رفتن به مطلب

آیا میشه رزولیشن دیفالت HDMI رو کم کرد ؟

Amiro3D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

شاید سوالم یکم عجیب باشه

قضیه اینطوریه ک فعلا تا مدتی مجبورم با یه  LG ک مکس رزولیشن قابل ساپورتش 1050 هست کار کنم (اندازه و کیفیت تصویرش کاملا مناسب و شفاف هست ولی متاسفانه 1080 رو ساپورت نمیکنه)

این ماینتور واسه استفاده از دستگاه های دیجیتال و اینجور چیزا HDMI داره و حتی کیفیت بهتری هم میده با hdmi ولی مشکل اینجاست ک

رزولیشن دیفایلت پورت HDMI روی 1080 هست ک وقتی با این پورت به پیسی وصل میکنم مانیتور رو تصویر میپره و مانیتور پیغام ساپورت نشدن رزولیشن رو میده

حالا یه نکته ای ک هست اینه ک هرچی هست این مشکل از درایور کارت گرافیک هست

چرا ؟ چون اولا تا قبل از بالا اومدن محیط ویندوز (حتی تا لوگوی ویندوز) تصویر هست ولی وقتی قراره رزولیشن 1080 اعمال بشه رو مانیتور پیغام ساپورت نکردن رو میده

حالا چرا میگم درایور کارت گرافیک ؟

چون وقتی ویندوز رو عوض کنید قبل از نصب درایور رزولیشن مکس روی 1680 * 1050 هست نهایتا ، ک میشه رزولیشن پورت VGA و کاملا تو محیط ویندوز بدون مشکل میشه کار کرد با مانیتور

ولی وقتی درایور رو نصب میکنم رزولیشن مکس رو اوتوماتیک میبره رو 1080 و از کار میوفته مانیتور!

سوال من اینه ک ایا هیچ جوری میشه این حالت اجباری 1080 برو برداشت ؟

چون فعلا مجبورم از پورت VGA استفاده کنم و مجبورم تا چن وقت این مانیتور رو نگه دارم (کیفیت خود مانیتور به صورت عجیبی بالاست در حدی ک خیلی از مانیتور های 1080 بازار رو شکست میده ولی خوب مشکل رزولیشن دارم :D )

اینی ک سر یه درجه رزولیشن مجبورم از یه پورت مزخرف استفاده کنم زور داره :D

از دوستان اگه کسی راهی چیزی داره واسه حل کردنش دریغ نکنه @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...