رفتن به مطلب

صدای دلخراش ویز ویز در پاور گرین 700 سری اچ پی

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مشکل کاملا مرتفع شدش.  از مهندس عمرانی بخش R&D گرین هم فوق العاده تشکر میکنم ! عالی. ختم تاپیک .

لینک به دیدگاه

سلام. میشه لطف کنین و توضیح بدین دوستان گرین چطوری این مشکلو حل کردن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

سلام. میشه لطف کنین و توضیح بدین دوستان گرین چطوری این مشکلو حل کردن

من از طرف اونها به عنوان مرجع نمیتونم چجیزی بگم. ولی خب مشکل از coil whine  بودش . توی یک رنج خاص نویز ضعیف ایجاد میکرد. دوتا پاور دیگه رو هم امتحان کردم. برند گرین یکی دیگه + یک کورس ایر. هردوش همچین صدایی میداد ! حالا من فقط کارت گرافیکم ظهر رسید گذاشتم روی سیستم برطرف شد مشکل. هر چند میشد مقداری با اوور کردن و بالا بردن توان مصرفی . و همینطور که دوستمون گفتن برداشتن محدودیت مصرف برق پردازنده صدا رو از بین برد ! در کل من با گذاشتن کارت گرافیک مشکلم کاملا برطرف شد.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sisaco گفته است :

من از طرف اونها به عنوان مرجع نمیتونم چجیزی بگم. ولی خب مشکل از coil whine  بودش . توی یک رنج خاص نویز ضعیف ایجاد میکرد. دوتا پاور دیگه رو هم امتحان کردم. برند گرین یکی دیگه + یک کورس ایر. هردوش همچین صدایی میداد ! حالا من فقط کارت گرافیکم ظهر رسید گذاشتم روی سیستم برطرف شد مشکل. هر چند میشد مقداری با اوور کردن و بالا بردن توان مصرفی . و همینطور که دوستمون گفتن برداشتن محدودیت مصرف برق پردازنده صدا رو از بین برد ! در کل من با گذاشتن کارت گرافیک مشکلم کاملا برطرف شد.

ممنون

لینک به دیدگاه

ببینید معمولا صدای خرابی خازن یه چیزی مثل یه سوت ممتد روی اعصابه که صدای زیادی نداره ولی یه صدای زیره روی اعصاب داره مثل یه فرکانس روی مخ حرکت موس و کیبورد هم به آی او مادربرد مربوطه تا جایی که میدونم به نظرم اگر توی شهرتون یه متخصص سخت افزار دارین بدین عیب یابی کنه ولی اگر گارانتی داره قطعات تعمیر نکنه و دست بهشون نزنه فقط عیب یابیه دقیق انجام بده براتون

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، amircartio گفته است :

ببینید معمولا صدای خرابی خازن یه چیزی مثل یه سوت ممتد روی اعصابه که صدای زیادی نداره ولی یه صدای زیره روی اعصاب داره مثل یه فرکانس روی مخ حرکت موس و کیبورد هم به آی او مادربرد مربوطه تا جایی که میدونم به نظرم اگر توی شهرتون یه متخصص سخت افزار دارین بدین عیب یابی کنه ولی اگر گارانتی داره قطعات تعمیر نکنه و دست بهشون نزنه فقط عیب یابیه دقیق انجام بده براتون

ممنون. ولی میگم که. صدا کاملا از پاور بود و مشکل کاملا مرتفع شده . مرسی عزیزم

لینک به دیدگاه

در در 1395/06/14, 13:00:53، sisaco گفته است :

من کارت گرافیک ندارم روی سیستم. با کارت دوستم چک کردم. الان اون کاری که گفتید کردم مصرف بالا رفت خیلی کمتر شد. یا اصلا شاید قطع شده !

من پاورو آوردم بیرون از کیس. گوشمو گذاشتم بهش کاملا از توش میاد بیرون. از فن نیست. از خازن هاست. یک چیزه جالب اینکه با حرکت ماوس و کیبورد صدا میداد !

سلام ای کاش  مشخصات سیستم رو کامل میذاشتین تا مصرف سیستمتان را چک میکردیم دوست عزیز  اگر شما پاور 700 گرین دارین حتما باید کارت گرافیک نصب کنین تا مصرف سیستمتون بره بالا  چون پاورهای قدرتمند در مصارف پایین سیستم  ،فشار زیادی را تحمل میکنند و اگر بیش از حد باشد امکان آسیب دیدن پاور هست . در بالا اشاره کرده بودین کابلها را قطع کردین متوجه نشدم یعنی از مادربرد و قطعات دیگه جدا کردین؟اگر اینکار را کردین لطفا دیگه نکنین .هیچوقت  پاور را بدون اینکه فشاری روش باشه روشن نکنین چون اگه یک دقیقه اینطور بمونه الفاتحه موفق باشید 

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، mohammad.asm گفته است :

سلام ای کاش  مشخصات سیستم رو کامل میذاشتین تا مصرف سیستمتان را چک میکردیم دوست عزیز  اگر شما پاور 700 گرین دارین حتما باید کارت گرافیک نصب کنین تا مصرف سیستمتون بره بالا  چون پاورهای قدرتمند در مصارف پایین سیستم  ،فشار زیادی را تحمل میکنند و اگر بیش از حد باشد امکان آسیب دیدن پاور هست . در بالا اشاره کرده بودین کابلها را قطع کردین متوجه نشدم یعنی از مادربرد و قطعات دیگه جدا کردین؟اگر اینکار را کردین لطفا دیگه نکنین .هیچوقت  پاور را بدون اینکه فشاری روش باشه روشن نکنین چون اگه یک دقیقه اینطور بمونه الفاتحه موفق باشید

دوست عزثز این موضوع صحیح نست به هیچ وجه...

فقط تو مصارف پایین تر ممکنه efficiency پاور بیاد پایین....

پاور کامپیوتر یه مدار pwm هست که بسته به مصرف تو فرکانسای مختلف کار می کنه....

حالا اینکه coil ها (دقت کنید خازنا توی پاور صدا نمیدن ...کلا خازنا صدا نمیدن مگر خازنای سرامیکی اونم تو شرایط خیلی خاص ) یا inductor ها صدا بدن دلیلش اینه که توی فرکانسی کار می کنن که توی رنج قابل شنیدن برای گوش انسان هست... اونم دلیلش عیب داشتن پاور نیست...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

در در 1395/06/17, 10:51:30، crash گفته است :

دوست عزثز این موضوع صحیح نست به هیچ وجه...

فقط تو مصارف پایین تر ممکنه efficiency پاور بیاد پایین....

پاور کامپیوتر یه مدار pwm هست که بسته به مصرف تو فرکانسای مختلف کار می کنه....

حالا اینکه coil ها (دقت کنید خازنا توی پاور صدا نمیدن ...کلا خازنا صدا نمیدن مگر خازنای سرامیکی اونم تو شرایط خیلی خاص ) یا inductor ها صدا بدن دلیلش اینه که توی فرکانسی کار می کنن که توی رنج قابل شنیدن برای گوش انسان هست... اونم دلیلش عیب داشتن پاور نیست...

الان کاملا صدا مرتفع شده ! خود به خود...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...