رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کنسول

Recommended Posts

سلام دوستان 

بنده قصد خرید کنسول دارم برای پسرم. اما بین ps4 و xbox  موندم 

خودم به xbox  علاقه دارم اما خب چون اطلاع کافی از نحوه اجرا نصب خرید و... بازیها ندارم

میخوام راهنمایی بگیرم البته مردد شدنم دلیلش اینه که توی فرومها فقط دیتای سونی هستش بازی مایکرو رو نمیشه دیتاش رو خرید؟؟

بازیهای کدوم ارزونتزه؟؟

دیتای ps4 رو که میخری در حالت افلاین هم باید اشتراک خرید براش؟

کلا اگه افلاین بازی کنی بازم باید اکانت اصلی بازی هارو داشت؟

فروشنده ای میگفت هارد ی ترا پر کن 50 تومن و ی cd بنداز رو ps4 میشه افلاین بازی کرد!!!ایا درسته این گفته؟در مورد xbox چطور؟

لطفا دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بفرمایند باتشکر از دوستان 

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

بازی های ایکس باکس   گرونتر هستند و به علت کم بودن تعداد ایکس باکس گیمرها تعویض بازی ها کار مشکلیه

آپدیت های ایکس باکس بیشتر و حجیم هستند

بازی های مجانی رو نمیتونید با ایکس باکس بازی کنید چون نیاز به کردیت کارت دارید

دیتا بازی ها پیدا نمیشند

گرافیک بازی های پایینتر هستند و رزولوشین تصویر هم پایینتر هست

من هر دو کنسول رو دارم پیشنهاد میدم پلی استیشن 4خریداری کنید

لینک به دیدگاه

ممنون از شما عزیز .چرا دیتای بازیها پیدا نمیشه؟مشکل چیه؟

لینک به دیدگاه

1 hour ago, sajad25 said:

ممنون از شما عزیز .چرا دیتای بازیها پیدا نمیشه؟مشکل چیه؟

لطفا نقل قول کنید تا از جواب دادننتون اطلاع پیدا  کنم

به علت کم بودن کاربرای ایکس باکس در ایران

من از زمانی که این کنسول رو به  همراه بازی خریدم هنوز نتونستم بازی رو بفروشم یعنی بیش از یکساله که گذشته! الان هم یک  ماهه بازی تومب ریدر رو برای فروش گذاشتم کسی نمیخره

هیچکدوم از مشکلاتی رو که بالا ذکر کردم پلی استیشن نداره حتی بازی های پلی استیشن با اکانت های هکی فراوونه چندین گروه تلگرامی برای فروش اکانت ها هست برخی بازی ها حتی با قیمت پنج هزار تومان بفروش میرسه از بعضی فروشنده های کنسول هم میتونید اکانت و  دیتا بخرید اما باید در اول پیدا کنید کجا هستند

چه چیزی در مورد ایکس باکس وان نظر شما رو  جلب کرده؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Lord_Crusader گفته است :

لطفا نقل قول کنید تا از جواب دادننتون اطلاع پیدا  کنم

به علت کم بودن کاربرای ایکس باکس در ایران

من از زمانی که این کنسول رو به  همراه بازی خریدم هنوز نتونستم بازی رو بفروشم یعنی بیش از یکساله که گذشته! الان هم یک  ماهه بازی تومب ریدر رو برای فروش گذاشتم کسی نمیخره

هیچکدوم از مشکلاتی رو که بالا ذکر کردم پلی استیشن نداره حتی بازی های پلی استیشن با اکانت های هکی فراوونه چندین گروه تلگرامی برای فروش اکانت ها هست برخی بازی ها حتی با قیمت پنج هزار تومان بفروش میرسه از بعضی فروشنده های کنسول هم میتونید اکانت و  دیتا بخرید اما باید در اول پیدا کنید کجا هستند

چه چیزی در مورد ایکس باکس وان نظر شما رو  جلب کرده؟

راستش سیستم عاملش و قابلیت استریمش.وعده های مایکروسافت برای اپدیتش(شایدم شایعه).البته چون برای پسرمه و عاشق کینکت هستش.قبلا با کینکت کار کرده.هرچند نمیدونم دوربین سونی هم مثل ایکس باکس هست یانه!!!یا اصلا بازی های زیادی هست که کینکتو پوشش بده!!!

لینک به دیدگاه

Just now, sajad25 said:

راستش سیستم عاملش و قابلیت استریمش.وعده های مایکروسافت برای اپدیتش(شایدم شایعه).البته چون برای پسرمه و عاشق کینکت هستش.قبلا با کینکت کار کرده.هرچند نمیدونم دوربین سونی هم مثل ایکس باکس هست یانه!!!یا اصلا بازی های زیادی هست که کینکتو پوشش بده!!!

