رفتن به مطلب

نرم افزار برای تحت فشار گذاشتن کل سیستم .به علت بلو اسکرین

puriyaes
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.  بچه ها من وقتی با سیستم گیم های سنگین میزنم مثلا بعد از نیم ساعت بلو اسکرین میاد و میره برای ریستارت  یعنی قبل از این که بلو اسکرین بیاد بازی یه یک دقیقه ای گیر میکنه بعد بلو اسکرین میاد  حالا یه نرم افزار درستو حسابی میخواستم از شما دوستان(نه مثل اونایی که تو گوگل هست) تا سیستمو زیر فشار بزارم ببینم چی میشه . اگه راه حل دیگه ای هم دارین بگین .بدبختی سیستم هم نو هست خرداد بستمش

لینک به دیدگاه

با سلام.  بچه ها من وقتی با سیستم گیم های سنگین میزنم مثلا بعد از نیم ساعت بلو اسکرین میاد و میره برای ریستارت  یعنی قبل از این که بلو اسکرین بیاد بازی یه یک دقیقه ای گیر میکنه بعد بلو اسکرین میاد  حالا یه نرم افزار درستو حسابی میخواستم از شما دوستان(نه مثل اونایی که تو گوگل هست) تا سیستمو زیر فشار بزارم ببینم چی میشه . اگه راه حل دیگه ای هم دارین بگین .بدبختی سیستم هم نو هست خرداد بستمش

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

با سلام .دوستان من یه نرم افزار خوب برای تحت فشار گذاشتن سیستم میخواستم . چون مشکل اصلیم اینه که وقتی گیم های سنگین میزنم بعد از حدودا نیم ساعت بلو اسکرین میاد .البته قبلش بازی حدود یک دقیقه گیر میکنه و میره برای بلو اسکرین و بعد  ریستارت میشه .اونجا مشکلم مینویسه و لی چون سریع ریست میشه نمیششه قشنگ خوندش . حالا من یه نرم افزار خوب میخوام (نه مثل اونایی که تو گوگل سرچ میکنی هست)میخواستم .بعدش نمیدونم چرا میاد این بلو اسکرین .سیستم  همین خرداد ماه بستم نمیدونم دیگه.

لینک به دیدگاه

با سلام .دوستان من یه نرم افزار خوب برای تحت فشار گذاشتن سیستم میخواستم . چون مشکل اصلیم اینه که وقتی گیم های سنگین میزنم بعد از حدودا نیم ساعت بلو اسکرین میاد .البته قبلش بازی حدود یک دقیقه گیر میکنه و میره برای بلو اسکرین و بعد  ریستارت میشه .اونجا مشکلم مینویسه و لی چون سریع ریست میشه نمیششه قشنگ خوندش . حالا من یه نرم افزار خوب میخوام (نه مثل اونایی که تو گوگل سرچ میکنی هست)میخواستم .بعدش نمیدونم چرا میاد این بلو اسکرین .سیستم  همین خرداد ماه بستم نمیدونم دیگه.

لینک به دیدگاه

چه خبره داداش 20 تا تاپیک زدی!

مشکل بلو اسکرین از نرم افزار های استرس نیست!

مشکل از پردازندتونه که ناپایداره 

اور کردی؟؟ به ولتاژش دست زدی؟؟

یه عکس از cpu -z بزار....

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

اره بابا اشتباه شدههه من تو قسمت ایجاد موضوع وقتی  میخواستم موضوع  رو ارسال کنم  دکمه موضوع ار سالو میزدم  ارور 404 میداد همنم هی میرفتم از اول مینوشتم دیگه نمیدونستم هی دار تابیک ایجاد میشه!!!!!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، -MOBIN- گفته است :

چه خبره داداش 20 تا تاپیک زدی!

مشکل بلو اسکرین از نرم افزار های استرس نیست!

مشکل از پزدازندتونه که ناپایداره 

اور کردی؟؟ به ولتاژش دست زدی؟؟

یه عکس از cpu -z بزار....

اره اور کردم اما اور خودکار ما نرم افزار خود مادربرد ایسوس  همین Al suite 3

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، poriya78 گفته است :

اره بابا اشتباه شدههه من تو قسمت ایجاد موضوع وقتی  میخواستم موضوع  رو ارسال کنم  دکمه موضوع ار سالو میزدم  ارور 404 میداد همنم هی میرفتم از اول مینوشتم دیگه نمیدونستم هی دار تابیک ایجاد میشه!!!!!

این مشکل از خوده فرومه باید مدیرا رسیدگی کنن. یک بار میزنی ارسال میشه ولی ارور میده.

شما یه کاری کن .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، poriya78 گفته است :

اره اور کردم اما اور خودکار ما نرم افزار خود مادربرد ایسوس  همین Al suite 3

ولتاژشو نگفتی؟!!

فرکانسش چنده ؟؟ الان؟؟

لینک به دیدگاه

اسم cpu رو نمیدونم ولی  پردازنده ندیدم با ولتاژ 0.8 فرکانس 4.7 گیگ رو پاس کنه. اگه تو خوندن ولتاژ اشتبا نکرده باشم.

