رفتن به مطلب

ریست شدن هنگام کارهای سنگین

x64
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امیدورام همیشه خوب باشید
چند وقت پیش با راهنمایی شما عزیزان یه کیس جمع کردم مخصوص کار های سنگین مدلینگ و رندر با این کانفیگ :

5820
x99p

Ripjaws V - 32Gb 3000 - Quad
quadro k1200
deepcool ice blade pro v2

اما به دلیل انتخاب کوادرو ؛ چون قیمت بیشتر از چیزی شد که فکر میکردم ، فعلا مجبور شدم هارد و پاور معمولی بردارم
HDD WD 500
SilverStone SFX-L 700W - 80 plus

* اما مشکلی که الان دارم
اینکه موقع کار با مایا 16  و موتور رندر مکسول ، توی پروژه های سنگین متاسفانه صفحه آبی ظاهر میشه و سیستم ریست میشه !
که واقعا توقع این مشکل رو از این سیستم جدید نداشتم ! میدونم خیلی کانفیگ بالایی نیست ولی به نسبت همین شش میلیون توقع کارایی و پایداری دارم...

شاید این مشکل  بخاطر این هارد ضعیفه باشه یا پاور کم میاره ؟
شاید هم بخاطر تنظیمات کارت گرافیک باشه ، چون من هنوز توی تنظیمات کارت گرافیک چیزی رو تغییر ندارم یعنی کارت گرافیک رو تنظیم نکردم (در این باره اطلاعاتی ندارم)

( این هم اضافه کنم همینطور که میدونید مایا برنامه سنگینی هست ؛ مکسول رندر هم برنامه سنگین و سی پی یو محوری هست )

چندباری هم بازی با گرافیک بالا با آخرین حد گرافیک ، روش اجرا کردم که کاملا روان لود شد ولی باز همین مشکل پیش اومد  و ریست شد ، مثلا از 10 - 12 بار دوبار ریست شد
( البته میدونم که این سیستم و کارت گرافیک اصلا برای بازی نیست :) ؛ صرفا میخواستم تست کنم )

نمیدونم واقعا دلیلش چیه ؟

من قبلا آیمک داشتم با کانفیگ :
i5
4 ram
Radeon 512 mb
hdd500

که وقتی همین پروژه های سنگین سه بعدی  رو باهاش کار میکنم
کند میشد و در بدترین حالت برنامه کرش میشد نه اینکه ریست بشه

تمام درایور ها رو هم با برنامه DRIVER BOOSTER آپدیت کردم

ویندور 7 - 64 (ویندوز آپدیت ، سالم  و  ویروسی هم نیست)

به نظر شما مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...