رفتن به مطلب

قیمت های نجومی کارت گرافیک بازار؟؟؟!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به همه دوستان عزیز این اولین پست ارسالی بنده هست مدتهاس از مطالب مفید دوستان استفاده و تشکر میکنم.

چن وقتی هست در حال جمع کردن دوزار ده شاهی هستم تا سیستم جدید بگیرم ولی با دیدن قیمت های کارت گرافیک جدید چه انویدیا چه ای ام دی شوکه شدم اول گفتم سرچی کنم شاید قیمت دلاری اون بالاس بعد گفتم شاید کارت کرافیکای قدیمی هم همین روند رو دارن که نتایج زیر دستگیرم شد

گرافیک gtx 1070 گیگا مدل سه فنه ۳۹۶ دلار و فری شیپینگ که ضرب نرخ معمول ۴۱۰۰ کنیم میشه ۱۶۲۰ در حالی که قیمت فعلیش بالای دو تومنه یعنی دلار ۵۲۰۰

بعد گفتم به عنوان نمونه یه مدل قدیمی رو نسبت بگیرم چجوریه مثلا MSI gtx 950 2g که ۱۳۰ دلار و فری شیپینگ که در ۴۱۰۰ میشه ۵۳۳ هزار تومن در حالی که تو بازار بالای ۶۵۰ تومنه یعنی دلار ۵۲۰۰ به نتیجه رسیدم قیمت گذاری برادران وارد کننده یا نمایندگیها همون روال قبل بوده و چیزی گرون یا ارزون نشده؟؟؟ پس نباید انتظار ارزونی داشته باشیم مگر قیمت دلاری پایین بیاد !؟ ایا نتیجه گیری بنده درسته با تشکر

لینک به دیدگاه

ببین هزینه گمرک .ارسال. گارانتی. سود وارد کننده. سود فروشنده و ... هستن که البته چون تعداد میخرن تخفیف خوبی بهشون میدن که من اصلا باهاشون کار ندارم. بحث من سر چنتا چیزه. یک این که اوایل که تازه وارد بازار های جهانی میشه چون تعداد کمه و درخواست ها زیاده گرون میفروشن چون میدونن به دلایل بالا زود فروش میره.

وارد کننده هم مجبوره گرون بخره. مثلا 480 وقتی وارد بازار جهانی شد بالای 330 دلار فروخته شد که احتمالا وقتی تب و تاب فروش کم شد و تقاضا کم ، و سری های هم رده nvidia اومدن قیمت افت شدید میکنه که البته تو ایران تا بار فعلی فروش نره 1 هزار تومنم کم نمیشه.

مورد بعدی میزان تقاضا هست که همون کار که تو بازار جهانی میشه تو ایران هم میشه. شما مادربورد رو در نظر بگیرید. با اومدن بازی های سنگین جدید نیاز به گرافیک قوی تر دارید نه مادربورد. پس یه سری چیز ها مثل گراف هستن که تقاضا شون بیشتره. واسه همین چون میدونن ملت نیاز دارن و نمیتونن تا متعادل شدن قیمت صبر کنن مجبورن بخرن مخصوصا اگه مرفه بی درد باشن. پس قیمتو میررن بالا.

مورد بعدی اینه که وقتی کارت هم رده از سری های قدیمی تر هست واسه این که به میزان فروش اون ها لطمه زیادی وارد نشه مجبورن اینارو گرون بفروشن تا این اتفاق نیوفته.

یکی دیگه از دلایل هم میتونه این باشه که با اومدن سری های جدید تر واسه این که بتونن بار فعلی زود تر به فروش برسونن مجبورن قیمتا رو کاهش بدن. افزایش فعلی قیمت باعث میشه که موقع کاهش قیمت خیلی ضرر نکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز این یه بحث قدیمیه که جز اتلاف وقت نتیجه ای نداره

