رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هدست گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من در انتخاب دو هدست Asus STRIX 2.0 و Logitech G430 Surround Sound به مشکل خوردم، هر دو قیمت یکسانی دارند و از نظر ظاهری هم بسیار زیبا هستد.

از دوستان خواهش می کنم معایب و مزایای هر کدوم رو بگن و اگر با این دو هدست کار کردن تجربشون رو در میون بگذارند.

با تشکر

لینک به دیدگاه

من مدل لاجیتک رو دارم و این مدل از ایسوس رو هم امتحان کردم. به شخصه مدل لاجیتک رو ترجیح دادم 

صدای مدل ایسوس به گوش من بیس اضافی زیاد داشت و تفکیک صداش زیاد جالب نبود البته این مدل ایسوس شما رو نمی دونم چطوره 

اما در مورد مدل لاجیتک بسیار راضی هستم داخل بسته بندی کارت صدای جداگانه 7.1 کاناله یو اس بی داره که واقعا صدای Surround رو به خوبی تولید می کنه. 

بلندی صدا برای من کاملا راضی کننده هست و تفکیک صدا از نظر من فوق العاده. البته برای کسایی که می خوان پرده گوششون بلرزه با بیس آهنگ و بلندی صدا این مدل شاید ناامید کننده باشه. اما در کل من راضی هستم و اگه قرار باشه مجددا انتخاب کنم همین مدل رو بر می دارم. تنها ایرادی که می تونم بهش بگیرم اینه که کاش بی سیم بود و البته روز های اول هم صدای جیر جیر مفاصل پلاستیکی می اومد که البته بعد از چند روز استفاده رفع شد. 

لینک به دیدگاه

من مدل لاجیتک رو دارم و این مدل از ایسوس رو هم امتحان کردم. به شخصه مدل لاجیتک رو ترجیح دادم 

صدای مدل ایسوس به گوش من بیس اضافی زیاد داشت و تفکیک صداش زیاد جالب نبود البته این مدل ایسوس شما رو نمی دونم چطوره 

اما در مورد مدل لاجیتک بسیار راضی هستم داخل بسته بندی کارت صدای جداگانه 7.1 کاناله یو اس بی داره که واقعا صدای Surround رو به خوبی تولید می کنه. 

بلندی صدا برای من کاملا راضی کننده هست و تفکیک صدا از نظر من فوق العاده. البته برای کسایی که می خوان پرده گوششون بلرزه با بیس آهنگ و بلندی صدا این مدل شاید ناامید کننده باشه. اما در کل من راضی هستم و اگه قرار باشه مجددا انتخاب کنم همین مدل رو بر می دارم. تنها ایرادی که می تونم بهش بگیرم اینه که کاش بی سیم بود و البته روز های اول هم صدای جیر جیر مفاصل پلاستیکی می اومد که البته بعد از چند روز استفاده رفع شد. 

ممنون بابت پاسخ

یه چند تا سوال داشتم در مورد هدست لاجیتک :

1. پلاستیکی که برای این هدست استفاده شده استحکام کافی رو داره ؟ چون همین چند ساعت پیش هدستم از وسط شکست !

2.  بعد از چند ساعت استفاده روی سر سنگینی نمیکنه ؟ یا گوش رو اذیت نمی کنه ؟ و اینکه هدست به خوبی روی گوش میشینه ؟

3. چون بیشتر روزم صرف بازی های آنلاین میشه میشه بیشتر درباره میکروفون این هدست توضیح بدید ؟

4. امکان جدا سازی میکروفون وجود داره ؟

5. برای تجربه صدای 7.1 کاناله به چیز خاصی نیاز هست ؟ چون من از لپ تاپ استفاده می کنم و نمی دونم ساپورت می کنه یا نه.

ممنون میشم به سوالات بالا جواب بدید.

ویرایش شده توسط .AriaN.
لینک به دیدگاه

1- نه کیفیت پلاستیک کاملا خوبه؟ مگه اینکه اندازه سر شما خیلی بزرگ باشه! وگرنه با استفاده عادی و صرف روی سر قرار گرفتن شکستنی در کار نیست. 

2- من بیشترین زمانی که روی گوشم به صورت گذاشتم بوده شاید بشه گفت کمی بیش از یک ساعت بوده و اینکه خیر اذیت خاصی نمی کنه گوش ها کاملا داخل کاپ قرار میگرن و از طرف ابر هدست تحت فشار نیستن. 

3- من از میکروفونش واسه اسکایپ استفاده کردم - طرف مقابل کاملا راضی بود و گلایه ای نشده تا به حال 

4- در مورد صدای 7.1 کاناله درایور رو حتماً باید از سایتش دانلود و نصب کنید. مشکلی من بابت لپ تا یا دسک تاپ بودن وجود نداره.

لینک به دیدگاه

1- نه کیفیت پلاستیک کاملا خوبه؟ مگه اینکه اندازه سر شما خیلی بزرگ باشه! وگرنه با استفاده عادی و صرف روی سر قرار گرفتن شکستنی در کار نیست. 

2- من بیشترین زمانی که روی گوشم به صورت گذاشتم بوده شاید بشه گفت کمی بیش از یک ساعت بوده و اینکه خیر اذیت خاصی نمی کنه گوش ها کاملا داخل کاپ قرار میگرن و از طرف ابر هدست تحت فشار نیستن. 

3- من از میکروفونش واسه اسکایپ استفاده کردم - طرف مقابل کاملا راضی بود و گلایه ای نشده تا به حال 

4- در مورد صدای 7.1 کاناله درایور رو حتماً باید از سایتش دانلود و نصب کنید. مشکلی من بابت لپ تا یا دسک تاپ بودن وجود نداره.

در مورد درایور، من به قسمت ساپورت این هدست در سایت لاجیتک رفتم و در قسمت دانلود یه فریمورک با نام G430 Firmware Update و نرم افزار Logitech Gaming Software وجود داره، منظورتون اینها بودن یا بغیر از این نیاز به نصب چیزه دیگه ای هم هست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...