رفتن به مطلب

صدای دلخراش ویز ویز در پاور گرین 700 سری اچ پی

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. سیستم وقتی بیکار هست یک صدای ویز ویز اعصاب خورد کن میاد که از صدای صد تا ناخن کشیدن روی شیشه بد تره ! مخصوصا وقتی همه جا ساکته. گفتم از پاوره. که هست ! کله سیم هارو قطع کردم و تست کردم پاور رو صدا نمیداد . دوباره بستم. باز همون صدا درومد. اومد پاور رو تست بگیرم. موقعی که سیستم رو زیر لود میبرم از همون لحظه ای که استارت رو میزنم صدا قطع میشه. به محض اینکه استاپ میکنم میاد اون صداش. ! کسی هست راهنمایی کنه ؟ 

ویرایش شده توسط sisaco
لینک به دیدگاه

می تونه از صدای فن باشه که در حالت عادی با سرعت کم مچرخه و وقتی زیر لود میره چون سرعت بالا میره صدا کم میشه

پیشنهاد میشه در صورت گارانتی دار بودن برای گارانتی ارسال بشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

می تونه از صدای فن باشه که در حالت عادی با سرعت کم مچرخه و وقتی زیر لود میره چون سرعت بالا میره صدا کم میشه

پیشنهاد میشه در صورت گارانتی دار بودن برای گارانتی ارسال بشه

سلام. از فن ؟. چون من کل کابل هارو قطع کردم. و روشن کردم پاور رو. اصلا صدایی نمیداد :-) . صداش یک ویز ویز خاصه .

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

سلام. از فن ؟. چون من کل کابل هارو قطع کردم. و روشن کردم پاور رو. اصلا صدایی نمیداد :-) . صداش یک ویز ویز خاصه .

اگرچه گویا خرابی یا فرسوده شدن قطعات الکترونیکی پاور همچون خازن ها هم گاها باعث چنین نویز هایی میشه اما عموما بیشتر دلیل این نویز ها از فن هاست

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، farshid0018 گفته است :

اگرچه گویا خرابی یا فرسوده شدن قطعات الکترونیکی پاور همچون خازن ها هم گاها باعث چنین نویز هایی میشه اما عموما بیشتر دلیل این نویز ها از فن هاست

گفتن بیارش تست کنیم . اگر مشکل داشت تعویض میکنیم . حوصله ندارم ببرم. تازه. وقتی تکی کار میکنه اصلا صدایی نمیده. میترسم ضایع شم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sisaco گفته است :

گفتن بیارش تست کنیم . اگر مشکل داشت تعویض میکنیم . حوصله ندارم ببرم. تازه. وقتی تکی کار میکنه اصلا صدایی نمیده. میترسم ضایع شم

خب پاور که تنها برای ضایع کردن شما از خودش این صدا رو در نمیاره...

یک مشکلی در یک قسمتی هست

تازه شما توجه داشته باشید این پاور سیستم هست ...توانایی این رو داره که به قطعات اسیب برسونه

لینک به دیدگاه

خب پاور که تنها برای ضایع کردن شما از خودش این صدا رو در نمیاره...

یک مشکلی در یک قسمتی هست

تازه شما توجه داشته باشید این پاور سیستم هست ...توانایی این رو داره که به قطعات اسیب برسونه

باشه پس بعد از ظهر میبرمش تعویضش کنم با یک صفر

لینک به دیدگاه

آقا . یک پاور دیگه آکبند از فروشگاه دوستم گرفتم تست کنم. بازم همونه :)). ماوس رو که تکون میدم یک صدایه زیره ویزی میاد. ! 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sisaco گفته است :

آقا . یک پاور دیگه آکبند از فروشگاه دوستم گرفتم تست کنم. بازم همونه :)). ماوس رو که تکون میدم یک صدایه زیره ویزی میاد. ! 