زور دست اونیه که پول داره میتونه میکنه

لینک به دیدگاه

یه امر طبیعیه...همیشه اون چیزی که داخل ایرانه هیچ وقت اونطور که انتظارش رو دارید قیمت گذاری نمی شه. گرافیک های سری 900 هم دقیقا با همین روال وارد بازار شدن.GTX 980 قیمت شروعش 3100 بود برای مدل رفرنس تا اینکه الان بعد از یکسال و نیم، 2 سال به 1700 و این حدود رسیده و 970 از 2000 شروع شد و 960 از 1200...شما باید بسنجی ببینی چه موقع به صرفس برای شما...یه وقتی هست یکی درآمدش رو داره گرافیک رو می تونه روز اول بخره یه وقتی هم هست کسی در اون حد درآمد نداره پس باید منتظر موقعیت های خواص باشه(هرچند اگه همه صبر کنن تا قیمت بازار افت کنه به نفع همس ولی کم پیش میاد این طور هماهنگی ها)...

در کل اگر به این امید هستید که مثلا 950 رو با قمیت 130 دلار به دلاری حتی 4000 تومن بخرید این اتفاق نمی افته چرا که اون موقعی که وارد کننده این گرافیک رو می خریده قیمت برای مصرف کننده 160 دلار بوده(در ضمن اکثریت ایالت های آمریکا بین 8 تا 13 درصد باید روی این قطعات مالیات بدن پس همون 130 دلارهم بین 10 تا 17 دلار میاد روش) و اگه الان بخواد به همین قمیت حساب کنه هیچ سودی براش نداره...

ضمن اینکه بلاخره وقتی شرکت ها به جای ایجاد نمایندگی رسمی یا فروشنده ی رسمی، فروشنده ی واسط داخل ایران انتخاب می کنن روال به همین صورته...اگرنه شرکتی مثل DeepCool که فروشنده رسمی داخل ایران داره قیمت هاشو در نظر بگیرید.کیس DeepCool Genome قیمت آمریکاش 250 دلاره.حتی اگه بدون مالیات و هزینه ارسال هم قیمتش رو همین 250 دلار و با دلار 3600 حساب کنید می شه 900 هزار تومن...اما داخل ایران روز اول با قیمت 850 وارد شد و الان قیمتش به 835 افت داشته.کیس 70 دلاری Dukase باید تو ایران نزدیک 250 قیمت داشته باشه اما شما بین 178 تا 190 می تونید راحت تهیه کنید.چرا؟ چون وقتی برید داخل سایت DeepCool داخل ایران دوتا نمایندگی فروش رسمی داره.

درآخر هم قیمت همه ی کارت ها اونطور که شما فکر می کنید نجومی نیست.بیایید GTX 1080 FE رو در نظر بگیریم با قیمت 700 دلار.به فرض که شما داخل آمریکا زندگی می کنید و می خوایید یه GTX 1080 FE از مارک Asus بخرید.الان باید 700 دلار قیمت کالا+ 8 تا 13 درصد مالیات+ 5 دلار هزینه ارسال بدید که قیمت بین 761 تا 796 دلار باید هزینه بدید.که به تومن ایران با دلار 3600 تومنی می شه بین 2.739.000 تا 2.865.000 الان قیمت اکثر FE ها روی 2980 تا 3050 هستش.وقتی قیمتش به 2750 تا 2850 برسه تقریبا می شه گفت به قیمت واقعیش نزدیک شده که این اتقاق با افزایش موجودی کالا داخل بازار تا مهر یا آبان اتفاق می افته.این وسط فقط کارت های تازه وارد مثل 1060 ها و کارت های Asus هستن که به خاطر موجودی خیلی کمشون قیمتهاشون خیلی بالاست برای مثال Asus GTX 1080 Strix OC باید هم قیمت FE باشه ولی فعلا به دلیل موجودی خیلی محدود روی 3500 تا 3600 در حال فروشه اگرنه که اول ورودش 3080 قیمت داشت.(ضمن اینکه به نظر میاد شرکت سازگار داره از واردات محصولات Asus کناره گیری می کن و شرکت های جایگزین مثل لایف قیمت گذاری جالبی ندارن)...الان هم بهترین کار صبره...تا چند وقت دیگه که موجودی ها افزایش پیدا کرد و قیمت ها ثابت شد اون موقع می تونید به خرید فکر کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...