رفتن به مطلب

انتخاب قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان،

نظر اساتید رو راجع به این سیستم میخوام بدونم؟! عجیبه که تو رندر دادن اون پرفورمنسی که میخوام رو نداره؟! ضمن اینکه فکر نمیکنم این سیستم در هیچ حالتی گلوگاه بشه؟!

i7 6700K

ROG Maximus Ranger

Vengeance LPX 64GB (4x16GB) 3000MHz CL15

ROG STRIX 1080

Samsung 950 Pro 512GB + SanDisk ExtremePro 960GB

HX1000i + H80i v2

تنها چیزی که رضایت 100% ندارم CPU هست!

رم 2 تا بسته dual بوده یعنی هر بسته 2 تا 16GB داشته، در این حالت quad نمیشه؟!

اگه منفی هست، حذف 2 تاش فرقی نخواهد داشت؟!

مرسی از نظراتتون...

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

سیستم مناسبی هست اما برای رندرگیری عموما پیشنهاد میشه به سراغ سوکت های 2011 برید تا 1151 چون در این سری زیاد جا برای ارتفا وجود نداره

اگرچه اگر رندرگیری تون CPu محور هست این مورد بیشتر خودش رو نشون میده

البته انتخاب سوکت مناسب فارق از مورد استفاده بیشتر به بودجه هم ارتباط پیدا  میکنه

در خصوص رم هم در سوکت 1151 رم ها بصورت دوال کار میکنند و کواد چنل برای سوکت های 2011 هست پس در نتیجه جوابتون خیر هست

لینک به دیدگاه

درود

امید جان با چه برنامه و پروژه‌هایی کار می‌کنی که چشمداشتت رو برنیاورده؟

عنصر مهمی که ننوشتی کولر پردازنده‌ت هست.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اصولا 6700K سی پی یو دو منظوره ای هست که هم برای امورات گیم استفاده میشه و هم برای کارهای متوسط رندرگیری و ...

اگر احساس میکنید نیازهایتان را برآورده نکرده و ضعیف عمل میکند و از آنجا که کار رندر گیری رابطه مستقیم با تعداد کرها و میزان کش دارد باید برید سراغ پلتفرم 3-2011 و سی پی یو های 6 هسته ای یا 8 هسته ای که کش بالاتری هم دارند .

مانند 6800k و یا 6900k

در رابطه با رم هم همانطور که دوست عزیزمون فرمودند در این پلتفرم چه 2 ماژول نصب کنید چه 4 تا همواره دوال خواهد بود و معماری quad channel فقط مربوط به پلتفرم 2011 هست و اگر 2 ماژول از رمها را هم از رو سیستم باز کنید اگر خودتان مشکل کمبود حجم رم را احساس نکنید هیچ مشکلی برای سیستم وجود نخواهد داشت .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

درود دوستان عزیزم آقا سعید و بهزاد عزیز و عذر خواهی میکنم که دیر دیدم پاسختونو!

کولر Corsair H80i V2 هست، متاسفانه کیسی که دوست داشتم اجازه نصب مدل بالاتر رو نمیداد!

تو Edius و موقع Export گرفتن نتیجه نا امید کننده هست! من قبلا 4930 داشتم و خیلی بهتر بود...

البته این پست جوابمو داد و اینجور که اینجا گفته شده متاسفانه فقط CPU میخواد:

http://forum.grassvalley.com/forum/showthread.php?t=32425

6950X خیلی قیمت بیرحمانه ای داره! میشه باهاش 6D Mark II گرفت :(

در مورد رم هم من هر کار میکنم نمیتونم حتی 12GB رو پر کنم!

بازی فوق سنگین 4K نرم افزار های سنگین، Virtual Box و غیره، اصلا بگین ببینم تو دنیای واقعی با نرم افزار های موجود (Memory Intensive)  چجوری میشه رم رو پر کرد؟! :))

Update

بالاخره AfterEffects تو رندر تونست کل 64GB رو استفاده کنه... :(

یه مقاله خیلی نا امید کننده هم خوندم در مورد Quad Channel که لینکش هست، فقط باید تا آخر بخونین:

http://www.pcworld.com/article/2982965/components/quad-channel-ram-vs-dual-channel-ram-the-shocking-truth-about-their-performance.html

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...