مطمنید کلا صدای ایجاد شده  از پاور بود ؟

در صورت امکان فن پردازنده و فن های گرافیک رو دقت کنید

شاید در تشخصی منبع نویز دچار اشتباه شدید

لینک به دیدگاه

مطمنید کلا صدای ایجاد شده  از پاور بود ؟

در صورت امکان فن پردازنده و فن های گرافیک رو دقت کنید

شاید در تشخصی منبع نویز دچار اشتباه شدید

پاورو اوردم بیرون از سیستم. گوشمو گذاشتم پشتش. کاملا از پاور صدای نویز میاد. ماوس رو که تکون میدم همزمان با اون تازه میاد :)). مسخرس اصلا . 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

پاورو اوردم بیرون از سیستم. گوشمو گذاشتم پشتش. کاملا از پاور صدای نویز میاد. ماوس رو که تکون میدم همزمان با اون تازه میاد :)). مسخرس اصلا . 

بشخصه تا به حال با این مورد برخورد نداشتم  O_o

اون هم بدین شکل ....

لینک به دیدگاه

بشخصه تا به حال با این مورد برخورد نداشتم  O_o

اون هم بدین شکل ....

باور کن واسه سیستم هایی که میبندم یک مشکلاتی پیش میاد که سازندشم سردرگم میمونه !

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، amircartio گفته است :

هاردتون رو هم چک کنید 

اونو اوله همه چک کردم. صدا از اون نیست. 

لینک به دیدگاه

دوستان توی محیط ست آپه مادربورد به هیچ عنوان صدا نیست. ولی به محض اینکه صفحه خوش آمد گویی ویندوز بیاد صدا با چرخش ماوس شروع میشه. 

لینک به دیدگاه

درود .

جناب ، سوت کشیدن پاور علل مختلفی داره

سردی لحیم

مشکل شل شدن ترانس

خازن ها

مشکل ولتاژ سیم بنفش ( ولتاژ استندبای)

بهترین کار ارجاع به گارانتی است.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است :

درود .

جناب ، سوت کشیدن پاور علل مختلفی داره

سردی لحیم

مشکل شل شدن ترانس

خازن ها

مشکل ولتاژ سیم بنفش ( ولتاژ استندبای)

بهترین کار ارجاع به گارانتی است.

چرا وقتی میبری زیر تست با نرم افزار به محض اینکه پردازنده رو زیر فشار میذاره و استارت میزنی صداش در میاد . ؟ این مشکلی ایجاد میکنه برا سیستم ؟ اومدیمو بردمو اینا روی یک سیستم امتحان کردن این صدا رو نمیداد . اون وقت چی میشه :-)

لینک به دیدگاه

ضمنا. یک پاور دیگه هم گذاشتم و تست کردم و باز هم همین مورد صدا بود. البته . من یک کولر نصب کردم. بعد از نصب اون کولر انگار این صدا اومد. فکر کنم البته. یک پاور دیگه هم گذاشتم. اون پاوره بدون ایراد و در حد. باز هم همین صدا رو دقیقا میداد. و کلا به محض اینکه میاد توی ویندوز این صدا میاد. یعنی زمانی که استند بای میشه یا میره توی صفحه ورودی و لاگ آف میشه صدا میپره !

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، sisaco گفته است :

سلام. سیستم وقتی بیکار هست یک صدای ویز ویز اعصاب خورد کن میاد که از صدای صد تا ناخن کشیدن روی شیشه بد تره ! مخصوصا وقتی همه جا ساکته. گفتم از پاوره. که هست ! کله سیم هارو قطع کردم و تست کردم پاور رو صدا نمیداد . دوباره بستم. باز همون صدا درومد. اومد پاور رو تست بگیرم. موقعی که سیستم رو زیر لود میبرم از همون لحظه ای که استارت رو میزنم صدا قطع میشه. به محض اینکه استاپ میکنم میاد اون صداش. ! کسی هست راهنمایی کنه ؟ 

در 6 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

چرا وقتی میبری زیر تست با نرم افزار به محض اینکه پردازنده رو زیر فشار میذاره و استارت میزنی صداش در میاد . ؟ این مشکلی ایجاد میکنه برا سیستم ؟ اومدیمو بردمو اینا روی یک سیستم امتحان کردن این صدا رو نمیداد . اون وقت چی میشه :-)

جناب شما در ابتدا نوشتید در حالت بیکاری صدا میده و بعد نوشتید زیر لود صدا میده . بنده که متوجه نشدم در نهایت. با توجه به پست آخر سیستم را کلا از کیس خارج کنید و با صحیح و خطا جلو برید تا به نتیجه برسید

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است :

جناب شما در ابتدا نوشتید در حالت بیکاری صدا میده و بعد نوشتید زیر لود صدا میده . بنده که متوجه نشدم در نهایت. با توجه به پست آخر سیستم را کلا از کیس خارج کنید و با صحیح و خطا جلو برید تا به نتیجه برسید

قاطی کردم. وقتی استراحته صدا میده. وقتی میبریش زیر لود صداش قطع میشه از همون لحظه استارت. ضمنا. وقتی میبرم توی سیف مود یک صدم میشه اون صدا !

