رفتن به مطلب

راهنمایی،خرید کارت صدا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام،من یه هدست ایسوس دارم

ASUS CERBERUS Gaming Headset

میخواستم از قدرتش لذت ببرم ولی مادربردم h110 هستش،من تاحالا کارت صدا نخریدم و هیچی بلد نیستم ،

حالا دوتا راه هست یکی عوض کردن مادربرده که هزینش زیاد میشه، راضی نیستم ،

و دومی هم خرید کارت صدا هست

برای این هدست چی پیشنهاد میکنید ،

جای خالی رو مادربرد هم فقط دوتا pcie از این جا کوچیکا خالی هست.

پیشاپیش از نگاهاتون ممنونم.

ویرایش شده توسط Mohsenbike
لینک به دیدگاه

سلام

کارت صدای داخل امضام رو بهتون پیشنهاد میکنم

تو این رده رقیب نداره

http://lioncomputer.ir/product/3731/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88+SB+AUDIGY+FX/

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

سلام

کارت صدای داخل امضام رو بهتون پیشنهاد میکنم

تو این رده رقیب نداره

http://lioncomputer.ir/product/3731/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88+SB+AUDIGY+FX/

مرسی از راهنماییت، فکر میکردم ارزونتر باشه.
لینک به دیدگاه

درود

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54328

دنبال کارت صدای ارزونتر از 150-200 تومن نباشید. حتی ممکنه نسبت به توقع و سلیقه یه کارت 200 تومنی هم تفاوت آنچنانی براتون ایجاد نکنه چه برسه نمونه های ارزون قیم که تقریبا فرق خیلی خاصی با آنبرد ندارن.

بهترین کارتی که میتونید به نسبت قیمت بخرید، Creative titanium xfi fatality هست که اکبندش موجود نیست (و اگه باشه قیمت احمقانه ایی روش میذارن) ولی دست دوم تمیزش رو حدود 200 تومن میتونید تو فروم پیدا کنید. 

لینک به دیدگاه

درود

دنبال کارت صدای ارزونتر از 150-200 تومن نباشید. حتی ممکنه نسبت به توقع و سلیقه یه کارت 200 تومنی هم تفاوت آنچنانی براتون ایجاد نکنه چه برسه نمونه های ارزون قیم که تقریبا فرق خیلی خاصی با آنبرد ندارن.

بهترین کارتی که میتونید به نسبت قیمت بخرید، Creative titanium xfi fatality هست که اکبندش موجود نیست (و اگه باشه قیمت احمقانه ایی روش میذارن) ولی دست دوم تمیزش رو حدود 200 تومن میتونید تو فروم پیدا کنید.

عع ،مرسی، خب قضیه رو واسم روشن کردی،

اگه بخوام مادربرد عوض کنم چی بهتر میشه یا بازم فرقی نمیکنه؟

چون اگه مین عوض کنم خب امکانات بیشتری هم بدست میارم نسبت به پولی که قراره واسه کارت صدا خرج کنم.

نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

عع ،مرسی، خب قضیه رو واسم روشن کردی،

اگه بخوام مادربرد عوض کنم چی بهتر میشه یا بازم فرقی نمیکنه؟

چون اگه مین عوض کنم خب امکانات بیشتری هم بدست میارم نسبت به پولی که قراره واسه کارت صدا خرج کنم.

نظرتون چیه؟

به خاطر ساند، عوض کردن بورد اشتباست، اولا که بوردی که ساند حرفه ایی داشته باشه، هزینش بیشتر از یه کارت صدای خیلی خوب هست. دوما اگه هدف کارت صداست، خرید خودکارت صدا خیلی بهتره چون 3 نسل هم که بورد عوض کنید میتونید از این کارت صدا استفاده کنید. من 5 سال پیش یه ساند ایسوس گرفتم، 4تا پلتفرم عوض کردم هنوز که هنوز این ساند حرف اول رو میزنه تو رنج خودش، همینطور خیلی دوستان دیگه، ساند قطعه ایی مثل گرافیک نیست که سالی یه بار کلا سری عوض شه نسل قبل تعطیل، بلکه یه مدل روز به راحتی 5 سال عمر میکنه ....

مخصوصا که قصد استفاده از هدست حرفه ایی هم ندارید که مثلا محصولات پرچمدار تو انتخاب هاتون قرار بگیره.

*ضمن اینکه این نکته رو هم باید در نظر داشت.

خود من به هیچ وجه از ساند انبدر استفاده نمیکنم، از گرافیک میزنم ولی باید ساند خوب داشته باشم، و مثلا اون ساند 200 تومنی رو خوب مبدونم، ولی سلیقه ها مخصوصا تو موسیقی بسیرا متفاوت هست، طوری که یکی از دوستانی که همین کارت صدا رو تهیه کردن، با یه هدفن تقریبا حرفهایی، چندان از بهبود کیفیت راضی نبودن نسبت به قیمت !

