رفتن به مطلب

منتقل شدن از PC به Laptop

The.One
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان خوبم

من میخوام از PC منتقل بشم به Laptop به صورت کامل یعنی دیگه یه PC شخصی نخواهم داشت. برای مدت حداقل 1 سال

خواستم دوستان راهنمایی کنند در مورد باید ها و نباید ها :دی

منظور اصلیم اینه که آیا میشه الان این ویندوز و دم و دستگاه و تشکیلات رو مستقیم منتقل کنم به laptop ام ؟ که دیگه نیاز به تنظیمات برنامه ها و نصب اونها و ... نباشه ؟

الان رو سیستمم 3 تا وین 7 نصبه که فقط با یکیش کار میکنم (اونیکیا از قبل موندن) و موقع بوت 3 تا گزینه ویندوز میاد.

الان دقیقا یادم نمیاد که اون ویندوز xp ام هم هست هنوز (older windows installations) یا نه ولی با و بدون اون لطفا راهکار ارائه بدید ، اگر راهکاری هست.

ممنون

لینک به دیدگاه

کار نشد که نداریم.

منتها کار سختیه.

چون درایور هایی که ویندوز شناخته باعث عدم بوت ویندوز میشه. مثلا نوع هاردی که با اون بوت میشه.

میتونید از فایل ها و تنظیمات بک اپ بگیرید و رو ویندوز جدید لپ تاپ پیاده کنید.

لینک به دیدگاه

من چندین بار سعی کردم که اینکار رو انجام بدم ولی هیچوقت امکان پذیر نبوده . همونطوری که دوست عزیز توضیح دادند، به خاطر تفاوت CPU و درایور ها فکر نکنم شما بتونید با روش backup و restore از کل ویندوز به نتیجه برسید.

بهترین کار به نظر بنده استفاده از امکانات windows easy transfer است

post-7143-013417100 1299875863_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین راه ریختن یه ویندوز جدید و تنظیم اون هست

سریع و بدون دردسر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...