رفتن به مطلب

هارد ssd m2 چقدر سریعتر از ssd معمولیست

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان قصد خرید ssd رو داشتم این ssd m2 تو واقعیت چقدر سریعتر از ssd های معمولی هستند و اینکه مادربرد من asus P8P67 هست روی این مادربرد ssd m2 قابل نضب هست ...شما کدوم از این ssd ها رو پیشنهاد میکنید با توجه به قیمت و کارایی

لینک به دیدگاه

سلام . متاسفانه مین برد شما دارای اسلات m.2 نیست . در اون مورد من فقط می دونم که خیلی سریع تره ، حدودا 1.5 برابر . چون ssd های معمولی 6 گیگابیت بر ثانیه ولی m2 ها 10 گیگابیت بر ثانیه هستن . عکس زیر اسلات m2 رو نشون میده که من روی مین برد شما ندیدم . در مورد قیمت ، فکر کنم مدل های 128 گیگابایتی باید حدودا 200 هزار تومن باشن . امید وارم کمک کرده باشم

post-24632-0-12209400-1472240738_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Daniel110
لینک به دیدگاه

راجع به تفاوت سرعت اسلات ها چیزی نمیدونم اما SSD خود من روش نوشته سرعت نوشتن تا 200 مگابایت بر ثانیه ، و سرعت نوشتنش هم بین 100 تا 200 هست ! بعید هم میدونم با اتصالش به درگاه m2 کوپکترین تفاوتی ایجاد بشه ! همونطور که با نصب کردن gt610 روی اسلات pci3 نسبت به اسلات pci2 هیچ تغییری ایجاد نمیشه ! شاید هم من اشتباه کنم  :-?

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

چقدر بودجه دارید؟

200 تا 300

لینک به دیدگاه

200 تا 300

تو این رنج قیمت بهترین گزینه که با سیستم شما هم سازگار باشه Samsung 850 Evo 250G هستش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...