قابلیت استریم در پلی استیشن هم هست مثل اجرای بازی های پلی استیشن 3یا برودکست کردن بازی ها  مثل پخش مستقیم در شبکه ی تویچ و یوتیوب و یو استریم

شبکه ی یوتیوب که فیلتر هست و نمیتونید اونجا دسترسی داشته باشید اما با بقیه شبکه ها هیچ مشکلی نداره

شاید تنها نکته ی مثبتش همون کینکت باشه چندتا بازی مشترک بین دوربین پلی و ایکس باکس هست اما در کل کینکت خیلی قویتره

فقط کافیه یک لحظه از جلوش رد شید  ایکس باکس چهرتون رو تشخیص میده و پیام سلام رو نشون میده و خیلی خوب چهرتون رو بصورت سه بعدی نشون میده اما کمی زمان میبره چون باید در زاویه های مختلف رو چهرتون اسکن کنه

یکی دیگه از مشکلاتی که یادم اودم ضبط بازی هاست

توی ایکس باکس تایم ضبط بازی 5یا 10دقیقه است فکر کنم اما تو پلی استیشن 15دقیقه

توی ایکس باکس بعد از ضبط فیلم  در اول باید آپلودش کنید در سرور های مایکروسافت بعد با کامپیوتر برید دانلودش کنید!تصور کنید می خواید تو اپارت کلیپ رو نمایش بدید که دوباره باید آپلود بشه

تو پلی استیشن خیلی راحت به فلش انتقال میدید اما تو ایکس باکس نمیشه

کیفیت ضبط فیلم  ها روهم میشه انتخاب کرد اما تو ایکس باکس نمیشه

تعداد بازی های کینکت زیاد نیست؛اگه کنسول رو با کینکت بخرید یه بازی مخصوص کینکت داخل جعبه هست که جدا بخواید بخرید 200تومن براتون تموم میشه!البته خود بازی بصورت کد هست و باید دانلودش کنید حجمش هم 10گیگ

لینک به دیدگاه

ر

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Lord_Crusader گفته است :

قابلیت استریم در پلی استیشن هم هست مثل اجرای بازی های پلی استیشن 3یا برودکست کردن بازی ها  مثل پخش مستقیم در شبکه ی تویچ و یوتیوب و یو استریم

شبکه ی یوتیوب که فیلتر هست و نمیتونید اونجا دسترسی داشته باشید اما با بقیه شبکه ها هیچ مشکلی نداره

شاید تنها نکته ی مثبتش همون کینکت باشه چندتا بازی مشترک بین دوربین پلی و ایکس باکس هست اما در کل کینکت خیلی قویتره

فقط کافیه یک لحظه از جلوش رد شید  ایکس باکس چهرتون رو تشخیص میده و پیام سلام رو نشون میده و خیلی خوب چهرتون رو بصورت سه بعدی نشون میده اما کمی زمان میبره چون باید در زاویه های مختلف رو چهرتون اسکن کنه

یکی دیگه از مشکلاتی که یادم اودم ضبط بازی هاست

توی ایکس باکس تایم ضبط بازی 5یا 10دقیقه است فکر کنم اما تو پلی استیشن 15دقیقه

توی ایکس باکس بعد از ضبط فیلم  در اول باید آپلودش کنید در سرور های مایکروسافت بعد با کامپیوتر برید دانلودش کنید!تصور کنید می خواید تو اپارت کلیپ رو نمایش بدید که دوباره باید آپلود بشه

تو پلی استیشن خیلی راحت به فلش انتقال میدید اما تو ایکس باکس نمیشه

کیفیت ضبط فیلم  ها روهم میشه انتخاب کرد اما تو ایکس باکس نمیشه

تعداد بازی های کینکت زیاد نیست؛اگه کنسول رو با کینکت بخرید یه بازی مخصوص کینکت داخل جعبه هست که جدا بخواید بخرید 200تومن براتون تموم میشه!البته خود بازی بصورت کد هست و باید دانلودش کنید حجمش هم 10گیگ

ناگفته نمونه که برای دانلود مشکل حجم ندارم فقط  کد بازیها مهمه برام که ارزونتر باشه 

ر استش ارزونتر بودن بازیها خیلی مهمه برام چون  میدونم باید زیاد بازی بخرم.اینکه دیتای بازیهای ps4 رو رروی هارد میریزن.بعدش باید  چطور بازی کرد؟باهمون اکانتهای اشتراکی میشه هممه این بازیها رو اجرا کرد یا کد باید خرید و فقط با خرید دیتا از دانلود خلاص میشیمم؟

