رفتن به مطلب

چند سوال در مورد و رم فرکانس و تایمینگ دارم

Recommended Posts

با سلام

1 --- دوستان بنده 2 تا رم 2 گیگ 1600 و cl9 دارم برند Elixier الان نمیدونم چه رمی کنار این رم های من کار میکنه 2 تا 2 گیگ یا 4 گیگ ارزون بزارم کنارش، هزینه رم بالا نکنم؟ با رم 1333 4 گیگ که سیستم بالا نیومد. الان موندم چه چیزی برای رم ها باید یکسان باشه.

ویرایش:

2 رم 1600 2 گیگ موجود هست آیا کنار این رم ها مشکلی نخواهند داشت همانطور که اشاره کردم کنار رم با باس 1333 جواب ندادند و رم ها شناسایی نمیشدن.

در پیوست تصاویر دو رم رو میزارم زرد ها رمهای خودم هستند و اون یکی گزینه خریدم هست با تشکر.

- مین بردمم asus m4a89GTD-pro/USB3 هست. با سی پی یو 8320

2 --- دومین سوال هم اینکه مین بردم amd هست و قوی و فاز بالا. نهایتا تا 2000 جواب میدن اونم OC . الان میخوام بدونم میشه رم های 1600 بندازم و آورکلاک کنم به بالاتر از 2000 توی این مین برد ها . رد ضمن بالاترین میزانی که برای آخرین مین های amd هست 2133 دیدم. با این اوصاف رم های بالاتر قابل استفاده برای Amd نیستند؟ دلیل عدم پشتیبانی از چیست هست یا مین برد؟

3 --- و اینکه روی یک سیسنم دیگه 16 گیگ DDR4 دارم برند کروشیال 2400 و به صورت دوال بسته شدن ولی داخل سیستم امکان استفاده از 16 گیگ رو میده یعنی دوال نشده. کسی میدونه تنظیمی داره یا نه داخل مین برد؟ البته رم های عین هم هستن ولی داخل یک پک نبودن.

4 ---  تفاوت کارایی 4 تا 2 گیگ با یک 8 گیگ چقدره؟ از لحاظ حرفه ای و یا آورکلاک چه مزیتی داره داشتن 4 تا 2 گیگ؟

post-24878-0-36281000-1472040816_thumb.jpg

post-24878-0-30804900-1472040898_thumb.jpg

post-24878-0-64130700-1472040948_thumb.jpg

ویرایش شده توسط 121rebyc
لینک به دیدگاه

وقتی شما از یه رم استفاده می کنی پهنای باند ات 64 بیته

وقتی از دو تا رم استفاده می کنی 128 بیت

وقتی از سه رم استفاده کنی باز 64 بیت

چهار رم هم دوباره 128 بیت

البته این فقط برای مادربرد های دوال چنل و معمول بین کاربران صدق می کنه

مادربرد های X58 وقتی از سه تا رم استفاده کنی 192 بیت میشه 

مادربرد های X79 و X99 هم که تکنولوژی Quad Chanel دارن وقتی از چهار تا رم استفاده می کنی 256 بیت میشه

البته وقتی می خوای دوال چنل کار کنی حتما باید رم رو روی اسلات های همرنگ بزاری 

از نظر بنده اگر از گرافیک انبرد استفاده نشه فرق زیادی در سرعت سیستم نداره 

لینک به دیدگاه

ممنون بابت توضیحات

وقتی باند میشه 128 . حجم رم ها نصف میشه در حالت دوال چنل . ولی برای مین برد ایسوس z170-a اینطور نمیشه و کلا رنگ اسلات هاش یه رنگه و مشکلیه. اصراری ندارم دوال باشه فقط نمیدونم چرا دوال نمیشه.در دو حالت گذاشتم تاثیر نداشت

و اینکه سوال اصلیم اینکه برای اون سیستمم که 2 تا 2 گیگ رم 1600 cl9 داره باید چه رمی بندازم کنارش که برام کار کار کنه؟

تصویر رم ها رو پیوست کردم و اطلاعاتشون مشخصه برای خرید رم در کنار اینا باید به چه نکاتی توجه کنم که کار کنه برام در کنار هم.

