رفتن به مطلب

مادربرد asrock b85m تو کیس معمولی قرار میگیره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز میخواستم یه مادربرد ASRock B85M بخرم ولی کیس من ازین کیسای معمولیه 50 تومنیه. و نمیدونم این مادربرد داخلش راحت قرار میگیره یانه.چون فک کنم این مادربرد کوچیکه یکم.

http://www.asrock.com/mb/photo/B85M(L1).jpg

لینک به دیدگاه

مادربرد سری مینی هست و فکر نکنم مشکلی از نظر جا باشه برای نصب اگر سایز های کیس استاندارد باشه

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام.

معمولا کیس های معمولی مثل تسکو و ... از سایز ATX پشتیبانی می کنن. که مادربورد های با 4 ماژول رم رو هم شامل می شن. اما بعضی اوقات دردسر ساز می شه. مثلا من یه کیس گرین مگنوم داشتم که خیلی با کیس های معمولی فرق داره حد اقل یه کیس استاندارده.

اما مادربوردم رو که نصب کردم (P8 Z77 V Pro) کاملا مادربورد توش جا شد اما اون قسمتی که هارد ها توش نصب می شن دقیقا جلوی پورت های ساتا مادربورد قرار داشت و عملا قابل استفاده نبود و کیسم رو با Deepcool Dukase جایگزین کردم. با مشاهده و دقت توی عکس های مادربورد و تطبیق با کیست میتونی از این اتفاق جلوگیری کنی...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...