پس دنبال یه محصول تمیز، خوب و دست دوم برای تست منقطی تره که فرضا راضی هم نشدید، جنس دست دو افتش رو داشته، ضرر زیادی نمیکنید ....

یا حداقل تست حضوری یا خرید به شرط تست، چون صدا چیزی نیست که من یا کسی بیاد بگه مثلا "اینقد" خوبه ! بلکه خودتون بایدش بشنوید و ببینید نسبت به قمیت می ارزه یا نه .....

**اون تاپیک و تاپیک های دیگه در بخش هم کامل مطالعه بفرمایید، راجب مطالب مفیدی صحبت شده .....

لینک به دیدگاه

به خاطر ساند، عوض کردن بورد اشتباست، اولا که بوردی که ساند حرفه ایی داشته باشه، هزینش بیشتر از یه کارت صدای خیلی خوب هست. دوما اگه هدف کارت صداست، خرید خودکارت صدا خیلی بهتره چون 3 نسل هم که بورد عوض کنید میتونید از این کارت صدا استفاده کنید. من 5 سال پیش یه ساند ایسوس گرفتم، 4تا پلتفرم عوض کردم هنوز که هنوز این ساند حرف اول رو میزنه تو رنج خودش، همینطور خیلی دوستان دیگه، ساند قطعه ایی مثل گرافیک نیست که سالی یه بار کلا سری عوض شه نسل قبل تعطیل، بلکه یه مدل روز به راحتی 5 سال عمر میکنه ....

مخصوصا که قصد استفاده از هدست حرفه ایی هم ندارید که مثلا محصولات پرچمدار تو انتخاب هاتون قرار بگیره.

*ضمن اینکه این نکته رو هم باید در نظر داشت.

خود من به هیچ وجه از ساند انبدر استفاده نمیکنم، از گرافیک میزنم ولی باید ساند خوب داشته باشم، و مثلا اون ساند 200 تومنی رو خوب مبدونم، ولی سلیقه ها مخصوصا تو موسیقی بسیرا متفاوت هست، طوری که یکی از دوستانی که همین کارت صدا رو تهیه کردن، با یه هدفن تقریبا حرفهایی، چندان از بهبود کیفیت راضی نبودن نسبت به قیمت !

پس دنبال یه محصول تمیز، خوب و دست دوم برای تست منقطی تره که فرضا راضی هم نشدید، جنس دست دو افتش رو داشته، ضرر زیادی نمیکنید ....

یا حداقل تست حضوری یا خرید به شرط تست، چون صدا چیزی نیست که من یا کسی بیاد بگه مثلا "اینقد" خوبه ! بلکه خودتون بایدش بشنوید و ببینید نسبت به قمیت می ارزه یا نه .....

**اون تاپیک و تاپیک های دیگه در بخش هم کامل مطالعه بفرمایید، راجب مطالب مفیدی صحبت شده .....

خیلی هم خوب مرسی،

پس دنبال یه کارت دست دو تمیز میگردم اینجوری بهتره.

راستی الان منم میتونم از گرافیک صدا بگیرم، چون مانیتورم خروجی صدا داره یعنی از انبرد الان بهتره؟

لینک به دیدگاه

خیلی هم خوب مرسی،

پس دنبال یه کارت دست دو تمیز میگردم اینجوری بهتره.

راستی الان منم میتونم از گرافیک صدا بگیرم، چون مانیتورم خروجی صدا داره یعنی از انبرد الان بهتره؟

تست کنید، بستگی داره،  معمولا به درد همون  اسپیکر میخوره نه هدفون حرفه ایی، هرچند سربروس هم حرفه ایی محسوب نمیشه. ولی خب اصولا چون مانیتور خروجی بهتری داره قاعدتا باید بهتر درایو کنه ولی خب حتمی نیست. کیفیت صدا التبه به دک خود گرافیک بستگی داره، که خب بستگی داره ساند مینبورد چی باشه و کدوم بهتر باشن ...

لینک به دیدگاه

مرسی از راهنماییت، فکر میکردم ارزونتر باشه.

به قول دوستمون کارت صدای ارزون زیاد فرقی با بورد نمیکنه این میشه گفت ارزون ترین کارت صدایی هست که تفاوت فاحشی به مین بورد های عادی داره

درود

این کارت صدای بنده به جز مین بورد های گیمینگ تفاوت خیلی زیادی با مین بورد های عادی داره

بنده که تست کردم مین بورد های گیمینگ هم حجم صدای خروجیشون زیاده ولی بیس به هدفون نمیدن مثل کارت صدای کریتیو

لینک به دیدگاه

توی بازارچه لیون چیزی پیدا نکردم،

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61180

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...