رفتن به مطلب

بی کران در دستان تو:نقد و بررسی بازی آسمان هیچکس

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

پ.ن:با سلام و تشکر از همه شما که تا اینجا با ما بودید.سایت ایجاز از این به بعد هر شب یک مقاله برای شما منتشر میکند تا با رضایت هر چه بیشتر شما همراه باشد.با ایجاز همراه باشید.

بازی های رایانه یکی از سرگرم کننده ترین سرگرمی های موجود در دنیا محسوب میشود.شاید ما حتی نمیتوانیم تصور کنیم این سرگرمی چقدر شگفت انگیز است.مخصوصا امروزه که با پیشرفت تکنولوزی بازی های رایانه ای نیز پیشرفت فوق العاده زیادی داشتند.اما هیچکس فکرش را هم نمیکرد که روزی بتواند در صفحه مانیتور(یا هرچی که شما دارید)در کهکشان ها سفر کند و همینطور توانایی جستجوی 18 کوینتیلیون سیاره را داشته باشد.(داداش هنگ نکن این عدد یعنی 18 و کنارش 18 تا صفر!)اما بازی آسمان هیچکس این کار را کرد و قبل از انتشار بازی علاقه مندان به علم فضا رویایشان را میدیدند.حال این بازی منتشر شده و طبق معمول با یه بازی معمولی رو به خوب طرفیم.

خوب تقصیر خود گیمرا بود و اینقدر بازی را هایپ کردند که تیم هلو گیمز هم گفت:خوب حالا بزار اینا خوش باشن پولشون رو که ما میقاپیم(شوخی بودا!نبودا؟)حال من اومدم تا بازی را برای شما نقد کنم.

IMG_0291-300x150.jpg

آسمان هیچکس همونطور که میدانید داستان مشخصی ندارد.اما این به این دلیل نیست که اقای محترم شان موری داستان را سوسک حساب کرده.یعنی این که داستان مشخصی ندارد اما اگه تمام حرف های آن هارا متوجه بشوید و زبانشان را متوجه بشوید حرف های جالبی میشنوید(ممکن است زیرا میدانید هیچی در این بازی از پیش تعیین شده نیست)مثلا یکی از آن بیگانه ها به من گفت:به اطلس اطمینان نکن.کلا بازی بی داستان نیست و میتوان داستان را خود ساخت مثلا این متن را بخوانید:
در سیاره ای ناشناخته بیدار شدم.هیچی یادم نمیامد.یک اسلحه داشتم به همراه یه سفینه تعمیر نشده.با استخراج منابع در حال تعمیر سفینه بودم که از قضا عده ای روبات به جانم افتادند.شکشتشان داده و موفق به تعمیر سفینه و سوخت گیری و همینطور لباسم شده و از آن سیاره گرم فرار کردم. به ایستگاهی فضایی رفتم و با معامله با ان مرد تجهیزات لازم را بدست آوردم و همینطور به من آدرس سیاره ای همچون سیاره خودم که زمین نام دارد را داد. و وقتی از ایستگاه بیرون اومدم دزدان فضایی به من حمله کردند و من مردم!قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید!

IMG_0288-300x168.jpg

ادامه ی این نقد رو میتونین از اینجا بخونید.
لینک به دیدگاه

گمونم این بازی شکست خورد و ضرر کرد

کسی میدونه این بازی چی شد ؟؟؟

لینک به دیدگاه

این بازی کلا طراحی شده برای کرش کردن تا بشه میزان صبر و تحمل گیمر های مختلف بررسی بشه :D

اگرچه گویا قرار هست در پچ و اپدیت های بعدی مشکلات حل بشه...

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

گمونم این بازی شکست خورد و ضرر کرد

کسی میدونه این بازی چی شد ؟؟؟

دارن کار میکنن باگای نامحدودشو با اپدیتای پی در پی حل کنن.

این بازی کلا طراحی شده برای کرش کردن تا بشه میزان صبر و تحمل گیمر های مختلف بررسی بشه :D

اگرچه گویا قرار هست در پچ و اپدیت های بعدی مشکلات حل بشه...

دقیقا مثل اینترنت ایران!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بحث باگها به کنار، از این نقد ها :

http://store.steampowered.com/app/275850/#app_reviews_hash

Positive (24,766) Negative (38,235)

و خوندن بعضیاشون از ابتدای لانچ بازی تا الان در مورد این بازی فقط یک توصیف هست:

billion miles wide but only one inch depth

بازی ایندی 20 دلاری رو جای بازی AAA قیمت زدن.. اول گفتن مولتی هست بعدش کلا تکذیب شد .. خیلی هایپش شدید بود... جهانش هم که آنچنان که حرفش رو زده بودن رندوم و غیر تکراری در نیومده و با توجه به گیمپلی ها و نظرات بعد از 3-4 ساعت تمامی کارهای قابل انجام تکراری هستن 

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

دقیقا من 6 ساعته تموم بازی کردم بعدش بازی رو پاک کردم اصلا بازی ارزش نداره به هیچ وجه

مشکل کرش و ... نداره اصلا بلکه از نظر تکراری شدن مشکل داره و بدون هیچ داستانی بودن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...