رفتن به مطلب

کمک برای خریدssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخوام یک اس اس دی با حجم 256 بگیرم کدوم مارک پیشنهاد میکنید

سامسونگ اینتل ای دیتا کینگستون     کرسایر

کیفیت و قیمت برام مهمه

لینک به دیدگاه

سلام .من sumsong 850 evo 250 رو پیشنهاد میدم.خودم دارم سرعت عالی

لینک به دیدگاه

سریع ترین SSD Sata III دنیا بر خلاف تصور عموم از برند Corsair هست!

Neutron XT فکر کنم مدل کم حجمش شاید تو ایران پیدا بشه!

اگه نشد میمونه جایگاه دوم، 2 مدل SSD Sata III تو دنیا تولید میشن که گارانتی 10 ساله دارن!

SanDisk ExtremePro

Samsung 850 Pro

مصرف برق SanDisk خیلی نسبت به سامسونگ کمتر و بهینه تر و کلا reliable تر هست...

Samsung فقط 950Pro پیشنهاد میشه و تو Sata III هر چند درایو خوبی هست، ولی قیمت گذاریش تو ایران بخاطر عدم شناخت مردم از بهترین های دنیا و دید محدود و فروش بالا بسیار غیر منطقیه!

مخصوصا الان که بطور معجزه آسایی بهترین درایو SanDisk و دنیا، ExtremePro کاهش قیمت چشمگیری داشته و اونو به بهترین انتخاب تبدیل کرده...

شخصا Neutron XT و ExtrmePro رو مقایسه کردم و Corsair یکمی سریعتر بود، البته درایو نو و خالی بود...

ولی خیلی کم وارد شد و همیشه مدلای پایینش اومدن، انتخاب نهایی من SanDisk ExtremePro 960GB بود، هر چند 480 و 240 هم داره...

نظر دوستان هم محترمه، ولی کسی که اطلاعاتش براش ارزش داشته باشه و کمی شناخت، هیچوقت دیتا ارزشمندشو دست adata و kingston نمیده!

اینتل هم که بدون هیچ شک و بحثی بهترین، حرفه ای ترین و مطمئن ترین SSD های دنیا رو تولید میکنه ولی مدل هایی که وارد ایران میشن طبق معمول مدل های پایین و میان رده هستن که انتخاب رو حذف میکنه، ضمن اینکه مدل های حرفه ای اینتل بسیار گرونن و با وضع اقتصادی این مردم به هیچ عنوان همخونی ندارن...

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...