فک کنم فرکانس هسته رو بردی بالا دست به ولتاژ نزدی ، زدی؟

لینک به دیدگاه

,ولتاژ رو تا 1.0 ببر بعد ببین بلو اسکرین میده؟؟

کم کم بالاتر ببر و تست کن تا جایی که بلو اسکرین نده 

تاکید میکنم که کم کم اضافه کن

فرض کن به عدد 1.4 رسیدی و پایدار بود

اونو هم باز مقدار جزئی کم کن مثلا بیارش رو 1.38 بعد بازم کم کن 

اگه بلو اسکرین نداد کم ترش کن و ادامه بده تا به یه عدد ثابتی برسی

دمای cpu ت تاثیر مستقیمی با ولتاژت داره پس سعی کن که عددی درست رو پیدا کنی!

لینک به دیدگاه

مدل سی بی یو  i5 6600k هستش  نه من به صورت دستی تغییر ندادم خود نرم افزار تغیر میده ..... تا زمانی که دیگه  مثلا برای من باور دیگه نمیکشید . در این عکس هم  دکمه استارتو میزنی و به صورت خود  کار اورکلاک انجام میشه

Screenshot (23).png

ویرایش شده توسط poriya78
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، -MOBIN- گفته است :

,ولتاژ رو تا 1.0 ببر بعد ببین بلو اسکرین میده؟؟

کم کم بالاتر ببر و تست کن تا جایی که بلو اسکرین نده 

تاکید میکنم که کم کم اضافه کن

فرض کن به عدد 1.4 رسیدی و پایدار بود

اونو هم باز مقدار جزئی کم کن مثلا بیارش رو 1.38 بعد بازم کم کن 

اگه بلو اسکرین نداد کم ترش کن و ادامه بده تا به یه عدد ثابتی برسی

دمای cpu ت تاثیر مستقیمی با ولتاژت داره پس سعی کن که عددی درست رو پیدا کنی!

خب  ولتاژ که خودش روی 1 هستش ! توی او عکس اولی که دادم  رو به روی cpu core voltage   اون قسنت بایین که نوششته 88 رو نمیگم ها

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، poriya78 گفته است :

خب  ولتاژ که خودش روی 1 هستش ! توی او عکس اولی که دادم  رو به روی cpu core voltage   اون قسنت بایین که نوششته 88 رو نمیگم ها

1 هم کمه!!!!!! من اونو برای مثال نوشتم!!شما اول این نرم افزارو تنظیماتشو دیفالت کن ببین مشکلت رفع میشه؟؟

لینک به دیدگاه

خب  دیفالت کنم اور  میبره  و میشه فرکانس بایه یعنی 3.5

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، -MOBIN- گفته است :

1 هم کمه!!!!!! من اونو برای مثال نوشتم!!شما اول این نرم افزارو تنظیماتشو دیفالت کن ببین مشکلت رفع میشه؟؟

بعد اون ولتاژ هم که نوشته خودش  0.880 مال حالت idle هست که هیچ کاری رو انجام نمیده

لینک به دیدگاه

مگر نه این عکس هم هست که در حال بنج مارکت گرفتن هستم  و ولتاژ رفته بالا

Screenshot (26).png

لینک به دیدگاه

سی پی یو که خراب نمیشه
برای گرافیک 3dmark و نرم افزار های بنج مارک نصب کن

خرابی رو درست نمیشه چک کرد
ولی میتونی از نرم افزار mem test استفاده کن

http://hcidesign.com/memtest/

اینم هست اگه بتونی کرکی شو  پیدا کنی ولی من استفاده نکردم

MemTest86

ولی قبل از این کار ها حتما یه دور کابل های هارد رو عوض کن خیلی وقت ها بلواسکرین مال کابل هارده

بعدش میتونی با hd tune هارد رو اسکل کنی

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمون چیه؟ کارت گرافیکتون مدلش چیه؟ بازی ها رو روی چه تنظیماتی انجام میدین؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بیاین به اون تابیکی که 14 تا باسخ داره با همین موضوع . اشتباها چند تا تابیک باهم ایجاد شد

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، poriya78 گفته است :

مگر نه این عکس هم هست که در حال بنج مارکت گرفتن هستم  و ولتاژ رفته بالا

Screenshot (26).png

الان وضعیت cpu وضعیت مناسبی نیست دما که رسیده ۹۳ ولتاژ هم ۱.۴ که وضعیت خطرناکی هست بهتره سریعتر به حالت دیفالت برگردونی تازه این رو آل سویت میگه که معمولا یک کم وضعیت رو بهتر نشون می ده  برای دیدن وضعیت از نرم افزار hw info استفاده کن برای تست پایداری هم prime 95 تست بگیر من  زیاد به اورکلاکینگ وارد نیستم ولی تا آنجایی که مطالعه داشتم ولتاژ بالاتر از ۱.۳ خطرناک میشه دما هم نباید بالاتر از ۷۰ یا ۷۵ بره در این وضعیت ادامه بدی احتمال داره cpu آسیب ببیند.

لینک به دیدگاه

سلام
وقتی بلو اسکرین میاد همون موقع دکمه pause روی کیبرد رو بزن وایمیسته!!
احتمالا خمیر سیلیکون سی پی یو از بین رفته، عوضش کن درست میشه

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...