رفتن به مطلب

gpu usage

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

......

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سلام داداش من ی جا شنیدم میگفتن اگر کارتو با درایو cd خودش نصب کنی و کامل و بی دردسر اجرا شه و بعد آخرین درایو رو دان کنی و اذیت کنه و نشناسه اصل نبودن کارتو ثابت میکنه ولی خوب منم دقیق نمیدونم درسته یا نه ... فک کنم کارتت همون r9 380 باشه ..خخخخ اخه منم میخاستمش اما اوشون جواب بندرو ندادن .

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mamad pars گفته است :

سلام داداش من ی جا شنیدم میگفتن اگر کارتو با درایو cd خودش نصب کنی و کامل و بی دردسر اجرا شه و بعد آخرین درایو رو دان کنی و اذیت کنه و نشناسه اصل نبودن کارتو ثابت میکنه ولی خوب منم دقیق نمیدونم درسته یا نه ... فک کنم کارتت همون r9 380 باشه ..خخخخ اخه منم میخاستمش اما اوشون جواب بندرو ندادن .

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

با سلام ممنون از پاسخ. تو اصالت کالا شکی نیس! حضوری تحویل گرفتم. کارتم دو سال گارانتی ماتریس داره مشکلی نیس. فقط اینجاشو شک دارم که مطرح کردم با اخرین درایور نصب کردم. اذیت نمیکنه کارت فوق العاده خنکیه. درکل فعلا راضیم. بله همون کارته چون بنده همشهری بودم ترجیح داده شد حضوری معامله بشه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سعی کنید از طریق تسک منیجر تمامی برنامه های که نمی شناسید و از سیستم استفاده میکنند رو حذف کنید و اگر روی دکستاپ Gadget دارید اون هارو هم ببندید و دوباره تست کنید ببینید مشکل GPU usage همچنان دارید یا خیر

اگرچه اشاره نکردید که درایو جدیدی که نصب کردید اخرین ورژن هست یا خیر

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

سعی کنید از طریق تسک منیجر تمامی برنامه های که نمی شناسید و از سیستم استفاده میکنند رو حذف کنید و اگر روی دکستاپ Gadget دارید اون هارو هم ببندید و دوباره تست کنید ببینید مشکل GPU usage همچنان دارید یا خیر

اگرچه اشاره نکردید که درایو جدیدی که نصب کردید اخرین ورژن هست یا خیر

بله اخرین ورژن هست از خود سایت ای ام دی برداشتم. نسخه ی هات فیکس سیصد مگ.

راستی این استفاده میبینی ده ثانیه صفره یه لحظه بعد هفتاد درصده بعد(لحظه ای) بیس ثانیه صفر بعد میشه چهل اینجوری دايمی نیس.

ویندوزم هفته.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

بله اخرین ورژن هست از خود سایت ای ام دی برداشتم. نسخه ی هات فیکس سیصد مگ.

راستی این استفاده میبینی ده ثانیه صفره یه لحظه بعد هفتاد درصده بعد(لحظه ای) بیس ثانیه صفر بعد میشه چهل اینجوری دايمی نیس.

ویندوزم هفته.

البته عموما پیشنهاد میشه اخرین درایوی که در سایت سازنده گرافیک هست نصب بشه تا درایوی که خود شرکت AMD ارائه کرده

در این صورت که بصورت لحظه ایی هست و مشکل دما ندارید میتونه بدلیل باگ نرم افزاری MSI afterburn هم باشه

لینک به دیدگاه

اخرین درایوری که برای ویندوز هفت تو سایت msi زده‌مال سال ۲۰۱۵ هستش برا همون نصب نکردم. 

msi r9 380

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

...

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...