رفتن به مطلب

بهترین کابل hdmi چیست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 17 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام تشکر حالا این کابل زده که ورژن 2 است و شما میگی این ها هم تبلیغ شما تظمین می کنید اگه بنده خریدم مشکلی پیش نیاد؟

https://www.digikala.com/Product/DKP-130618/Cabbrix-CA-HD1602A-HDMI-Cable-2m/کابل-HDMI-کابريکس-مدل-CA-HD1602A-به-طول-2-متر

با توجه به مانیتورم و گرافیکم

موفق باشی:x

مانیتور شما 1080@60 هست یه کابل 10 تومنی هم کارتونو راه میندازه. ولی خب این مدل مسلما از جنس و کیفیت بالاتری نسبت به یه کابل 10 تومنی برخورداره...

اینجور بحث ها بیشتر در مورد مانیتور های 144 هرتز یا 4k@60 هست. 1060@60 اصلا نیازی هم به این پهنای بالا نداره ...

از طرفی برای اون مانیتور ها هم غالبا از display port استفاده میشه ...

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، vandelin گفته است :

مانیتور شما 1080@60 هست یه کابل 10 تومنی هم کارتونو راه میندازه. ولی خب این مدل مسلما از جنس و کیفیت بالاتری نسبت به یه کابل 10 تومنی برخورداره...

اینجور بحث ها بیشتر در مورد مانیتور های 144 هرتز یا 4k@60 هست. 1060@60 اصلا نیازی هم به این پهنای بالا نداره ...

از طرفی برای اون مانیتور ها هم غالبا از display port استفاده میشه ...

امتیاز دادنم تموم شده شرمنده داداش

پس الان بگیرم مشکلی نیست؟می تونم استفاده کنم؟

ممنون

لینک به دیدگاه

پاسخ بعضی از دوستان رو خوندم و تقریبا بیشترشون درست میگن

من خودم رشتم برق مخابراته اینا جزو درسایی بود که توی میدان و امواج میخوندیم

کلا HDMI ورژن نداره ولی توی پهنای باند با هم فرق میکن نه سرعت

سرعت latency خط هست ولی پهنای باند همون چند مگ بر ثانیه فرق کابل ها توی فقط سیم به کار رفته نیست، اینکه سیم ها به چه زاویه ایی دور هم پیچیده شده باشن و ضخامتشون چقدر باشه خیلی خیلی توی امپدانس ورودیشون تاثیر داره

ولی در کل ببین واسه چه کاری میخوایی اگه 1080p هست کارت، ارزون ترین کابل کارتو باید راه بندازه ولی اگه 4k داری بهتره یکم بیشتر خرج کنی

اون کابل های خیلی خیلی گرون واسه توی خونه طراحی نشدن واسه جاهای پر نویز که توی انواع فرکانس ها فرستنده هست طراحی شدن که تداخل به وجود نیاد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، امیرسعید مهمان گفته است :

پاسخ بعضی از دوستان رو خوندم و تقریبا بیشترشون درست میگن

من خودم رشتم برق مخابراته اینا جزو درسایی بود که توی میدان و امواج میخوندیم

کلا HDMI ورژن نداره ولی توی پهنای باند با هم فرق میکن نه سرعت

سرعت latency خط هست ولی پهنای باند همون چند مگ بر ثانیه فرق کابل ها توی فقط سیم به کار رفته نیست، اینکه سیم ها به چه زاویه ایی دور هم پیچیده شده باشن و ضخامتشون چقدر باشه خیلی خیلی توی امپدانس ورودیشون تاثیر داره

ولی در کل ببین واسه چه کاری میخوایی اگه 1080p هست کارت، ارزون ترین کابل کارتو باید راه بندازه ولی اگه 4k داری بهتره یکم بیشتر خرج کنی

اون کابل های خیلی خیلی گرون واسه توی خونه طراحی نشدن واسه جاهای پر نویز که توی انواع فرکانس ها فرستنده هست طراحی شدن که تداخل به وجود نیاد

سلام تشکر با توجه به گرافیکم پس بهتر یکم بیشتر خرج کنم تو یکی از سایت ها هم همینو گفته بود که اگر گرافیک 900 به بالا دارید و ماینتور hdmi بهتره یک کابل بهتر بگرید

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

برند بافو از digik قابل تهیه است. قیمتش  بسته به طول از 24 هزار تومان ه، من برای 2.5k استفاده می کنم، بین چند تا کابلی که عوض کردم این بدون ایراد بوده. 

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، crash گفته است :

شمادر مورد tmds تحقیق کن متوجه میشی..... سیگنال hdmi اونطور نیست که مثلا کیفیت تصویر توی یه کابل 20 درصد بهتر باشه.....

یا کار می کنه یا کار نمیکنه کنه...

اینم یه لینک دیگه برای ختم ماجرا...

http://www.cnet.com/uk/news/why-all-hdmi-cables-are-the-same/

یکم تحقیق کنیم بد نیست..

درود

من چیزی درباره کیفیت و رنگ ... نگفتم. هم الان یک کابل hdmi دارم که در کارکرد عادی مشکلی نداره ولی حین پخش فیلم تصویر پارازیت دار می شه.

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برند بافو از digik قابل تهیه است. قیمتش  بسته به طول از 24 هزار تومان ه، من برای 2.5k استفاده می کنم، بین چند تا کابلی که عوض کردم این بدون ایراد بوده. 

اقا سعید از شما ممنون:x ولی مارکو تا قبل از گفتن شما پیدا نکردم و این مدلو گرفتم

http://www.digikala.com/Product/DKP-130618/Cabbrix-CA-HD1602A-HDMI-Cable-2m/کابل-HDMI-کابریکس-مدل-CA-HD1602A-به-طول-2-متر

تو نظراتش نوشته بودنند جنسش خوبه و عالیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...