رفتن به مطلب

دوستان نظرتون رو راجع به این سیستم بگید لطفا شرکت کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان درست میگن خرید یه کارت گرافیک GTX 980 دست دوم خیلی به صرفه تره

مادربرد رو برحسب نیاز ارزونتر بردارید و CPU رو به 6600 ارتقا بدید

هارد هم WD 2TB Blue 5400 دور هست اگر نیاز به حجم بالا نیاز ندارید یا 1TB بردارید یا سری SEAGATE رو انتخاب کنید

SSD Samsung هم که همیشه امتحان خودشو پس داده البته میتونید سری PLEXTOR رو هم انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

مادربرد قبلیتون z170 بوده که 2400 هم ساپورت میکرده و ابدا سیستم خوبی نبوده چون cpu i5 6400 بوده . *dry# رم ها به صورت خودکار از روی 2400 به 2133 دانگرید میشند . کلا رم 2133 نایاب هست در ایران. از این جهت برای چیپ های غیر z170  رم2400 پیشنهاد میدم

حالا یعنی این مادربورد ساپورت میکنه 2400 رو؟ بهتر عمل میکنه با این پردازنده نسبت به زد 170؟ اخه میگن سری زد عالیه و فلان

لینک به دیدگاه

حالا یعنی این مادربورد ساپورت میکنه 2400 رو؟ بهتر عمل میکنه با این پردازنده نسبت به زد 170؟ اخه میگن سری زد عالیه و فلان

سری z برایاورکلاک هست و sli و cf این داستانا به درد شما نمیخوره شما یا یه 480 بگیرکارتو یا 1070 کارت 980 دیگه خسته شده

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

یک تاپیک خرید زدم. توی خرید کلی سیستم. 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=63409

لینک به دیدگاه

کیس z4 بخر آکش حدود 200 تومانه و کی سخیلی خوبیه

حالا که داری مادربرد z170 میخری رم هم رم با فرکانس بالا مثل 3000 بخر ( اگه مشکلی با قیمت بالاترش نداری )

در ضمن اگه میتونی رم 2 تا 8 گیگ بگیر ( الان چندتا بازی خیلی سنگین به بازار اومدن که بالای 8 گیگ رم میخوان برای اجرای عالی )

به هر حال به فکر لوازم جانبی گیمینگ ( مثل گیم پد خوب ) باش

من که میشناسمت ، آخر روی این سیستم یه کانتر بازی میکنی و تمام  :D

لینک به دیدگاه

کیس z4 بخر آکش حدود 200 تومانه و کی سخیلی خوبیه

حالا که داری مادربرد z170 میخری رم هم رم با فرکانس بالا مثل 3000 بخر ( اگه مشکلی با قیمت بالاترش نداری )

در ضمن اگه میتونی رم 2 تا 8 گیگ بگیر ( الان چندتا بازی خیلی سنگین به بازار اومدن که بالای 8 گیگ رم میخوان برای اجرای عالی )

به هر حال به فکر لوازم جانبی گیمینگ ( مثل گیم پد خوب ) باش

من که میشناسمت ، آخر روی این سیستم یه کانتر بازی میکنی و تمام  :D

قربونه تو پسر گل برم من . :-). باشه همین کارایی که گفتی انجام میدم رفیق

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...