رفتن به مطلب

خریدار هارد 2 ترای وسترن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

هارد 2 ترای وسترن کم کارکرد می خوام ، ترجیحا سری بلک

لطفا خبرم کنید

لینک به دیدگاه

جااااااااااااااااااااااااااان ؟

اسپم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جااااااااااااااااااااااااااان ؟

اسپم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بللللله اسپم

توی یک روز 3 بار up زدی شما

لینک به دیدگاه

بللللله اسپم

توی یک روز 3 بار up زدی شما

سلام

ممنون از تذکر شما ، ولی من معمولا هر 12 ساعت یکبار آپ میکنم ، حالا حواسم نبوده یکیش رو 7 ساعته آپ کردم

اسم این کار هم اسپم نیست ، اسپم اصلا چیز دیگه ایه عزیز ، مثلا اسپم این کار شماست که میایید تو تاپیک فروش بحث های متفرقه راه می اندازید

اگر هم تذکری هست از طریق پیغام خصوصی باید انجام بشه تا تاپیک به بیراهه نره

در ضمن دقت کنید لحن صحبتتون درست نیست ، ایندفعه رو با احترام جواب دادم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

مخلصم

دوست عزیز سرعت این هاردها چقدره؟ یعنی اگر بخواهیم مقایسه کنیم ، سرعتش با کدوم یکی از رنگهای وسترن مقایسه میشه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزيز تفاوت پر سرعت ترين هاردها با سري هاي معمولي مثل گرين و بلو وسترن اونقدر نيست كه شما بخوايد حساسيت به خرج بديد، از طرفي هم ٢ترابايت هارد معمولا براي ارشيو استفاده ميشه كه بيشتر از همه چيز بحث مقاومت و كارايي در شرايط سخت و امنيت حفظ اطلاعات اين وسط مهم هست كه سري هاي بلك و re يا همون اينترپرايز از بقيه بهتر هستند، سري بلك بيشتر براي سيستم هاي دسكتاپ طراحي شده اما سري re اگر تو سايت وسترن هم چك كنيد و ويژگي ها و تكنولوژي هاي به كار رفته درش رو مطالعه كنيد متوجه ميشيد اين سري هارد ها بيشترين ضريب امنيت و كيفيت رو براي ذخيره سازي اطلاعات دارند كه در حد استاندارد هاي ٧*٢٤ مختص سرور ها و ارشيو هاي حرفه ايي هست، با وجود اس اس دي و تفاوت چشمگيري كه در سرعتشون با هارد هاي معمولي دارند ديگه تفاوت چند مگابايتي هارد هاي بلك و بلو يا گرين مسخره هست و شما بيشتر بايد به فكر كيفيت هاردتون باشيد تا سرعت....

شما نهايتا براي ويندوز و در صورت كار با برنامه هايي كه ريد و رايت زيادي دارند و سرعت درشون مهم هست مثل نرم افزار هايي كه كارهاي رندرينگ انجام ميدهند نياز به يه اس اس دي خواهيد داشت كه با حجم هاي ١٢٠-٥١٢ موجود در بازار هر نيازي رو جوابگو هستند.

اما من بعيد ميدونم شما دائما در حال جابجايي كل ٢ترا اطلاعاتتون باشيد كه چند مگابايت براتون اهميتي داشته باشه..

اما در مورد هارد هاي re عكس هاي زير كاملا گوياست، از لحاظ سرعت و پرفورمنس ١٠٠٪‏ از سري بلك سر تر هست!

post-10302-0-36520600-1472496357_thumb.jpeg

post-10302-0-23502100-1472496364_thumb.jpeg

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحات خوبتون و وقتی که گذاشتید

من راجع به این مدل WD2003FYPS چیزی تو سایت وسترن دیجیتال پیدا نمی کنم هرچی که هست پسوند FYYZ داره که قیمت های بالایی داره . مثلا 4 ترای همین مدل یعنی WD4000FYYZ قیمتی نزدیک به 900 هزار تومن داره

میشه یه توضیح راجع به این تفاوت مدل ها و تفاوت فاحش قیمت ها بدید؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحات خوبتون و وقتی که گذاشتید

من راجع به این مدل WD2003FYPS چیزی تو سایت وسترن دیجیتال پیدا نمی کنم هرچی که هست پسوند FYYZ داره که قیمت های بالایی داره . مثلا 4 ترای همین مدل یعنی WD4000FYYZ قیمتی نزدیک به 900 هزار تومن داره

میشه یه توضیح راجع به این تفاوت مدل ها و تفاوت فاحش قیمت ها بدید؟

ممنونم

اينم لينك از سايت اصلي وسترن: www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/2178-771113.pdf

اين سري از هاردي كه بنده دارم سري قديمي وسترن re يا همان RE4 هست ( به همين دليل كه وسترن توليدات جديدش رو تو سايت با قديمي جايگزين ميكنه شما نتونستيد پيدا كنيد كه بايد به قسمت ارشيو ميرفتيد و توليدات قديمي تر رو چك ميكرديد كه به هر حال من لينك رو قرار دادم) كه تو بازار هم نيست اگر باشه بسيار كمياب و به صورت ريفربيشد هست يعني همين هاردي كه بنده دارم كه توليد سال ٢٠١٠ هم هست در حال حاظر با گارانتي يك ساله ميفروشند كه نشان از ريفر بودن داره كه باز با اين حال با قيمت هاي ٢٥٠-٢٦٠ در حال فروش هستند.. ، تست هايي هم قرار دادم مربوط به همين مدل هست، سري جديد re كه تو بازار هست از اين مدل re4 هم پرسرعت تر و به روز تر هست دليل قيمت بالاشون هم همينه.. پس اين سري re4 بنده رو با سري re جديد مقايسه نكنيد قيمتي هم كه بنده تعيين كردم يه جرياني داره كه موقع فروش به خريدار توضيح خواهم داد اينجا جاش نيست :)

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

ممنونم

احسنت ، خوشم اومد از صداقت شما

جسارت بنده رو ببخشید ولی هارد ریفرشده خیلی جالب به نظر نمیاد ، سعی می کنم هارد اصلی بخرم

لینک به دیدگاه

ممنونم

احسنت ، خوشم اومد از صداقت شما

جسارت بنده رو ببخشید ولی هارد ریفرشده خیلی جالب به نظر نمیاد ، سعی می کنم هارد اصلی بخرم

عزيز منظور بنده هارد هاي داخل بازار بود : )) الان در بازار همين هارد بنده كه توليد سال ٢٠١٠ باشه با گارانتي يك ساله ميدند كه خب قاعدتا ريفر هستند.

اما هارد بنده با اينكه توليد سال ٢٠١٠ هست اما گارانتيشون كه گارانتي PG باشه به اتمام رسيده و نشان از قديمي بودن جنس داره و ريفر بودن هارد منتفي ميشه.

لینک به دیدگاه

عزيز منظور بنده هارد هاي داخل بازار بود : )) الان در بازار همين هارد بنده كه توليد سال ٢٠١٠ باشه با گارانتي يك ساله ميدند كه خب قاعدتا ريفر هستند.

اما هارد بنده با اينكه توليد سال ٢٠١٠ هست اما گارانتيشون كه گارانتي PG باشه به اتمام رسيده و نشان از قديمي بودن جنس داره و ريفر بودن هارد منتفي ميشه.

اوکی

اشتباه متوجه شدم ، اگر اینطور باشه هارد خوبیه ، برای خرید خبرتون می کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...