رفتن به مطلب

مشکلات مربوط به سوئیچ گرافیک AMD در لپتاپ G50-80

ali مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گرامی
همیشه سوئیچ بین گرافیک ها فرسایشی و اعصاب خردکن بوده
از ابتدا که لپ تاپ رو خریدم متاسفانه دی وی دی درایور هاش همراهش نبود و یه ویندوز 8.1 بسیار مزخرف روش بوده که همیشه هارد دیسک رو بی دلیل تا 50 / 60 درصد درگیر میکرده مجبور شدم ویندوز 8.1 خودمو روش بندازم که مشکلم حل شد و چون درایور هارو نداشتم از سایت خود لنوو دان کردم و نصب کردم ولی متاسفانه توی بازی هایی مثل pes 2016 سوئیچ نمیکرد و تاثیر به کارگیری کارت گرافیک اصلی رو نمیدیدم

به پیشنهاد یه دوست که خدمات کامپیوتری داره ویندوز 7 رو نصب کردم و الان که اصلا کلا فقط توی فتوشاپ دیتکت میشه گرافیکم پنل کاتالیست و درایور کامل به همراه راه انداز چیپست و تمامی نرم افزار های مورد نیاز رو از سایت لنوو گرفتم و نصب کردم برای ویندوز 7 اما متاسفانه مشکل حل نمیشه

یه سری عکس آماده کردم که میتونید ببیند - در ضمن راست کلیک روی بازی ها یا برنامه ها که انجام میشه آیتمی وجود نداره که بگه با کدوم پروسسور گرافیک اجرا بشه عکسشو گذاشتم - ضمنا وقتی از طریق اسکرین رزولوشن روی ادونس کلیک میکنیم که مشخصات کارت گرافیک اینتل رو میده یه ظرفیت عجیب غربی براش نوشته که فک کنم 256 یا 128 درستش باشه نه 4 گیگ

ffff.jpg

bandicam 2016-09-02 15-55-24-692.jpg

bandicam 2016-09-02 15-46-21-915.jpg

bandicam 2016-09-02 15-44-54-920.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

درایور های گرافیک باید به این صورت نصب بشه.

پس از نصب ویندوز:

اول آخرین ورژن درایور مربوط به گرافیک اینتل رو کامل نصب بکنید و سپس آخرین درایور مربوط به گرافیک AMD .

به هر حال الان هم فکر کنم بتونید از طریق ویندوز آپدیت اون درایورهای مورد نیاز برای گرافیک ها رو پیدا و نصب کنید!

لینک به دیدگاه

38 minutes ago, HeX said:

درود

درایور های گرافیک باید به این صورت نصب بشه.

پس از نصب ویندوز:

اول آخرین ورژن درایور مربوط به گرافیک اینتل رو کامل نصب بکنید و سپس آخرین درایور مربوط به گرافیک AMD .

به هر حال الان هم فکر کنم بتونید از طریق ویندوز آپدیت اون درایورهای مورد نیاز برای گرافیک ها رو پیدا و نصب کنید!

بله من هم اول درایور مربوط به اینتل رو نصب کردم و بعد از اون ای ام دی رو

یه نکته هست اونم اینکه یه نرم افزار هست به نام اینتل منیجمنت انجین اینترفیس که روی وین 8 بدون مشکل نصب میشه منتهی روی وین 7 ازم کرنل درایور ورژن 1.11 میخواد که از سایت ماکروسافت دانلود کردم اما نصب نمیشه و ارور

0X8024800C رو میده

من تمامی درایور های مربوط بهگرافیک رو چنیدن بار پاک و مجددا نصب کردم اما این مشکل هنوز باقی هست ! چه راه حل دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟؟

چون میبایست توی راست کلیک انتخاب وجود داشته باشه

ویرایش شده توسط Ali Shirani
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...