با رم 1333 که کار نکردن (داخل تصویر هستش)

لینک به دیدگاه

وقتی شما از یه رم استفاده می کنی پهنای باند ات 64 بیته

وقتی از دو تا رم استفاده می کنی 128 بیت

وقتی از سه رم استفاده کنی باز 64 بیت

چهار رم هم دوباره 128 بیت

البته این فقط برای مادربرد های دوال چنل و معمول بین کاربران صدق می کنه

مادربرد های X58 وقتی از سه تا رم استفاده کنی 192 بیت میشه 

مادربرد های X79 و X99 هم که تکنولوژی Quad Chanel دارن وقتی از چهار تا رم استفاده می کنی 256 بیت میشه

البته وقتی می خوای دوال چنل کار کنی حتما باید رم رو روی اسلات های همرنگ بزاری 

از نظر بنده اگر از گرافیک انبرد استفاده نشه فرق زیادی در سرعت سیستم نداره 

نه عزیز، وقتی از 3 رم استفاده کنید هم سیستم بصورت دوال چنل کار میکنه و پهنای باند بالاتر میره!

ممنون بابت توضیحات

وقتی باند میشه 128 . حجم رم ها نصف میشه در حالت دوال چنل . ولی برای مین برد ایسوس z170-a اینطور نمیشه و کلا رنگ اسلات هاش یه رنگه و مشکلیه. اصراری ندارم دوال باشه فقط نمیدونم چرا دوال نمیشه.در دو حالت گذاشتم تاثیر نداشت

و اینکه سوال اصلیم اینکه برای اون سیستمم که 2 تا 2 گیگ رم 1600 cl9 داره باید چه رمی بندازم کنارش که برام کار کار کنه؟

تصویر رم ها رو پیوست کردم و اطلاعاتشون مشخصه برای خرید رم در کنار اینا باید به چه نکاتی توجه کنم که کار کنه برام در کنار هم.

نه جانم از این خبرا نیست!

به هیچ عنوان حجم رم نصف یا 2 برابر نمیشه!

کلا تو دوال چنل و کواد چنل موضوع حجم رم نیست...

16 گیگ رم DDR4 که فرمودید هم، چه سینگل باشه ، چه دوال باشه، چه کواد باشه، در هر حالت 16 گیگ خواهد بود!

اون رم DDR3 1333 بصورت تکی تست کردید؟ احتماا رم مشکل داره! چون بصورت پیش فرض 1333 بیشترین فرکانسی هست که مادربورد شما پشتیبانی میکنه و نباید مشکلی داشته باشه!

استفاده از 4 تا رم 2 گیگ هم کار درستی نیست! 2 تا 4 گیگ یا 2 تا 2 گیگ + یک 4 گیگ بهتره!

هر چقدر تعداد رم ها بیشتر باشه، احتمال خرابی هم بیشتر میشه!(در شرایطی که 2 تا 4 گیگ و 4 تا 2 گیگ و 2تا 2 گیگ + یک 4 گیگ همگی در سیستم کارایی مشابهی خواهند داشت!)

لینک به دیدگاه

ممنون بابت توضیحات

سلام . مادربورد Z170-A رنگ اسلات هاش مشکی و خاکستری هست دوست عزیز . تک رنگ نیست و به صورت همرنگ می توانید چینش کنین در دوال چنل

لینک به دیدگاه

نه عزیز، وقتی از 3 رم استفاده کنید هم سیستم بصورت دوال چنل کار میکنه و پهنای باند بالاتر میره!

نه جانم از این خبرا نیست!

به هیچ عنوان حجم رم نصف یا 2 برابر نمیشه!

کلا تو دوال چنل و کواد چنل موضوع حجم رم نیست...

