رفتن به مطلب

راهنمایی خرید لپتاپ (حدود 1500 تا 1800 تومن)

Recommended Posts

سلام خسته نباشید.

یکی از نزدیکانم قصد خرید لپتاپ داره . نیاز نیست یه لپتاپ بسیار پر قدرت باشه همین که کار راه انداز باشه برای نرم افزار های ساده مهندسی کافیه . ( رشته اش مهندسی برق سال دوم کارشناسی هستش )

من نظرم رو این لپتاپه اگه کسی پیشنهاد بهتر داره در این محدوده قیمت  لطف کنه بگه . دلیلش رو هم عنوان کنه .

www.digikala.com/Product/DKP-133894#!/tab-techspecs/

پیشاپیش برای راهنماییتون ممنون هستم .

لینک به دیدگاه

بشخصه اگه من باشم یک لپ تاپ با این کانفیگ میخرم :

http://www.digikala.com/Product/DKP-169433/Acer-Aspire-E5-575G-52Q9-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-Aspire-E5-575G-52Q9#!/tab-techspecs/ 

البته راجع به صفحه نمایشش اطلاعاتی ندارم اما گرافیک و رم خیلی خوبی داره و اینکه رزولوشنش 768 هستش که طول عمر باتری تقریبا متوسطی رو ارایه میده ، البته راجع به کیفیت ساخت این برند هم اطلاعاتی ندارم نتیجه مهم اینکه سعی کنین لپ تاپ رو حضوری و از طریق نمایندگی معتبر بخرید و دقت کنین که گارانتیش تقریبا به تاریخ روز باشه مثلا لپ تاپ خود من وقتی خریدمش 4 ماه از گارانتیش گذشته بود ! با این حال با کانفیگ i5 3210m , GT610m من بازی های شاهزاده ایرانی 5 و COD blackops , COD world at war 2 رو باهاش تموم کردم 

لینک به دیدگاه

داداش به نظر من مدل های لنوو  بگیرخوبه چون  هم معروفن و هم تو رنج قیمتی  پایین مناسب

یکی از بستگان بنده برای مهدسی میکانیک و کار با نرم افزار کتیا و چند برنامه دیگه خرید که ازش راضی بود حدودا براش 1.700 افتاد البته از مغازه دارا خرید پس اگه از سایت بخری ارزون تره  .

اما اینکه از مغازه بخری یا سایت به خودت بستگی داره چقدر اطمینان میکنی

در کل امید وارم یه لب تاپ خوب بگیری

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

ممنون از تک تک دوستان .

لپتاپ هایی که پیشنهاد دادید رو ببینم باز سوال داشتم می پرسم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...