رفتن به مطلب

میتونم این 2تا رم رو باهم استفاده کنم؟

Recommended Posts

سلام دوستان

من یه رم kingston hyperx fury 8gb 1600 دارم. هرچی میگردم یه جفتشو پیدا کنم بشه 16 گیگ جایی ندارن.

میشه یه kingston hyperx fury 4gb 1866 کنارش بزارم؟؟ یعنی یه 8 با باس 1600 یه 4 با باس 1866!

ویا میتونم یه kingston hyperx fury 4gb 1600 کنار 8 گیگم بزارم؟

درضمن مادربردم تا 1600 بیشتر ساپورت نمیکنه.

ممنون دوستان.

ویرایش شده توسط behnam_o2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رمها باید دارای فرکانس و زمان تاخیر یکسان باشن

در غیر اینصورت باعث بروز صفحه آبی میشه

حجمشون فرقی نداره

میتونید یک ۸ رو در کنار یک ۴ استفاده کنید ولی به شرطی که شرایطی که بالا گفتم رو داشته باشند

شما بهتره رم خودتون رو بفروشید و دو عدد مشابه هم یا یک پک ۱۶ گیگ تهیه کنید

لینک به دیدگاه

رمها باید دارای فرکانس و زمان تاخیر یکسان باشن

در غیر اینصورت باعث بروز صفحه آبی میشه

حجمشون فرقی نداره

میتونید یک ۸ رو در کنار یک ۴ استفاده کنید ولی به شرطی که شرایطی که بالا گفتم رو داشته باشند

شما بهتره رم خودتون رو بفروشید و دو عدد مشابه هم یا یک پک ۱۶ گیگ تهیه کنید

http://lioncomputer.ir/product/3846/%D8%B1%D9%85+%DA%A9%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86+HyperX+FURY+8GB+1600Mhz+DDR3/

http://lioncomputer.ir/product/3861/%D8%B1%D9%85+%DA%A9%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86+HyperX+FURY+4GB+1600Mhz+DDR3/

این دوتا ظاهرا همه چیشون یکیه. فقط یکی 4 گیگه یکی هم 8 گیگه. بنظر مشکلی نداره درسته؟

فعلا نمیخوام اینو بفروشم چون انجام اینکار به صرفه نیست. شاید تا چندوقت بعد ddr4 بگیرم.

لینک به دیدگاه

دوست عزيز از لحاظ تئوري مشكلي نبايد بوجود بياد فقط فركانس و تايمينگ رم قوي تر به فركانس و تايمينگ رم ضعيف تر كاهش پيدا ميكنه و با رم ضعيف تر مچ ميشه و سيستم به درستي بايد كار كنه و ميكنه ولي درصد احتمال بروز مشكلاتي مانند هنگ كردن سيستم صفحه ابي و... بالا ميره، پس شدنش ميشه ولي پيشنهاد ميشه يه كيت رم يكسان تهيه كنيد تا سيستمتون با اعصابتون بازي نكنه :)

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

دوست عزيز از لحاظ تئوري مشكلي نبايد بوجود بياد فقط فركانس و تايمينگ رم قوي تر به فركانس و تايمينگ رم ضعيف تر كاهش پيدا ميكنه و با رم ضعيف تر مچ ميشه و سيستم به درستي بايد كار كنه و ميكنه ولي درصد احتمال بروز مشكلاتي مانند هنگ كردن سيستم صفحه ابي و... بالا ميره، پس شدنش ميشه ولي پيشنهاد ميشه يه كيت رم يكسان تهيه كنيد تا سيستمتون با اعصابتون بازي نكنه :)

خب الان یه رم kingsron hyperx fury مدل 8گیگ باس 1600 با یدونه 4گیگ باس 1600. همه چیزشون شبیه همه.و..تایمینگ و باس..فقط مقدار حافظشون فرق داره. اشکالی داره باهم کارکنن؟!؟!

ویرایش شده توسط behnam_o2
لینک به دیدگاه

خب الان یه رم kingsron hyperx fury مدل 8گیگ باس 1600 با یدونه 4گیگ باس 1600. همه چیزشون شبیه همه.و..تایمینگ و باس..فقط مقدار حافظشون فرق داره. اشکالی داره باهم کارکنن؟!؟!

خير مشكلي نيست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...