور فهمیدم . شاید اشتباه کرده باشم . من خودم هم میخوام فلش بخرم . دنبال چیزی هستم که سرعت خوبی داشته باشه . OCZ Rally 2 دارم که سرعتش فوق العاده هست . میدونم الان نمی تونم مثل اون پیدا کنم . 5-4 ساله دارمش . می خوام یه چیزی بگیرم که نزدیک به اون باشه . تو اینتر نت که گشتم یک مدل دیدم که سرعت خوبی داشت . Verico ProStick 16GB با سرعت خوندن 35 و نوشتن 27 . بدنه هم آلومینیومی . اگر مدل بهتری سراغ دارید معرفی کنید . این مدل 8 گیگ نداره . 16 برام زیاده .

لینک به دیدگاه

اگه سرعت بالا لازم دارید حتما برید سراغ فلش های USB3

USB2 اجازه نمی ده سرعت از ۳۰ مگ بالا تر بره !

مثلا همین ADATA S102 سرعت خوندنش تا ۵۰ هم میره ! ولی رایتش حدود ۱۰ هست .قیمت هم حدود ۲۱ هزار تومان

ADATA N005 هم سرعتش ۲۲/۶۰ هست .ولی کم تر از ۱۶ مگابایت نداره !

ولی مساله اینه که نمی دونم ADATA مارک خوبی هست یا نه @};-

اینم بنچمارک ADATA N005 16GB

http://www.notebookcheck.net/Review-ADATA-Nobility-N005-16-GB-USB-3-0.39261.0.html

adata_nobility_n005_01.jpg

لینک به دیدگاه

ممنون . ولی مشکل USB3 اینه که باید مادربورد سیستم موردنظر هم داشته باشه . وگرنه میشه همون USB2 . مارک خوبیه Adata ولی باز همون مسئله 16 گیگ هست .

لینک به دیدگاه

احتمالا شما این فلش رو برای ۴-۵ سال آینده می خوای ! برای همین گفتم حتما USB3 بخر

در ضمن این فلش ها تو حالت USB2 هم کار می کنند و سرعتشون هم خیلی خوبه ! بنچمارک رو ببین... در ضمن . اگه ADATA مارک خوبیه S102 بخر .شاید منم همونو خریدم @};-

لینک به دیدگاه

سلام . متاسفانه آقای حسینی فلشهای پر سرعت ADATA رو موجود ندارن . الان من بین دو مدل موندم کدوم رو بگیرم . Patriot Xporter Rage یا Verico ProStick . کسی میتونه کمکم کنه تو انتخاب؟ گارانتی کدوم بهتره؟ سرعت و طول عمر کدوم بیشتره؟ کدوم مقاوم تره؟ ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...