رفتن به مطلب

پاور گرین 330دیروزی و پاور 330 امروزی

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام امروز میخام تصاویر دوتا پاور 330 وات گرین رو براتون قرار بدم

ابتدا جدول مربوط به توان مصرفی

24zbfzz1i50bnexyeo.jpg

e50s74pipmix4gb738fj.jpg

ویرایش شده توسط otello
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمائی از پاور 330 قدیمی با فن 12 سانتی

خازنهای ورودی jenpo 470 میکرو فاراد که برند معروفی نیست

eka4nobz07gdk6owaep.jpg

5p2klooyhzi2q3oagaw.jpg

نمائی از پاور 330 وات امروزی

با خازنهای ورودی 680 میکروفاراد از Toshin Kogyo ژاپن

6yxj3go307js68vzh0i.jpg

lndhga2309s4jg5wi0bm.jpg

خوب سئوال؟؟

به نظر شما اگه اولی 330 وات هست دومی چند وات هست

اگه دومی 330 وات هست اولی چند وات هست؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این پاور 330 رو 10 روز پیش خریدم آمپریج بالاتری نسبت به هر دو مدلی که تصویر گذاشتین داره:

post-6471-019765200 1300049413_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این پاور 330 رو 10 روز پیش خریدم آمپریج بالاتری نسبت به هر دو مدلی که تصویر گذاشتین داره:

میزان آمپر تو هر شاخه تقویت شده ولی مجمع توان خروجی زیر 270 وات هست یعنی هر شاخه 12 ولت میتونه 180 وات رو تحمل کنی ولی در مجموع دو شاخه بیشتر از 268 وات نمیشه

ویرایش شده توسط otello
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توان خروجی نباید هم تغییر کنه بلاخره پاور 330 هست و 12 و 5 رو 2-3 درصد بیشتر نمیتونن بالا پایین کنن.

در هر صورت این نشون میده روی مدل ها کار میکنن برای بهینه سازی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توان خروجی نباید هم تغییر کنه بلاخره پاور 330 هست و 12 و 5 رو 2-3 درصد بیشتر نمیتونن بالا پایین کنن.

به نکته بسیار خوبی اشاره کردید منظور من هم دقیقا همین بود که پاورها رو به روز و بهینه میکنند

از طرفی به نظر من پاور 330 وات قدیمی گرین نمیتونه 330 وات ریل باشه چون واقعا با پاورهای کنونی بسیار متفاوته

لینک به دیدگاه

درود

من با شما موافقم و اين بهينه كردن روي مدلها معني خاصي داره كه به نفعه مصرف كننده هستش :-?

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

با سلام خدمت دوستان بزرگوار

والا من قبلا یه پاور 380 قدیمی داشتم و از اون برای قطعات رنج بالا استفاده می کردم . آخه یه جا تو جدول حداکثر توان خروجی پاورهای گیرین خونده بودم که پاور 330 تا 480 وات خروجی میده . واسه همین از اون برای تأمین برق gtx 660 ti و سی پی یو 2700k اون هم در حالت آورکلاک بالا استفاده می کردم و به هیچ مشکلی بر نخوردم . تا این که سیستمو فروختم . ولی حالا یه 380 دیگه خریدم به همین خیال که مثل پاور قبلی کار میده . ولی با  گرمای زیاد و صدای شدید  و دور بالای فن پاور روبرو شدم . تازه به قول شما این پاور جدیدتر و قدرتمند تر از 380 قبلی خودش است.به نظر من پاورهای گرین قدیمی بهتر از جدیدش است.شاید در کیفیت قطعات مصرفی ورژن جدید بهتر باشد. ولی در توان خروجی خیر.

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...