رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک gtx 970

DragonX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان اگه کسی کارت گرافیک کارکرده GTX970 داره بدون گارانتی از دو مدل زیر هرکی داره من تا قیمت 700 خریدارم .ممنون

http://lioncomputer.ir/product/7645/کارت+گرافیک+PNY+GTX+970/

http://lioncomputer.ir/product/7358/کارت+گرافیک+گالاکس+GTX+970+OC/

این ایدی تلگرامم @GODWORLD2017

ویرایش شده توسط DragonX
لینک به دیدگاه

این قیمت 960 4 گیگ میتونی بگیری

Sent from my E6533 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

نخیر استارتر عزیز به این حرفا گوش نکن پیدا می شه.

290 رو که تقریبا هم رده ی 970 هست رو 630 یادمه فروختن همینجا. مثل من که یه ماهه منتظرم ، صبر کن تا بازگشایی مدارس و پایان گرونفروشی کارتای نسل قبل.  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فعلا 700 غیر ممکنه بشه کارت 970 خرید

3 تا4 ماه دیگه شاید ولی فعلا خیر

غیر ممکنه

لینک به دیدگاه

تاپیک دوستمون رو خراب نکنیم ولی می شه 700 خرید. چون که 970 مشکل رم 3.5 گیگ داره و از اون بهتر کارتای 470 ATi هستند که دست دوشون زیر 700 می شه اگر با قیمت فعلیشونم حساب کنی 30 درصد کم بشه از قیمت نوش زیر 700 می شه. پس عاقلانه است که صبر کنیم و از گرون فروش های عزیز نخرید.  :|

لینک به دیدگاه

نخیر استارتر عزیز به این حرفا گوش نکن پیدا می شه.

290 رو که تقریبا هم رده ی 970 هست رو 630 یادمه فروختن همینجا. مثل من که یه ماهه منتظرم ، صبر کن تا بازگشایی مدارس و پایان گرونفروشی کارتای نسل قبل.  undefined

اون رفرنس بوده گلم

لینک به دیدگاه

الان اگه 90 رو ببری بازار بدی دست مغازه داره ازت 700 میخره نهایت بهت 720 730 بده بیشتر از این ارزش نداره براشون.

اما اینجا که مغازه دار (واسطه) حذف شده قیمت منطقی برای 970 همون 800 تومن هست و بیشتر از اون حماقت از طرف خریدار محسوب میشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، pouryan01 گفته است :

اون رفرنس بوده گلم

همون ریفرنس 290 می ارزه به 970 از یه لحاظایی.

همونطور که گفتم ، 970 مشکل فوق العاده جدی 3.5 گیگ رم داره و به شخصه به هیچ وجه سمتش نمی رم مگر اینکه همون زیر 700 که گفتم. حالا دوستان و استارتر عزیز خود دانید.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، hrp32 گفته است :

همون ریفرنس 290 می ارزه به 970 از یه لحاظایی.

همونطور که گفتم ، 970 مشکل فوق العاده جدی 3.5 گیگ رم داره و به شخصه به هیچ وجه سمتش نمی رم مگر اینکه همون زیر 700 که گفتم. حالا دوستان و استارتر عزیز خود دانید.

طبق بررسی های معتبر هر ۴ گیگ در ۹۷۰ کاملا استفاده میشه و در رزولوشن های بالا ۴ گیگ رو کاملا استفاده کرده...این مورد هیچ تاثیری هم در فریم کارت نگذاشته..حالا اینکه شما میگید مشکل جدی !!! نمیدونم رو چه حساب میگید..این فروم همه ماشالله خودشون استاد هستن و اینگونه حرف ها اینجا خریدار نداره..اینارو باید به کسی بگید که سررشته نداشته باشه از این چیزا

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

طبق بررسی های معتبر هر ۴ گیگ در ۹۷۰ کاملا استفاده میشه و در رزولوشن های بالا ۴ گیگ رو کاملا استفاده کرده...این مورد هیچ تاثیری هم در فریم کارت نگذاشته..حالا اینکه شما میگید مشکل جدی !!! نمیدونم رو چه حساب میگید..این فروم همه ماشالله خودشون استاد هستن و اینگونه حرف ها اینجا خریدار نداره..اینارو باید به کسی بگید که سررشته نداشته باشه از این چیزا

اول اینکه حدس می زنم شما 970 داری.

دومم این آخرین پست من در اینجاست که تاپیک بنده خدا دوستمون خراب نشه.

