رفتن به مطلب

فروش هندزفری بیرداینامیک اصل فقط 200 تومن

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان

یک عدد هندزفری beyerdynamic mmx 102 اصل موجوده که پارسال به قیمت 375 تومن از ایران هدفون خریداری شده هنوز هم تو این سایت به این قیمت فروش میره

لینک خرید : http://iranheadphone.com/beyerdynamic-mmx-102-ie-white-silver?search=mmx 102

6220147378288531197_DSC_0002.JPG

ایرفون در سلامت کامل به سر میبره

درمورد این محصول و این برند که فکر نکنم نیاز باشه توضیحی بدم، اما توضیحی مختصر میدم که لطفا این محصول رو اصلا با محصولات بیتس یا اپل مقایسه نکنید، و البته بگم که صدای این ایرفون و کلا این برند طبیعی هست، پس انتظار صدای اغراق شده و بیس های غیر طبیعی ازش نداشته باشید، بنده چون میگرن دارم اصلا نمیتونم صدای هندزفری های ارزون قیمت رو تحمل کنم ، اما به لطف شفافیت و کیفیت فوق طبیعی این ایرفون حتی 48 ساعت مداوم موزیک گوش میکنم.

قدرت صدای ایرفون که بنده با تقویت کننده fiio استفاده میکنم و روی 30 درصد صدا دیگه واقعا گوشم کشش نداره، اما تا 100 درصد هم میبرم هیچ افت کیفیتی احساس نمیشه.

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

تخفیف هم به خریدار واقعی داده می شود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...