رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم تا 10 تومن

امیر محمودی مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

امیر محمودی مهمان

سلام دوستان

من میخوام یه سیستم جمع کنم فعلا حدود 10 تومن دارم ، یه کم بعدا اضافه میکنم که بهتر شه

تمرکزم رو کیس هست، دوست دارم از x99 ببندم. فعلا هم 16 گیگ رم میزارم که بعدا اضافه کنم

به نظرم 500 گیگ اس اس دی بزارم و یه هارد p300 سه ترابایت بعدا بقیشو اضافه کنم

پاور و کیس گرین هم میگیرم از سری استیاک و او سی

1080 هم از برند اینو 3d خوبه؟

دی وی دی رام دارم، موس و کیبردم فعلا بیخال ، یه مانتیور خوب هم بگین خودم 27 اینچ منحنی سامسونگ رو در نظر گرفتم

لینک به دیدگاه

حواسم نبود لاگین کنم:|

سلام دوستان

من میخوام یه سیستم جمع کنم فعلا حدود 10 تومن دارم ، یه کم بعدا اضافه میکنم که بهتر شه

تمرکزم رو کیس هست، دوست دارم از x99 ببندم. فعلا هم 16 گیگ رم میزارم که بعدا اضافه کنم

دی وی دی رام دارم، موس و کیبردم فعلا بیخال ، یه مانتیور خوب هم بگین خودم 27 اینچ منحنی سامسونگ رو در نظر گرفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، amirff1 گفته است :

حواسم نبود لاگین کنم:|

سلام دوستان

واسه بازی میخواین یا کار دیگه ای هم میخواین انجام بدین؟

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

واسه بازی میخواین یا کار دیگه ای هم میخواین انجام بدین؟

کمتر برای بازی هست، من زیاد اهل بازی نیستم ولی دوست دارم وقتی بازی میکنم لذت ببرم!

کار 3dmax,zbrush,unrealengine,photoshop و برنامه نویسی میکنم، مخصوصا فتوشاپ.

راستی کولری که توی امضام هست رو میخوام یه جوری به این مادربورد وصل کنم اگر بشه:)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، amirff1 گفته است :

کمتر برای بازی هست، من زیاد اهل بازی نیستم ولی دوست دارم وقتی بازی میکنم لذت ببرم!

کار 3dmax,zbrush,unrealengine,photoshop و برنامه نویسی میکنم، مخصوصا فتوشاپ.

راستی کولری که توی امضام هست رو میخوام یه جوری به این مادربورد وصل کنم اگر بشه:)

چون کارتون بیشتر گیم نیست بهتره دوستانی که تجربه کار با برنامه های نامبرده دارن راهنمایی کنن

به هر حال این پیشنهاد منه ، گرافیک بهتره از برند evga بگیرین ، مانیتور هم چون بیشتر سلیقه ای هستش به عهده ی خودتون

سوالی بود در خدمتم

15.jpg

لینک به دیدگاه

در در 1395/06/26, 11:37:58، StarKilleR گفته است :

چون کارتون بیشتر گیم نیست بهتره دوستانی که تجربه کار با برنامه های نامبرده دارن راهنمایی کنن

به هر حال این پیشنهاد منه ، گرافیک بهتره از برند evga بگیرین ، مانیتور هم چون بیشتر سلیقه ای هستش به عهده ی خودتون

سوالی بود در خدمتم

15.jpg

cpu رو 6850 برمیدارم ، راستی چرا پاور گرین نباشه؟ دلیل خاصی هست که این برند رو پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

cpu رو 6850 برمیدارم ، راستی چرا پاور گرین نباشه؟ دلیل خاصی هست که این برند رو پیشنهاد میدین؟

پاور گرین ، از صدای فنش شکایت زیادی شده

لینک به دیدگاه

سیستم مناسبی پیشنهاد شد

اما پیشنهاد میشه پاور و گرافیک و هارد رو به مدل های زیر تغییر بدید

در خصوص گرافیک با توجه به قیمت و میزان خنک کنندگی و میزان اورکلاک این سری پیشنهاد داده میشه Inno3D iChill GTX 1080 X4 Air Boss 8GB GDDR5X

در خصوص هارد هم سری های پرپل بیشتر مناسب ارشیو هستند در نتیجه این مورد پیشنهاد میشه WD Black 2TB 64MB Buffer HDD

یا سری های بلو در حجم 4ترا اگر به این میزان فضا نیاز دارید

در خصوص پاور هم فارق از مدل پیشنهادی یا سری های گرین این مدل رو هم مدنظر داشته باشید

EVGA 850 GQ 80Plus GOLD Power Supply

یا

Corsair RM850x 80Plus Gold Full Modular PSU

در خصوص رم هم با توجه به این که به سمت 2011 رفتید پیشنهاد میشه رم هارو  بصورت یک پک 4تایی تهیه کنید تا رم ها بصورت کواد چنل ست بشند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...