Memory Controller ها هیچ مشکلی ندارند تو 970 و 4 گیگ رو آدرس دهی و پر می کنند ولی تعداد واحد های ROP قرار بوده64 تا باشه اگر اشتباه نکنم شده 56 تا! + اینکه مقدار کش 2 مگابایتی شده 1.7! این یعنی افتضاح و سرعت به شدت پایین میاد.

خود بنده هم پیش یکی از دوستان در بازی Syndicate در عمل دیدیم همچین چیزی رو. این مشکل اینقدر جدی بود که همین چند وقت پیش نفری 30 دلار انویدیا به خریدارای این کارتا پس داد.

آخرین پیشنهاد من اینکه به جای 970 ، 470 بگیرید که هم خنک تر، هم کم مصرف تر ، هم ارزان تر و هم جدیدتر هست.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط hrp32
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hrp32 گفته است :

اول اینکه حدس می زنم شما 970 داری.

دومم این آخرین پست من در اینجاست که تاپیک بنده خدا دوستمون خراب نشه.

Memory Controller ها هیچ مشکلی ندارند تو 970 و 4 گیگ رو آدرس دهی و پر می کنند ولی تعداد واحد های ROP قرار بوده64 تا باشه اگر اشتباه نکنم شده 56 تا! + اینکه مقدار کش 2 مگابایتی شده 1.7! این یعنی افتضاح و سرعت به شدت پایین میاد.

خود بنده هم پیش یکی از دوستان در بازی Syndicate در عمل دیدیم همچین چیزی رو. این مشکل اینقدر جدی بود که همین چند وقت پیش نفری 30 دلار انویدیا به خریدارای این کارتا پس داد.

آخرین پیشنهاد من اینکه به جای 970 ، 470 بگیرید که هم خنک تر، هم کم مصرف تر ، هم ارزان تر و هم جدیدتر هست.

موفق باشید.

خیر بنده کارت titan دارم...اون 30 دلار فقط فقط بابت عدم اطلاع رسانی صحیح انویدیا بوده وگرنه این کارت هنوز بهترین عملکرد رو در گیم ها داره

عملکرد 970 در بازی که ادعا دارید عالیه

ac-syndicate-bench-1080-ultra-high.png

از خریدار عزیز پوزش میطلبم...فقط بابت اطلاع رسانی صحیح بوده و این کارت جدای از قیمت بسیار مناسبه

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

3.5 گیگ مموری با باس 256 بیت و 512 مگ با باس زیر 256 بیت . وات د ف!ک انویدیا . الان هم قیمت واقعی کارت 300 - 30 =270 دلار هست . 270 خیلی گرون باشه در 4000 یا مثلا بگیم غیر رفرنس هست بگیم گرونتره که بیشتر از 50 دلار دیگه نیست ضرب کنیم میشه چیزی حودا 1100000 . و این کارت نو هست که اصلا ارزش خرید نداره 200 تومن بزار روش 1060 بخر . و از طرفی الان همه دست دوم هست پس -30% میشه چیزی حدود 700 ولی خب این قیمتا نیست واسه پس شما 800 در نظر بگیر نهایتا خیلی تمیز باشه 850 بالاتر جیب فروشنده رو پر کردی فقط به جایش میشه AMD خرید عاقلانه تر هست . DX12 هم داره کولاک میکنه . حتی اگر 290 هم بخری سود کردی هنوز روی DX12 داره شاخ بازی در میاره این کارت .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Aryanath گفته است :

3.5 گیگ مموری با باس 256 بیت و 512 مگ با باس زیر 256 بیت . وات د ف!ک انویدیا . الان هم قیمت واقعی کارت 300 - 30 =270 دلار هست . 270 خیلی گرون باشه در 4000 یا مثلا بگیم غیر رفرنس هست بگیم گرونتره که بیشتر از 50 دلار دیگه نیست ضرب کنیم میشه چیزی حودا 1100000 . و این کارت نو هست که اصلا ارزش خرید نداره 200 تومن بزار روش 1060 بخر . و از طرفی الان همه دست دوم هست پس -30% میشه چیزی حدود 700 ولی خب این قیمتا نیست واسه پس شما 800 در نظر بگیر نهایتا خیلی تمیز باشه 850 بالاتر جیب فروشنده رو پر کردی فقط به جایش میشه AMD خرید عاقلانه تر هست . DX12 هم داره کولاک میکنه . حتی اگر 290 هم بخری سود کردی هنوز روی DX12 داره شاخ بازی در میاره این کارت .

ولی باز یه عده با اطلاع از این موضوعات میرن انودیا میخرن اینجوریه طرف کارت دست دوم 970 رو میفروشه 1050 ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...