لینک به دیدگاه

این صدایی که میگی احتمال زیاد coil whine هست...

چنتاراه حل داری :

1:پاورو ببری گارانتی برات عوض کنن (البته ضمانتی نیست که اونجا صدا بده یا پاور  جدیدی هم که میگیری مثل این نباشه...)

2.یه پاور دیگه (برند دیگه , مدل دیگه) بگیری که ولتاژای ریلاش یکم متفاوت باشه...

3.power saving پردازنده رو غیر فعال کن بزار روی constant voltage یا اینکه فرکانسشو دستی ثابت بزار که کلا روی حالت کم مصرف نره و نویز ایجاد نشه...

4.'گرافیک یا cpu یا هردو رو oc کنی که مصرف بره یکم بالاتر...

5.روی coil یه چسب سرامیکی ای چیزی بزنی...

6.یه سری پاورای seasonic بود که اگر یکی 2 ساعت سیستمو زیر لود کامل میزاشتی مشکل coil whine اش حل میشد...اینم میتونی تست کنی البته اونا زیر لود صدا میدادن...

..... هیچ کدوم از این روشا 100 درصد نست و ممکنه که با هیچ کدوم هیچ نتیجه ای نگیری ..(البته احتمال زیاد پاورو عوض کنی حل بشه-با مدل دیگه یا کلا از برند دیگه ای)

لینک به دیدگاه

تشکر. من یک پاور دیگه هم از مدل گرین تست کردم همین بود. گارانتی هم اینجا اذیت میکنه. تهران میگه عوض کنن. اینا میگن نداریم و باید بره تهران داستانی شده . الان کارت گرافیک گذاشتم روی سیستم ( سیستمم فعلا گرافیک نداره ) صدا رفت کاملا ) باید گزینه سوم رو انجام بدم .

لینک به دیدگاه

محدودیت هارو برداشتم. صدا کمتر شد کمی. نصف شاید !

کارت گرافیک بیاد روش فکر کنم کلا خفه شه دیگه

لینک به دیدگاه

وقتی با یک پاور دیگه هم امتحان کردین و صدا همچنان بوده پس ایراد از پاورتون نیست ممکنه ایراد از فن پردازنده یا کارت گرافیک باشه که تو دور پایین نویز ایجاد میکنن و تو لود که دور فن بالا میره صدا از بین میره اونها رو هم چک کنید ممکنه با سرویس فن ها مشکلتون حل بشه اگر نشد یا باید باهاش مدارا کنید یا عوضش کنید یه چیز دیگه رو هم چک کنید ببینید فن پردازنده داخل کیس با سیمی برخورد نداشته باشه

ویرایش شده توسط amircartio
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، amircartio گفته است :

وقتی با یک پاور دیگه هم امتحان کردین و صدا همچنان بوده پس ایراد از پاورتون نیست ممکنه ایراد از فن پردازنده یا کارت گرافیک باشه که تو دور پایین نویز ایجاد میکنن و تو لود که دور فن بالا میره صدا از بین میره اونها رو هم چک کنید ممکنه با سرویس فن ها مشکلتون حل بشه اگر نشد یا باید باهاش مدارا کنید یا عوضش کنید یه چیز دیگه رو هم چک کنید ببینید فن پردازنده داخل کیس با سیمی برخورد نداشته باشه

من کارت گرافیک ندارم روی سیستم. با کارت دوستم چک کردم. الان اون کاری که گفتید کردم مصرف بالا رفت خیلی کمتر شد. یا اصلا شاید قطع شده !

من پاورو آوردم بیرون از کیس. گوشمو گذاشتم بهش کاملا از توش میاد بیرون. از فن نیست. از خازن هاست. یک چیزه جالب اینکه با حرکت ماوس و کیبورد صدا میداد !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...