رفتن به مطلب

راهنمایی انتخاب سرویس اینترنت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان. من یه سرویس اینترنت لازم دارم که شرایط زیر رو داشته باشه.(به ترتیب اولویت نوشتم)

1-چون نت برای بازی های انلاین استفاده میشه  پینگ  پایین و بدون پک لاست لازم دارم.

2-حجم مصرفی من در ماه حدود 30 گیگ هست یا 10 گیگ در ماه + شبانه رایگان

3-سرعت سرویس زیاد مهم نیست ولی اونقدر هم کم نباشه 

چیزی که خودم پیدا کردم این هست

http://hiweb.ir/services/home-services/promotion/config/p236

در ضمن این که با هیچ isp مشکلی ندارم و خط تلفن کل محله رو هم سال پیش عوض کردند و فکر کنم فیبر نوری شد. شنیدم فقط مخابرات میتونه روی فیبر نوری سرویس بده . ایا درسته ؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

لینک به دیدگاه

سلام 

اگر شبانه می خواهی از آسیاتک بگیر واسه دانلودت برای گیم هم به نظرم اگر پوشش 4g ایرانسل دارید برای گیم از ایرانسل استفاده کنید خودم که فعلا دارم از این سیستم استفاده می کنم جواب هم گرفتم

لینک به دیدگاه

سلام 

اگر شبانه می خواهی از آسیاتک بگیر واسه دانلودت برای گیم هم به نظرم اگر پوشش 4g ایرانسل دارید برای گیم از ایرانسل استفاده کنید خودم که فعلا دارم از این سیستم استفاده می کنم جواب هم گرفتم

متاسفانه محله ما 3g  هم نیست ولی بقیه نقاط شهر پوشش 4g دارند . بیشتر نظرم روی adsl هست.ممنون میشم بقیه دوستان هم نظراتشون رو بگن.

لینک به دیدگاه

اسیاتک نخر واسه بازی خوب نیست. نامحدود های پارس انلاین بخر. 256 تا 10 سرعت 2 مگ میده بعدش سرعت دان میشه 40 50

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز تجهیزات برای دادن سرویس روی خطوط فیبر با خطوط انالوگ فرق میکنه و چون هزینش برای یه شرکت سوم نمیصرفه هیچ کدوم از شرکتهای ارایه دهنده سرویس به علت پر بودن خطهاشون و سودشون حاضر به تغییر موقعیتشون نیستن بنابراین مخابرات داره از وضعیت حال حاضر بیشترین استفاده رو میبره

برای راحت تر بودن هم زیاد دنبال اکانتهای ارزون نباشید چون در ایران زیاد شدن مشتری مساوی هستش با پایین اومده کیفیت خدمات رسانی

شما هم فعلا مجبوری به همون 2020 مخابرات زنگ بزنی برای گرفتن سرویس adsl

ویرایش شده توسط Smiley60
لینک به دیدگاه

دوست عزیز تجهیزات برای دادن سرویس روی خطوط فیبر با خطوط انالوگ فرق میکنه و چون هزینش برای یه شرکت سوم نمیصرفه هیچ کدوم از شرکتهای ارایه دهنده سرویس به علت پر بودن خطهاشون و سودشون حاضر به تغییر موقعیتشون نیستن بنابراین مخابرات داره از وضعیت حال حاضر بیشترین استفاده رو میبره

برای راحت تر بودن هم زیاد دنبال اکانتهای ارزون نباشید چون در ایران زیاد شدن مشتری مساوی هستش با پایین اومده کیفیت خدمات رسانی

شما هم فعلا مجبوری به همون 2020 مخابرات زنگ بزنی برای گرفتن سرویس adsl

در حال حاضر دارم از مخابرات استفاده میکنم . پینگ پایین و بدون پک لاست و سرعت 16 مگابیت رو دارم ولی خب مقداری گرونه و به درد من که دانلود دارم نمیخوره

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

با سرویس گیم شاتل پینگت معمولا بین 100تا 150 و در سرور روس زیر 100 البته چون من کانتر بازی میکنم معیارم اونه

و با سرویس art1-128 سرعت دانلود رو 120-150 هست

سرویس های حجمی هم به طور مثال Ecolight-128 با 1.5مگابایت میتونی دانلود کنی ولی اگه بخوای سرویس گیم رو تو اکولایت فعال کنی سرعتت میاد پایین

ویرایش شده توسط sinatak
لینک به دیدگاه

مخابرات اصفهان که عالیه

اگر اصفهان هستی حتما از مخابرات سرویس بگیر

اپلودش هم از دیروز رایگان شده

لینک به دیدگاه

مخابرات اصفهان که عالیه

اگر اصفهان هستی حتما از مخابرات سرویس بگیر

اپلودش هم از دیروز رایگان شده

بله اصفهان هستم ولی سرویسی که ماهی 20  گیگ یا 10 گیگ + شبانه  داشته باشه رو پیدا نکردم.

لینک به دیدگاه

شبانه رایگان که نداره

شبانه 99 درصد داره

طرح های اعتباری گزینه خوبی براتون هستن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1395/06/01, 20:58:53، T_L_O_T_D گفته است :

سلام 

ببخشید اگه میشه یک تست پینگ 8.8.8.8 از نت ایرانسلتون بگیرید. اگر هم حال ندارید فقط بفرمایید  پینگ چقدر میده. اگه CS:GO هم بازی می کنید بفرمایید توی سرور های competative چه پینگی دارید و پایداری پینگ و نت چجوریه. قطعیش کمه؟

لینک به دیدگاه

در در 1395/06/01, 21:10:08، Milad_Bm گفته است :

اسیاتک نخر واسه بازی خوب نیست. نامحدود های پارس انلاین بخر. 256 تا 10 سرعت 2 مگ میده بعدش سرعت دان میشه 40 50

من این سرویس پارس آنلاینو داشتم. وقتی سرعتش رو کم می کنه بازی میشه لگ کامل. اصلا برای گیم آنلاین پیش نهاد نمیشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...