رفتن به مطلب

تبدیل پرینتر با پورت usb به وایرلس از طریق مودم

Alirezakhodaei
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان... من یک مدل پرینتر HP M402 d خریداری کردم که فقط پورت یو اس بی داره برای اتصال. میتونستم مدل Ethernet دارشو بگیرم اما گفتم چون مودمم قابلیتشو داره الکی پول اضافه ندم. (Tp-link TD-W8970) خلاصه پورت یو اس بی پرینتر رو به مودم متصل کردم و توی تنظیمات مودم Print server رو فعال کردم. مشکل اینجاست که فقط درصورتی میتونم از قابلیت share شدن پرینتر استفاده کنم که روی سیستم های موجود در منزل برنامه Tp-link USB Printer Controller رو نصب کرده باشم و اون خودش اتوماتیک سیستم رو متصل کنه به پرینتر. می خواستم بپرسم چطوری میتونم از پرینتر که حالا قابلیت wireless هم اضافه شده بهش استفاده کنم اما توی اندروید و سیستم های دیگه.... چون توی سرچ وای فای ویندوز و گوشی پرینتر نمایان نمیشه و فعلا تنها راهی که کمکم کرده همون برنامه تی پی لینک هست . اما خب اندروید اون برنامه رو نداره... ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...