رفتن به مطلب

آیا این دو رم دوکاناله کار خواهند کرد؟

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید

لبتابی دارم که این رم رو داره :

28600147196139135205_amir.jpg

و قصد ارتقای رمش رو دارم ومیخوام که رم http://kimiaonline.com/Product/9032/ رو خریداری کنم که مشخصاتشون از لحاظ اسمی یک جور هست و هردو 12800، منتاها به دلیل ddr3l بودن کینگستون فکر کنم ولتاژش پایین تر باشه ، اختلاف ولتاژ باعث مچ نشدن نمیشه ؟

مدل لبتاب هم lenovo g510

و البته میخواستم از لیون بگیرم که لیون رم DDR3 لبتاب موجود نداره متاسفانه

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

اگرچه رم های DDR3L از هر دو ولتاژ پشتیبانی می کنند1.5V و 1.35

اما پیشنهاد میشه رم فعلی رو بفروشید و دو عدد رم DDR3L جدید سفارش بدید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

یه سوال داشتم برای اینکه بخوام دو رم از دو برند رو کنار هم قرار بدم باید چه ویژگی یکسانی با هم داشته باشن تا کنار هم جواب بدن. من که 1600 و 1333 رو کنار هم گذاشتم جواب نداد.

لینک به دیدگاه

با خیال راحت استفاده کنید!

کنترلر رم ، برای هر رم ولتاژ مورد نیاز خودش رو در نظر میگیره!(برای DDR3L ولتاژ 1.35 میده و برای DDR3 ولتاژ 1.5 )

*همین حالا روی یه لپتاپ دو رم DDR3 و DDR3L کنار هم دارم و بیشتر از یک ساله بدون کوچکترین مشکلی دارند کار میکنند!

این شرایط در حالی مشکل ساز میشه که پردازنده فقط از DDR3L پشتیبانی بکنه و در این حالت دیگه نمیتونید از رم DDR3 استفاده کنید (رم شناسایی میشه ولی حجم رم به میزان رم در دسترس سیستم اضافه نمیشه)

مثلا پردازنده های سری U اینطوری هستند.

و اینم بگم که ب پیشنهادهای بیشرمانه دوستان هم زیاد توجه نکن!

یه سوال داشتم برای اینکه بخوام دو رم از دو برند رو کنار هم قرار بدم باید چه ویژگی یکسانی با هم داشته باشن تا کنار هم جواب بدن. من که 1600 و 1333 رو کنار هم گذاشتم جواب نداد.

اینجا که نمیشه!

یه موضوع جدا ایجاد کنید و سوالتون رو اونجا مطرح کنید!

درضمن مشخصات رم ها + سیستم (مدل پردازنده و مادربورد) رو بگید.

لینک به دیدگاه

با خیال راحت استفاده کنید!

کنترلر رم ، برای هر رم ولتاژ مورد نیاز خودش رو در نظر میگیره!(برای DDR3L ولتاژ 1.35 میده و برای DDR3 ولتاژ 1.5 )

*همین حالا روی یه لپتاپ دو رم DDR3 و DDR3L کنار هم دارم و بیشتر از یک ساله بدون کوچکترین مشکلی دارند کار میکنند!

این شرایط در حالی مشکل ساز میشه که پردازنده فقط از DDR3L پشتیبانی بکنه و در این حالت دیگه نمیتونید از رم DDR3 استفاده کنید (رم شناسایی میشه ولی حجم رم به میزان رم در دسترس سیستم اضافه نمیشه)

مثلا پردازنده های سری U اینطوری هستند.

و اینم بگم که ب پیشنهادهای بیشرمانه دوستان هم زیاد توجه نکن!

اینجا که نمیشه!

یه موضوع جدا ایجاد کنید و سوالتون رو اونجا مطرح کنید!

درضمن مشخصات رم ها + سیستم (مدل پردازنده و مادربورد) رو بگید.

دوست من از کارکردنش که مطمئنم، سوال من تحت این بود که دوکاناله کار خواهند کرد یا هر رم جدا ؟

لینک به دیدگاه

از لحاظ تئوری شما یه رم DDR3 1333 رو با یه رم DDR3 2666 هم کنار هم قرار بدید دو تا رم می بایست هردو با فرکانس مدل ضعیفتر بدون مشکل کار کنن. ولی در عمل این اتفاق نمی افته. اول اینکه بار زیادی رو به چیپست وارد می کنه دوم اینکه من زیاد تجربه کردم که با BlueScreen و ... مواجه می شن.

یک برند بودن هم دلیلی نداره برای پایداری دقیقا باید یک مدل یاشن تا نوع چیپ های اونها هم یکی باشه.

بذار یه مثال بزنم.

احتمال اینکه دو تا رم با مشخصات مختلف کنار همدیگه درست کار نکنن به همون اندازه ایه که شما اگه در خونتون رو قفل نکنید مورد سرقت قرار بگیره. درسته احتمالش کمه اما حتما اگه کسی خونه نباشه در رو قفل می کنید.

لینک به دیدگاه

دوست من از کارکردنش که مطمئنم، سوال من تحت این بود که دوکاناله کار خواهند کرد یا هر رم جدا ؟

بله بدون مشکل کار میکنه!

همین حالا روی یک سیستمی 2 تا رم با مشخصات زیر دارم:

DDR3 2GB 1333Mhz 1.5v

DDR3L 4GB 1600Mhz 1.35v

دقیق یادم نیست مقدارش ولی زمان تاخیرشونم متفاوت هست!

ولی بصورت دوال چنل بیشتر از 1 ساله دارن کار میکنن و کوچکترین مشکلی هم نداشتند!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...