رفتن به مطلب

تمامی سئوالات در مورد قابلیت XBOX PLAY ANYWHERE

مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

eqYnWFk3RDK8RLYs4cA2QF.jpgxbox-play-anywhere-program.jpg

اصلا قابلیت Xbox Play Anywhere یعنی چی؟

به زبان ساده یعنی شما یک بار بازی رو میخرین ولی میتونید رو هر دو پلتفرم یعنی اکس باکس و ویندوز10 بازی کنید

آیا تمامی بازی ها از این قابلیت Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکنند؟

نه. ولی این به توسعه دهنده ها بستگی داره که این قابلیت رو تو بازیشون قرار بدهند یا نه

چه بازی هایی در حال حاظر از این قابلیت Xbox Play Anywhere پشتیبانی میکنند؟

Ark: Survival Evolved

Crackdown 3

Cuphead

Everspace

Forza Horizon 3

Gears of War 4

Halo Wars 2

Killer Instinct

Phantom Dust

ReCore

Scalebound

Sea of Thieves

Slime Rancher

The Culling

We Happy Few

این قابلیت Xbox Play Anywhere  اصلا چه جوری کار میکنه؟

این قابلیت به حساب XBOX LIVE  شما متصل هستش و کافی هست زمانی که با این اکانتتون بازی رو خریدین یوزر نیم و پسورد خودتون رو پلتفرم مورد نظر (اکس باکس یا ویندوز 10) وارد کنید تا دانلود بازی شروع بشه و به راحتی نصبش کنید. تمام اطلاعات بازی مثل سیوها و اچیومنت ها بین هر دو پلتفرم از طریق XBOX LIVE  سینک میشه

آیا قابلیت Xbox Play Anywhere  با بازی های فیزیکی هم قابل اجرا هست؟

نه بازی های فیزیکی نمیتونند از این قابلیت استفاده کنند و حتما باید دیجیتالی خریداری شود. اساسا هدف از یکی کردن فروشگاه اکس باکس و ویندوز 10 به دلیل سینک شدن و همچین قابلیت هایی بوده

برای اجرای قابلیت Xbox Play Anywhere  روی PC به چه سخت افزاری نیاز دارم؟

اجرای بازی های با این قابلیت روی PC هیچ فرقی با اجرای بازی های معمولی ندارن و حتما به سخت افزار متناسب با بازی مورد نظر نیاز خواهید داشت. برخلاف سرویس PS NOW  سونی که استریم هستش این قابلیت اصلا استریم نیستش و به سخت افزار مورد نیاز بازی حتما نیاز خواهید داشت

آیا بازی های بیشتری با این قابلیت Xbox Play Anywhere  خواهند آمد؟

بدون شک. خوشبختانه توسعه دهنده های زیادی مشغول کار رو این قابلیت هستند 

آیا این قابلیت به معنی اینه که میتونم به راحتی بازی ها رو با دوستانم به صورت مولتی پلیر رو ویندوز 10 و اکس باکس انجام بدم؟

دقیقا نه ولی کاملا امکان پذیره. مثلا بازی مثل HALO WARS 2 در حال حاظر از قابلیت CROSS-PLATFORM هم بهره مند هستش که به راحتی میشه بازیکنان ویندوز 10 و اکس باکس با هم رقابت کنند. در مورد بازی های دیگه کاملا به توسعه دهنده بازی مربوط میشه و اگر دوست داشته باشه میتونه هم قابلیت Xbox Play Anywhere  و هم CROSS-PLATFORM رو فعال کنه

آیا برای استفاده از این قابلیت Xbox Play Anywhere  روی ویندوز 10 باید حتما از کنترلر (دسته) استفاده کنم؟

نه اصلا . روی اکس باکس (درحال حاضر) کنترلر تنها انتخاب هستش اما روی ویندوز 10 با موس و کیبرد و کلا هر چی دلتون خواست میتونین بازی کنید

آیا من اچیومنت هام دو برابر میشه وقتی هم رو اکس باکس و هم رو ویندوز 10 بازی میکنم؟

نه اصلا. همون طوری که سیوگیم ها با اکانت XBOX LIVE سینک میشه همین ماجرا برای اچیومنت ها هم هست

امیدوارم که مورد توجه شما دوستان لیونی قرار گرفته باشه...

منبع : WINDOWS CENTRAL

ترجمه و تایپ توسط خودم

لینک به دیدگاه

نمی فهمم وقتی رلیز pc می شه باشه چه کاریه خب 

عزیز اگر کامل بخونید متوجه میشید که شما یک بار میخرید و هم رو کنسول میتونید بازی کنید و هم رو pc 

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

من هم ایکس باکس دارم هم PC... ینی میشه همزمان خودم روی PC و شخص دیگه ای رو ایکس باکس بازی کنیم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...