رفتن به مطلب

گربه‌ی سفید شرکت ایسوس، اینبار در قالب کارت‌گرافیک RX 480 Dual 4GB

Recommended Posts

pm0mtxvryz3hzy1yof.jpg

شرکت ایسوس از کارت‌گرافیک RX 480 Dual 4GB (مدل DUAL-RX480-O4G) رونمایی کرد. این کارت‌گرافیک که بر پایه برد مدار چاپی سفارشی شرکت ایسوس ساخته شده، نام Dual خود را از خنک‌کننده‌ی دو فنه‌اش گرفته است. برد مدار چاپی غیر مرجع بکار رفته در این کارت، از برد مدار چاپی کارت مدل Strix کوچکتر است و انرژی مورد نیاز کارت را از طریق یک کانکتور 8 پین دریافت می‌کند. بدنه‌ی خنک‌کننده‌ی این کارت از جنس پلاستیک سفید‌ رنگ براق ABS است و بخوبی می‌تواند با مادربردهای تازه منتشر شده از شرکت ایسوس، هم‌رنگ شود. فرکانس GPU کارت تا 1320 مگاهرتز اورکلاک شده، ولی فرکانس حافظه‌ی آن، همان 7.00 گیگاهرتز (GDDR5 مؤثر) باقی مانده است. شرکت ایسوس قیمت این کارت را اعلام نکرد، ولی انتظار می‌رود که قیمتی کمتر از 220 دلار داشته باشد.

منبع: techpowerup

مترجم: مجتبی حیدرزاده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

ممنون بابت خبر، یه سوال این کارت چند بیتی هست؟ ایا قوی بودن کارت به چند بیت بودنشم ربط داره؟

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا کم کم ذهنیت خرابی که به مادربرد های ایسوس دارم داه به گرافیک هاشم منتقل میشه....

280x خراب

370 مورد دار ( در دست تعمیر)

770 خراب

تمامشون به صورت اک مشکل داشتند...

ایا من بد شانسم یا واقعا بی کیفیته [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17]

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

درود 

ممنون بابت خبر، یه سوال این کارت چند بیتی هست؟ ایا قوی بودن کارت به چند بیت بودنشم ربط داره؟

سلام و درود.

این کارت 256 بیتی است. به اون صورت که بخواد تداخل مستقیم در قدرت داشته باشه نه، عوامل بسیار مهم‌تری در قدرت کارت نقش دارند و چند بیتی بودن حافظه یکی از آخرین عوامل تأثیر گذاره.

ویرایش شده توسط مجتبی حیدرزاده
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و درود.

این کارت 128 بیتی است. به اون صورت که بخواد تداخل مستقیم در قدرت داشته باشه نه، عوامل بسیار مهم‌تری در قدرت کارت نقش دارند و چند بیتی بودن حافظه یکی از آخرین عوامل تأثیر گذاره.

256

لینک به دیدگاه

256

ممنون بابت تذکر، کارت GTX 1060 رو با GTX 960 اشتباه گرفتم.  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای من ظاهر این کارت خیلی بهتر از strix هست   :D  منتظر تست هاش می مونم ببینم کولینگش نسبت به strix چطوره :-?

از بوردش عکسی نیومده؟

نمیدونم چرا کم کم ذهنیت خرابی که به مادربرد های ایسوس دارم داه به گرافیک هاشم منتقل میشه....
280x خراب
370 مورد دار ( در دست تعمیر)
770 خراب
تمامشون به صورت اک مشکل داشتند...

ایا من بد شانسم یا واقعا بی کیفیته [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17]

Sent from my D5503

کیفیت فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه... شما هم ظاهرا مثل من عضو کمپین بدشانس ها هستین  :laughing: Oh%20Go%20On.gif

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

درود 

بیت رم مهمه

اما سرنوشت ساز نیست !!!

.......

برای 960 میگفتن 128 بیتی بودن موجب گلوگاه شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...