رفتن به مطلب

مشکل Sleep ویندوز با SSD سامسونگ

ariamehr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

روی لپتاپ  یه هارد ssd 850 evo 250 نصب کردم. ویندوز 10 و برنامه samsung magician هم بدرستی نصب شدند.

مشکل اینه سیستم از حالت اسلیپ روی ویندوز بر نمیگرده و ریست میشه. تنظیمات power options تو حالت های مختلف تست شد و نتیجه همونه.

ممنون میشم راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

تنظیمات خاصی برای SSD اعمال کردید ؟ منظورم همین تنظیمات بهینه سازی SSD برای ویندوز هستش ! 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، فرـشاد گفته است :

تنظیمات خاصی برای SSD اعمال کردید ؟ منظورم همین تنظیمات بهینه سازی SSD برای ویندوز هستش ! 

اول تو os optimization حالت  maximum performance گذاشتم و یه حالت اختصاصی توی پاور آپشن ساخت. اون رو هم تغییر دادم و دیفالت هم گذاشتم نشد.

لینک به دیدگاه

بنظر من از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و بعد ویندوزتون رو تعویض کنید بعدش هم هیچ تنظیماتی انجام ندید ! بشخصه یک سال هستش اس اس دی رو ی لپ تاپم دارم بدونه هیچ گونه تنظیماتی ، تا الان هم هیچ مشکلی ندیدم بایوس تایمم هم به هیچ وجه از 3.9 بالاتر نرفته - البته میشه با system restore به عقب بازگشت شاید اینطوری راحت تر درست بشه 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

بنظر من از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و بعد ویندوزتون رو تعویض کنید بعدش هم هیچ تنظیماتی انجام ندید ! بشخصه یک سال هستش اس اس دی رو ی لپ تاپم دارم بدونه هیچ گونه تنظیماتی ، تا الان هم هیچ مشکلی ندیدم بایوس تایمم هم به هیچ وجه از 3.9 بالاتر نرفته - البته میشه با system restore به عقب بازگشت شاید اینطوری راحت تر درست بشه 

با برنامه samsung magician روی سیستم های دیگه کار کردم و این مشکل پیش نمیومد. تنظیمات خاصی هم انجام ندادم.   

لینک به دیدگاه

درود

بنده هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. که بعد از بروز رسانی های اخیر ویندوز به صورت خودکار رفع شد! ( win 10 pro orginal )

لینک به دیدگاه

درود

ممکنه ایراد از  Samsung magician باشه. آزمایشی پاکش کن و رایانه رو ریستارت کن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ROGfan گفته است :

درود

بنده هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. که بعد از بروز رسانی های اخیر ویندوز به صورت خودکار رفع شد! ( win 10 pro orginal )

آخرین آپدیت هم تاثیری نداشت. win 10 enterprise

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

ممکنه ایراد از  Samsung magician باشه. آزمایشی پاکش کن و رایانه رو ریستارت کن.

انجام دادم. مشکل حل نشد.

لینک به دیدگاه

انجام دادم. مشکل حل نشد.

مشکل خواب رفتن ممکنه به کارت گرافیک یا درایورش مربوط باشه. با ddu درایور کارت گرافیک رو پاک کن و اون رو دوباره بنصب.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...