رفتن به مطلب

مشکل با هارد دیسک اکسترنال WD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یک هارد اکسترنال دارم که وقتی به کامپیوتر میزنم میشناسه ( منظورم تو device manager) اما خود هارد باز نمیشه یه سری عکس هم میزارم اگه کسی راه حل داره لطفاً بگه راستی میشه فقط برد هارد رو عوض کرد که بشه به اطلاعاتش دست پیدا کنم

سوال بعدی چطوری میشه این رو بدون سیم به کامپیوتر وصل کرد

post-23106-0-97811400-1472302259_thumb.jpg

post-23106-0-22851600-1472302350_thumb.jpg

post-23106-0-38118000-1472302534_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Sky94
لینک به دیدگاه

برنامه hd tune pro رو نصب کنید و وضعیت سلامت هارد رو چک کنید

لینک به دیدگاه

برنامه hd tune pro رو نصب کنید و وضعیت سلامت هارد رو چک کنید

نرم افزار نمی شناسه ممنون که پاسخ دادین

ویرایش شده توسط Sky94
لینک به دیدگاه

یه هارد وسترن دو ترا گرین داشتم یه همچین حالتی شده بود .اول پارتیشن بندی رو نشون میداد و مقدار دیتا، که با برنامه نگا کردم دیدم که ارور بد سکتور داد.بعد از چند روز دیگه پارتیش بندی رو نشون داد ولی مقدار دیتا رو نشون نمیداد.

نمیخوام نفوذ بد بزنم ولی هارد من به دیار باقی پیوست

لینک به دیدگاه

یه هارد وسترن دو ترا گرین داشتم یه همچین حالتی شده بود .اول پارتیشن بندی رو نشون میداد و مقدار دیتا، که با برنامه نگا کردم دیدم که ارور بد سکتور داد.بعد از چند روز دیگه پارتیش بندی رو نشون داد ولی مقدار دیتا رو نشون نمیداد.

نمیخوام نفوذ بد بزنم ولی هارد من به دیار باقی پیوست

من هم همین فکر میکنم اما فکر کنم مشکل از بورد باشه نمیدونم

لینک به دیدگاه

چطور مشکل از برده وقتی میگی برنامه نشونش نمیده ،لابد یه هارده دیگه ای هم داری دیگه.پس جای کابلا رو روی مادربرد عوض کن

لینک به دیدگاه

چطور مشکل از برده وقتی میگی برنامه نشونش نمیده ،لابد یه هارده دیگه ای هم داری دیگه.پس جای کابلا رو روی مادربرد عوض کن

اخه قسمتی از برد قهوای شده به همین خاطر میگم که فکر کنم از برده بله یه هارد دیگه دارم ولی توشیباست

لینک به دیدگاه

اخه قسمتی از برد قهوای شده به همین خاطر میگم که فکر کنم از برده بله یه هارد دیگه دارم ولی توشیباست

یعنی قسمتیش سوخته؟؟

وقتی به سیستم وصل میکنید هارد در my computer نشون دادن نمیشه؟

ابتدا درایو هارد رو از طریق دیوایس منیجیر حذف کنید سپس دوباره هارد رو وصل کنید تا عملیات نصب درایو  و شناختن هارد انجام بشه

برای اطلاعات هم ببینید میتونید با برنامه ایی مثل  easeus data recovery به اطلاعات هارد دسترسی پیدا کنید یا خیر

لینک به دیدگاه

یعنی قسمتیش سوخته؟؟

وقتی به سیستم وصل میکنید هارد در my computer نشون دادن نمیشه؟

ابتدا درایو هارد رو از طریق دیوایس منیجیر حذف کنید سپس دوباره هارد رو وصل کنید تا عملیات نصب درایو  و شناختن هارد انجام بشه

برای اطلاعات هم ببینید میتونید با برنامه ایی مثل  easeus data recovery به اطلاعات هارد دسترسی پیدا کنید یا خیر

سوختن مشخص نیست ولی یه قسمتی قهوای شده جند باز حذف کردم اما باز نمیشناسه حتی با سیستم عامل لینوکس کیلی هم ازمایش کردم هیچی نشون نمیده

لینک به دیدگاه

سوختن مشخص نیست ولی یه قسمتی قهوای شده جند باز حذف کردم اما باز نمیشناسه حتی با سیستم عامل لینوکس کیلی هم ازمایش کردم هیچی نشون نمیده

در صورتی که با استفاده از برنامه پیشنهادی همچنان مشکل وجود داشت احتمال مشکل فیزیکی هست که به بورد وارد شده

لینک به دیدگاه

در صورتی که با استفاده از برنامه پیشنهادی همچنان مشکل وجود داشت احتمال مشکل فیزیکی هست که به بورد وارد

نرم افزاری که گفتین نمیتونه شناسایی کنه اما نرم افزار Active.Partition.Recovery.Ultimate تونست شناسایی کنه و مشکلش اینو مینویسه که   MBR)   Master Boot Record)   نیاز به تعمیر داره نمی دونم با این کلمه اشنایی دارید

post-23106-0-89858400-1472360892_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Sky94
لینک به دیدگاه

این دو مورد برای تعمیر MBR استفاده میشه

http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/rebuild-mbr.htm

https://sourceforge.net/projects/boot-repair/

تست کنید انشالله مشکلتون حل بشه

لینک به دیدگاه

سلام داخلش اطلاعات مهم دارین ؟؟؟

اگه اطلاعات داخلش هست با این روش ممکنه اطلاعاتتون به کلی نابود بشن

لینک به دیدگاه

ممنون که پیگیر بودید ولی نه مشکل حل نشد ما هم از خیرش گذشتیم *dry#

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...