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

1 hour ago, sajad25 said:

ناگفته نمونه که برای دانلود مشکل حجم ندارم فقط  کد بازیها مهمه برام که ارزونتر باشه 

ر استش ارزونتر بودن بازیها خیلی مهمه برام چون  میدونم باید زیاد بازی بخرم.اینکه دیتای بازیهای ps4 رو رروی هارد میریزن.بعدش باید  چطور بازی کرد؟باهمون اکانتهای اشتراکی میشه هممه این بازیها رو اجرا کرد یا کد باید خرید و فقط با خرید دیتا از دانلود خلاص میشیمم؟

دیتا ها  بدون اکانت اجرا نمیشند

اکانت رو  میخرین اول از سایت سونی دی اکتیو میکنید بعد اون اکانت رو در کنسول خودتون اکتیو میکنید

بعدش با اکانت اصلی خودتون بازی میکنید؛ چون اون بازی  در کنسول شما به اشتراک گذاشته شده

دیتا هم از طریق کامپیوتر کپی میکنید اونم از طریق یه نرم افزار خاص یا کنسول رو تحویل فروشنده دیتا میدید براتون کپی میکنند

این بحث کد یه چیز  دیگه است!اکانت های اشتراکی هکی هستند و فقط تا 6ماه بازی ها قابل اجرا هستند

اما کد بازی یه کد اورجینال هست وقتی وارد کنید بازی میره رو دانلود

اکانت های هکی قیمت پایین:6ماه استفاده

کد قیمت بالا:همشیگی

گاهی اوقات کد یه بازی قیمتش با سی دی بازی تفاوتی نداره !

لینک به دیدگاه

On 1395/06/12, 03:40:04, Lord_Crusader said:

دیتا ها  بدون اکانت اجرا نمیشند

اکانت رو  میخرین اول از سایت سونی دی اکتیو میکنید بعد اون اکانت رو در کنسول خودتون اکتیو میکنید

بعدش با اکانت اصلی خودتون بازی میکنید؛ چون اون بازی  در کنسول شما به اشتراک گذاشته شده

دیتا هم از طریق کامپیوتر کپی میکنید اونم از طریق یه نرم افزار خاص یا کنسول رو تحویل فروشنده دیتا میدید براتون کپی میکنند

این بحث کد یه چیز  دیگه است!اکانت های اشتراکی هکی هستند و فقط تا 6ماه بازی ها قابل اجرا هستند

اما کد بازی یه کد اورجینال هست وقتی وارد کنید بازی میره رو دانلود

اکانت های هکی قیمت پایین:6ماه استفاده

کد قیمت بالا:همشیگی

گاهی اوقات کد یه بازی قیمتش با سی دی بازی تفاوتی نداره !

کی میگه هکی 6ماه؟

من یکیو میشناسم بیشتر از یه ساله داره اکانت استفاده میکنه بدون این که بن بشه!

خودم دو ماهه استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی

لینک به دیدگاه

30 minutes ago, GForce said:

کی میگه هکی 6ماه؟

من یکیو میشناسم بیشتر از یه ساله داره اکانت استفاده میکنه بدون این که بن بشه!

خودم دو ماهه استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی

دوست باهوش اکانت های هکی تا 6ماه کاریشون نمیشه کرد بعد از 6ماه صاحب اکانت میتونه اکانتش رو پس بگیره و شما رسما هیچ کاری نمیتونی بکنی الان از هر جا اکانت بخری نهایتا همون 6ماه هست و  حتی به 6ماه و 1روز هم نمیرسه

لینک به دیدگاه

در در 1395/06/13, 14:11:34، Lord_Crusader گفته است :

دوست باهوش اکانت های هکی تا 6ماه کاریشون نمیشه کرد بعد از 6ماه صاحب اکانت میتونه اکانتش رو پس بگیره و شما رسما هیچ کاری نمیتونی بکنی الان از هر جا اکانت بخری نهایتا همون 6ماه هست و  حتی به 6ماه و 1روز هم نمیرسه

صاحب اکانت نمیفهمه که بخواد اکانتو پس بگیره

اگه هم بفهمه کاری نمیتونه بکنه. از کجا بفهمه کی تو اکانتشه؟من با صاحب یکی از اکانت ها فرند شدم روحش هم خبر نداره کسی تو اکانتشه!

شما با اکانت زیاد کاری نداری فقط بازیا رو از اکانت میزنی دانلود بعد رو اکانت خودت بازی میکنی.

ویرایش: قبل منفی دادن بهتره کمی تحقیق کنید!

ویرایش شده توسط GForce
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...