رفتن به مطلب

WIN7 OR DOS

(  iman  )
 اشتراک گذاری

6 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. كدام سيستم عامل رو پيشنهاد ميكنيد

• WIN7
      1
    • DOS
      5

Recommended Posts

نظر شما چيه؟

لپ تاب با سيستم عامل dos بخرم يا با سيستم عامل win7

برام هزينه ويندوز سون اصلا مهم نيست

آخه بعضي ها ميگن كه اين ويندوز هاي اورجينالي كه روي لپ تابها است همشون 64 بيتي هستند و بهتر است ويندوز رو پاك كرد و ويندوز هاي 32 بيتي سون رو نصب كني يعني همون ويندوزهايي كه حداكثر 4000 تومان هستند و بهتر است لپ تابي با سيستم عامل dos بخري و پول اضافي براي اورجينال بودن ويندوز ندي

لینک به دیدگاه

نظر شما چيه؟

لپ تاب با سيستم عامل dos بخرم يا با سيستم عامل win7

برام هزينه ويندوز سون اصلا مهم نيست

آخه بعضي ها ميگن كه اين ويندوز هاي اورجينالي كه روي لپ تابها است همشون 64 بيتي هستند و بهتر است ويندوز رو پاك كرد و ويندوز هاي 32 بيتي سون رو نصب كني يعني همون ويندوزهايي كه حداكثر 4000 تومان هستند و بهتر است لپ تابي با سيستم عامل dos بخري و پول اضافي براي اورجينال بودن ويندوز ندي

به نظر بنده، با توجه به شرایط بازار ایران ، خرید لپ تاپ بدون سیستم عامل منطقی تر است.

در ضمن windows 7 64x هم مشکلی ندارد که احتیاج به پاک کردن داشته باشد. معمولا مشکل زمانی رخ می دهد که شما بر روی یک لپ تاپ با ویندوز اصلی 32 بیت، قصد نصب کردن ویندوز 64 بیت داشته باشید که این احتمال وجود دارد که درایور های ویندوز 64 بیتی موجود نباشد.

در حالتی که بر روی خود لپ تاپ و به صورت default ویندوز 64 نصب است ، به این معنی است که کارخانه سازنده تمام درایور های لازم را برای نسخه 64 بیت تهیه کرده است @};-

لینک به دیدگاه

سلام آقا ایمان . روی یک مدل لپ تاپ میتونه هر دو مدل 32 یا 64 بیتی باشه . مثلا من 1640 دل گرفتم 32 بیتی همراهش بود و یکی از دوستام گرفت 64 بیتی . ولی مال من home permiom بود مال اون home besic . اصلا نمیشه حساب کرد چه ویندوزی هراهشونه . ولی معمولا از HP بالاتر نیست . ما هم که عادت داریم از بالاترین ورژن استفاده کنیم به کمتر از Ultimate رضایت نمیدیم . شما خودت رو درگیر این مسائل نکنی بهتره . این رو هم بگم بعضی لپ تاپ ها ویندوزی که همراهشونه جدا نیست . یعنی برای نصب مجدد دیسک ریکاوری داره که کل هاردت رو فرمت میکنه و ویندوز و نرم افزارهای اولیه رو نصب میکنه . فکر نکنم این مسئله جالبی باشه . از اکثر کسانی هم که همراه لپ تاپشون ویندوز بود سوال کنی میبینی که دارن از یک ویندوز دیگه استفاده میکنن . فقط هر لپ تاپی میگیری دقت کن دیسک درایور جدا داشته باشه . دیسک ریکاوری نباشه . موفق باشی @};-

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام آقا ایمان . روی یک مدل لپ تاپ میتونه هر دو مدل 32 یا 64 بیتی باشه . مثلا من 1640 دل گرفتم 32 بیتی همراهش بود و یکی از دوستام گرفت 64 بیتی . ولی مال من home permiom بود مال اون home besic . اصلا نمیشه حساب کرد چه ویندوزی هراهشونه . ولی معمولا از HP بالاتر نیست . ما هم که عادت داریم از بالاترین ورژن استفاده کنیم به کمتر از Ultimate رضایت نمیدیم . شما خودت رو درگیر این مسائل نکنی بهتره . این رو هم بگم بعضی لپ تاپ ها ویندوزی که همراهشونه جدا نیست . یعنی برای نصب مجدد دیسک ریکاوری داره که کل هاردت رو فرمت میکنه و ویندوز و نرم افزارهای اولیه رو نصب میکنه . فکر نکنم این مسئله جالبی باشه . از اکثر کسانی هم که همراه لپ تاپشون ویندوز بود سوال کنی میبینی که دارن از یک ویندوز دیگه استفاده میکنن . فقط هر لپ تاپی میگیری دقت کن دیسک درایور جدا داشته باشه . دیسک ریکاوری نباشه . موفق باشی 8-}

سلام,ببخشید میشه توضیح بیشتر در مورد این دیسک درایور جدا و دیسک ریکاوری بدین؟چرا بهتره دیسک درایور جدا باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه فرقی بین سیستم عامل های 7 لپتاپ هست کلا ویندوز سون دو نوع هست Retail برای استفاده خانگی یا همون PC و OEM برای لپتاپ که البته فرشون توی یه سری نکات خاص مثل پشتیبانی از کلید Fn ،غلتک مجازی،تشخیص اثر انگشت و نوع مصرف برق از باتری هست با این حساب من 7 رو پیشنهاد میکنم چون اینا برام مهمه این ویندوز کرکش توی بازار نیست ولی اگه قصد نصب داشتید من توی خرید عمده نرم افزار بودم و اکثرا با همه ویندوز های 7 کرک کار کردم ولی هیچ کدوم مثل ویندوز اورجینال قابل آپدیت شرکت MRT نبود!امیدوارم کمک کرده باشم سوالی بود در خدمتم!wink.gif

ویرایش شده توسط Danitondar
لینک به دیدگاه

سلام,ببخشید میشه توضیح بیشتر در مورد این دیسک درایور جدا و دیسک ریکاوری بدین؟چرا بهتره دیسک درایور جدا باشه؟

اگر دیسک درایور جدا نداشته باشه یعنی دیسک ریکاوری داره . در اینصورت هر موقع شما بخوای ویندوز عوض کنی باید از اون استفاده کنی . با ریکاوری کل درایو ویندوزت رو فرمت میکنه و خودش درایور و نرم افزارهای مورد نیازش رو نصب میکنه . اگر مثلا یکی از سخت افزارها درایورش خراب بشه یا باید دانلودش کنی از اینترنت و یا باید کل ویندوز رو از اول ریکاوری کنی . کلا مشکل زیاد درست میکنه . البته خوبیهایی هم داره . مثلا خیلی سریع و بدون اینکه آدم دخالتی داشته باشه ویندوز و درایور و نرم افزارها نصب میشن . برای کسانی که فقط یک درایو روی لپ تاپ دارن خیلی بده . چون همه اطلاعاتشون پاک میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...