رفتن به مطلب

نمرات عنوان Forza Horizon 3 منتشر شد + یک اثر هنری

مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

37a641e9-9a23-4826-927a-b9ebd7cd5c91.jpg

عنوان Forza Horizon 3 موردانتظارترین بازی سبک مسابقه‌ای امسال بود که قرار است در دو روز آینده منتشر شود. حال منتقدین نظرات و بررسی‌های خود را در مورد این بازی انتشار دادند.Forza Horizon 3 در ششم مهر به‌صورت انحصاری برای ایکس‌باکس وان و ویندوز ۱۰ منتشر می‌شود. کسانی که عضویت VIP داشته باشند می‌توانند از دوم مهر به بازی دسترسی داشته باشند. در ادامه نگاهی به نمرات بازی می‌اندازیم

Twinfinite : ۱۰/۱۰

ICXM: 10/10

USgamer: 10/10

GameSpew: 10/10

TrueAchievements: 10/10

Lazygamer: 9.5/10

IGN: 9.5/10

Forza Horizon 3 یک شاهکار جهان‌باز در سبک ریسینگ است که توانسته بسیار بهتر و بزرگ‌تر از بازی قبلی خود ظاهر شود. این بازی فوق‌العاده است. تعداد اتومبیل‌ها و شخصی‌سازی‌شان بی‌نظیر و اندازه و تنوع استرالیا باشکوه است. این بازی ریسینگ است که منتظرش بودم و رسما محبوب‌ترین بازی اتومبیل سواری من است.

COGconnected: 9.5/10

High-Def Digest: 9/10

GamesBeat: 9/10

Destructoid: 9/10

Attack of the Fanboy: 9/10

Hardcore Gamer: 9/10

GameSpot: 9/10

Eurogamer Italy: 9/10

Polygon: 8.5/10

Game Revolution: 8/10

GamesRadar+: 8/10

M3: 8/10

CGMagazine: 8/10

Gamer.no: 8/10

We Got This Covered: 7/10

Sketch.png

منبع : گیمفا

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تشکر ، اگه کرک بشه حتما میره تو لیست دانلود ، راستی آنلاین که نیست؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

تشکر ، اگه کرک بشه حتما میره تو لیست دانلود ، راستی آنلاین که نیست؟

خواهش میکنم...چون بازی از استور مایکروسافت و به صورت Play Anywhere هستش احتمال کرک شدنش خیلی کمه ... باید امیدوار باشیم که بعد از چند وقت مایکروسافت اون رو تو استیم هم قرار بده که احتمالش کمه باز هم قرار بده ... ولی این بازی لذتش به انلاینشه ... من که از استور میخرم ... ارزش تمام 60 دلار رو داره واقعا این بازی

لینک به دیدگاه

به نظرم قویترین و بهترین ریسینگ open world  همین بازی و کلا سریه forza horizon هست..... تعداد ماشین و کلاسبندی ماشینها و وسعت و کیفیت محیط ، فیزیک ماشین ها که در سطح یک شبیه سازه !! بی صبرانه منتظرشم واسه اورجینال... فقط یه سوال ... از استور مایکروسافت چطور میشه بازی گرفت؟ من که ویزا کارت ندارم کسی هست که این بازی رو بفروشه ؟؟؟

ویرایش شده توسط AliSSnake
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این چجوریه ؟

Forza Motorsport 6 Apex Final

لینک به دیدگاه

دوستان  یک سوالی که خیلی وقته  ذهنمو مشغول کرده اینه که

با ویندوز کرکی هم میشه از استور خرید کرد و بازی کرد؟

(میدونم وین 10 تا یکسال رایگانه اما نمیتونم فرت و فرت اپدیت کنم کلا هم با 10 کار نمیکنم)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

این چجوریه ؟

Forza Motorsport 6 Apex Final

کلا سری فورزا دو نوع سبک داره اونایی که اسمشون Motorsport داره سبکش شبیه ساز هستش و اونایی هم که Horizon داره سبکش ریسینگ آرکید هستش ...تو هر دو سبک کاملا از هر عنوانی که فکرش رو بکنید با اختلاف بهترن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AliSSnake گفته است :

به نظرم قویترین و بهترین ریسینگ open world  همین بازی و کلا سریه forza horizon هست..... تعداد ماشین و کلاسبندی ماشینها و وسعت و کیفیت محیط ، فیزیک ماشین ها که در سطح یک شبیه سازه !! بی صبرانه منتظرشم واسه اورجینال... فقط یه سوال ... از استور مایکروسافت چطور میشه بازی گرفت؟ من که ویزا کارت ندارم کسی هست که این بازی رو بفروشه ؟؟؟

خیلی راحت شما میرید یه گیفت کارت میخرید و اون رو وارد اکانت مایکروسافتتون میکنید بعد هم با قند شکن (ترجیحا IP آمریکا) وارد استور میشید و بازی رو میخرید...جالبیش اینه اگر XBOX هم داشته باشید با خریدش اتوماتیک نسخه XBOX رو هم خریدین

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، amir* گفته است :

دوستان  یک سوالی که خیلی وقته  ذهنمو مشغول کرده اینه که

با ویندوز کرکی هم میشه از استور خرید کرد و بازی کرد؟

(میدونم وین 10 تا یکسال رایگانه اما نمیتونم فرت و فرت اپدیت کنم کلا هم با 10 کار نمیکنم

خرید از استور ربطی به کرکی یا اورجینال نداره ... بله به راحتی میتونید خرید کنید

پیشنهاد میکنم ویندوز 10 رو نصب کنید تا از دنیا عقب نمونید...ویندوز 7 در مقابل 10 مثل عصر حجره ... نه دستیار صوتی و نه استور و نه windows ink و نه DirectX 12 و نه هزار امکان دیگه ای که فقط رو 10 موجوده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...