16 گیگ رم DDR4 که فرمودید هم، چه سینگل باشه ، چه دوال باشه، چه کواد باشه، در هر حالت 16 گیگ خواهد بود!

اون رم DDR3 1333 بصورت تکی تست کردید؟ احتماا رم مشکل داره! چون بصورت پیش فرض 1333 بیشترین فرکانسی هست که مادربورد شما پشتیبانی میکنه و نباید مشکلی داشته باشه!

استفاده از 4 تا رم 2 گیگ هم کار درستی نیست! 2 تا 4 گیگ یا 2 تا 2 گیگ + یک 4 گیگ بهتره!

هر چقدر تعداد رم ها بیشتر باشه، احتمال خرابی هم بیشتر میشه!(در شرایطی که 2 تا 4 گیگ و 4 تا 2 گیگ و 2تا 2 گیگ + یک 4 گیگ همگی در سیستم کارایی مشابهی خواهند داشت!)

خدا شاهده من زیاد امتحان کردم وقتی دوال چنل میبندی حجم نصف میشه. همین الان 2تا 2 گیگ دارم وقتی روی اسلات های دوال میزارم حجم میشه 2 گیگ؟ در رم های جدید اینطوره ؟ یا از روز اول اینطوری بوده؟

8 ساله از وقتی دوال آمده خیال میکنم حجم نصف میشه بخاطر افزایش دو برابریپهنای باند.یعنی رم ها رو یک رم تصور میکنه پردازنده

بابت راهنمایی خیلی ممنونم

رم 1333 که توی تصویر هست کاملا سالمه و مشکلی نداره. وقتی در کنار رم های 2 در 2 که 1600 هست میزارم نمیخونه. فک کنم یه بار 6 گیگ شناسایی کرد. ولی پایدار نبود.

سوالم اینکه چه چیزی در دو رم باید یکسان باشه که بتونن در کنار هم کار کنن و چه چیزی یکسان نباشه کار میکنه ولی پرفرمنس رو پایین میاره

بنده اگر از 4 رم استفاده کنم دو تا ، دو تا دوال چنل میشن؟

پس من از 4 رم استفاده نکنم؟ ( 4 رم تصویر پست اول - دو تا زرد ها و دو تا مشکلی ها)

مین برد من تا 1866 به صورت عالی و 2000 به صورت آورکلاک پشتبانی میکنه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حرفی که زدی خیلی غیر منطقیه

وقتی رم زوج نیست چطور میخواد دوال چنل باشه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حرفی که زدی خیلی غیر منطقیه

وقتی رم زوج نیست چطور میخواد دوال چنل باشه ؟

اول اینکه کلا برای دوال چنل، نیازی به تعداد زوج بودن ماژول ها نیست!(یعنی 2 تا 2 گیگ یا یه 4 گیگ در بهینه ترین شرایط هم بصورت دوال کار میکنن)

ولی اگه شما مثلا 3 ماژول 4 گیگ داشته باشید، و روی یک کانال 2 تا 4 گیگ و روی کانال دیگه فقط یک رم 4 گیگ قرار بدید اتفاقی که پیش میاد اینه که سیستم تا مقداری که رم ها حالت قرینه دارند رو بصورت دوال مدیریت میکنه و اگه مقدار بیشتری نیاز باشه، از 4 گیگ سومی که دیگه حالت قرینه نداره بصورت سینگل استفاده میکنه!

این حالت خیلی وقته که هست و چیز جدیدی هم نیست (اگه درست یادم باشه خود intel یه انیمیشن هم در این مورد ساخته بود که اینو توضیح میداد)

لینک به دیدگاه

جواب سوال من رو ندادید برای اینکه ثابت بشه حجم نصف میشه یه نگاهی به تصویر زیر بندازید وقتی رم رو میزارم روی چنل ها نصف میشه

post-24878-0-66190800-1472182972_thumb.png

لینک به دیدگاه

من دو سوال دارم بی زحمت یکی جواب بده :

ای چهار رمی که در تصویر اول گذاشتم کنار هم کار میکنن. 2 زرده و 2 مشکلی ؟؟

چرا من این رم های زرد رو دوال چنل میکنم حجم نصف میشه ؟؟

لینک به دیدگاه

جواب سوال من رو ندادید برای اینکه ثابت بشه حجم نصف میشه یه نگاهی به تصویر زیر بندازید وقتی رم رو میزارم روی چنل ها نصف میشه

حجم نصف نشده!

2 گیگ از 4 گیگ بصورت Hardware Reserved هست.

در قسمت جستجو بنویسید msc و گزینه msconfig یا System Configuration رو انتخاب کنید.

تو تب دوم که اسمش boot هست روی advanced options کلیک کنید.

تو صفحه ای که باز میشه بالا سمت رایت تیک گزینه maximum memory رو بردارید.

حالا اوکی کنید و سیستم رو ریاستارت کنید، باید این مشکل حل شده باشه.

من از معماری AMD زیاد سر در نمیارم ولی تو intel تقریبا نیازی نیست که هیچ کدوم از مشخصات رم ها مشابه باشه! 

درضمن مادربورد شما بصورت پیش فرض بیشتر از 1333 رو پشتیبانی نمیکنه!

لینک به دیدگاه

من الان 4 تا رم 2 گیگ روی سیستم دارم ...ولی یکی دو تا نکته هست که باید دقت کنی هر چی رم کمتر باشه سرعت بوت بیشتر هست مثلا اگر من به جای 4 تا رم یه رم 8 گیگ روی سیستم مینداختم سرعت بوتم بیشتر میشد این مورد رو روی سیستم های زیادی تست کردم من نمیدونم واقعا دوال چنل بودن رم چقدر تاثیر داره تو افزایش کارایی موقع بازی یا کار با نرم افزار

لینک به دیدگاه

من الان 4 تا رم 2 گیگ روی سیستم دارم ...ولی یکی دو تا نکته هست که باید دقت کنی هر چی رم کمتر باشه سرعت بوت بیشتر هست مثلا اگر من به جای 4 تا رم یه رم 8 گیگ روی سیستم مینداختم سرعت بوتم بیشتر میشد این مورد رو روی سیستم های زیادی تست کردم من نمیدونم واقعا دوال چنل بودن رم چقدر تاثیر داره تو افزایش کارایی موقع بازی یا کار با نرم افزار

من تا حالا به هیچ عنوان همچین چیزی ندیدم.

برعکس وقتی روی یک سیستم از تک ماژول استفاده بشه، سیستم مکث های لحظه ای داره(تو بنچ مارک ها چندان تفاوتی ایجاد نمیشه بجز موارد خاص، ولی کاملا اشکار کارکرد سیست روانتر میشه)

لینک به دیدگاه

من تا حالا به هیچ عنوان همچین چیزی ندیدم.

برعکس وقتی روی یک سیستم از تک ماژول استفاده بشه، سیستم مکث های لحظه ای داره(تو بنچ مارک ها چندان تفاوتی ایجاد نمیشه بجز موارد خاص، ولی کاملا اشکار کارکرد سیست روانتر میشه)

تفاوت دوال چنل با سینگل همونقدریه که اتوبان دو بانده با چهار بانده فرق داره. اما تعداد رم (2 تا یا 4 تا) تفاوتی بسیار ناچیز و تقریبا بی اثری داره. اگه مادربورد 4 تا اسلات داره یکیش به دلیل ارتقاء هست و دیگری هم استفاده از حد اکثر رم در صورت عدم دسترسی به ماژول های با حجم بالا. 

اینی که میگن سینگل چنل یا دوال چنل تفاوت دقیقا در مسیر مسی روی مادربورد هست. و دقیقا تو حالت دوال چنل شما دو مسیر حافظه با سیکل کلاک مثلا 1600 مگاهرتز دارید که توسط کنترلر حافظه جداگانه آدرس دهی می شن و استفاده می شن...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...