رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی در مورد خرابی الجی جی 2

amin-nvidia
 اشتراک گذاری

سوال

سلام بچه ها

من یه گوشی جی 2 دارم که حدوده سه ساله ازش استفاده میکنم.

امروز به قسمت ته گوشی اب ریخت و دیدم صفحه هی خاموش و روشن میشه دیگه تا اومدم بجنبم صفحه خاموش شد و نتونستم گوشی رو خاموش کنم یه صداس سوت از نه گوشی هم میومد. در گوشی باز کردم دیدم کابلی که به تاچ و ال سی دی مرتبطه سوکتش خراب شده یه حالتی مث اتصالی بود لحیمای سوکت و خود سوکت خراب شده بود.

گوشی روشن میشه چون وقتی به گوشی زنگ زدم تاچ کار میکرد تونستم باهاشکار کنم و جواب بدم

به نظرتون چیپ گوشی عیب پیدا نکرده فقط مربوط به همون کابل میشه تصویر ندادنش .ممنون میشم راهنمایی کنین

مجبورم تاچ و ال سی دی رو عوض کنم یا اون کابلی یه میگم امکان تعویض داره

لینک به دیدگاه

23 answers to this question

Recommended Posts

• 0

رفیق اگر صفحه روشن میشه و تاچ کاملا کار میکنه قاعدتا مشکل از همون کابل یا سوکت هست ش اما شما باید گوشی رو ببری پیش تعمیرکار حلال خور تا درستش کنه 

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون دوست عزیز که جواب دادی بله کاملا تاچ کار میکنه حتی یکم که باهاش ور رفتم تونستم اهنگ هم باهاش پخش کنم کلا کار میکنه

ولی انگار این کابلها با ال سی دی یه تکه هستن نمیدونم درست میشه یا نه

از بچه ها دیگهکسی نظری نداره

لینک به دیدگاه

• 0

حالا که باز کردی یه پنبه بردار الکلی کنش و بگش با دقت به همونجا که ابریخته و سولفاته کرده . تمیزش کن انشاا.. راه میوفته

لینک به دیدگاه

• 0

سلام به نظر من سریع بفروشش بره این قضیه برات داستان میشه و به مرور زمان گوشی خراب میشه

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، hamed_crazy گفته است :

حالا که باز کردی یه پنبه بردار الکلی کنش و بگش با دقت به همونجا که ابریخته و سولفاته کرده . تمیزش کن انشاا.. راه میوفته

ممنون دوست عزیز از راهنماییت

این کار رو هم کردم ولی در اثر اتصالی که رخ داده لحیمای اتصال عیب پیدا کرده دو جا نشون دادم گفتم کابل مربوط به ال سی دی قابل تعویض نیس و باید کلا تاچ و ال سی دی عوض بشه.به نظرتون چیکار کنم حدود 250 هم خرج تاچ و ال سی دی میشه میگن با اصلی مو نمیزنه ولی من بعید میدونم.به نظرتون چقدر متفاوته

؟؟؟

گوشی الان کاملا سالمه حتی زنگ هم میخوره فقط تصویر نداره حتی تاچ هم کار میکنه.چیکار کنم خرجش کنم یا نه؟؟؟تاچ و ال سی دی تعویضی این مدل چقدر متفاوته با فابریکی؟؟؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 16 دقیقه قبل، amin-nvidia گفته است :

ممنون دوست عزیز از راهنماییت

این کار رو هم کردم ولی در اثر اتصالی که رخ داده لحیمای اتصال عیب پیدا کرده دو جا نشون دادم گفتم کابل مربوط به ال سی دی قابل تعویض نیس و باید کلا تاچ و ال سی دی عوض بشه.به نظرتون چیکار کنم حدود 250 هم خرج تاچ و ال سی دی میشه میگن با اصلی مو نمیزنه ولی من بعید میدونم.به نظرتون چقدر متفاوته

؟؟؟

گوشی الان کاملا سالمه حتی زنگ هم میخوره فقط تصویر نداره حتی تاچ هم کار میکنه.چیکار کنم خرجش کنم یا نه؟؟؟تاچ و ال سی دی تعویضی این مدل چقدر متفاوته با فابریکی؟؟؟

بنظر من ببینید گوشی رو همینجوری چند میخرند ؟؟؟ و اینکه قطعا تاچ و ال سی دی ای که شما بندازی روی گوشیت با فابریک تفاوت داره و موقع فروش هم کاملا مشخصه 

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، فرـشاد گفته است :

بنظر من ببینید گوشی رو همینجوری چند میخرند ؟؟؟ و اینکه قطعا تاچ و ال سی دی ای که شما بندازی روی گوشیت با فابریک تفاوت داره و موقع فروش هم کاملا مشخصه 

نمیدونم والا 32 گیگ تمیز و سالم رو میشه حدود 550 خرید حالا دیگه اینو نمیدونم

فکر کنم همین قدر که باید خرجش کنم ازم میخرن.

من قصد فروشش رو ندارم به نظر خودم درستش کنم دستم باشه بهتره چون الان گوشی ندارم یکم دستم هم تنگه که بخوام گوشی نو بخرم

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

• 0
در 2 دقیقه قبل، amin-nvidia گفته است :

نمیدونم والا 32 گیگ تمیز و سالم رو میشه حدود 550 خرید حالا دیگه اینو نمیدونم

خب اگر اینرو 250 بخرند با اون 250 تومنی که قراره خرجش کنین حدودا 500 تومن پول دارید که با یکم افزایش بودجه میتونین یک گوشی دیگه در همین حد بخرید - باز هم نظر خودتون 

لینک به دیدگاه

• 0

با گوشی هایی در حد 500 تو این چند وقته که من کار کردم از لحاظ دوربین سرعت و کیفیت صفحه هیچ کدوم در حد G2 نبودن با اینکه این گوشی ماله سه سال پیشه

الان با 500 تومن میشه j5 سامسونگ خرید که اصلا از لحاظ سخت افزاری و صفحه قابل قیاس با جی 2 نیس

لینک به دیدگاه

• 0

دوست عزیز اگه فقط مشکا تاچ و ال سی دی باشه که میتونید تو بازار 150 تومان پیدا کنید های کپیش رو ولی چون بردتون اب خورده ممکنه مشکل بازم پیش بیاد براتون

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، mehrdadb3 گفته است :

دوست عزیز اگه فقط مشکا تاچ و ال سی دی باشه که میتونید تو بازار 150 تومان پیدا کنید های کپیش رو ولی چون بردتون اب خورده ممکنه مشکل بازم پیش بیاد براتون

اگه خودم بخوام استفاده کنم که کپی رو نمیندازم روش

در مورد اب خوردن گوشیم باید بگم که فقط برد کوچیک پایین یا همون فلت

گوشی اب بهش رسیده

لینک به دیدگاه

• 0

بچه ها تاچ و ال سی دی اصلی میخوام از کجا تهیه کنم از کجا میشه فهمید اصلیه؟؟؟

تو سایت ماکروتل زده صد در صد اصلی نظرتون چیه

تا حالا خرید کردین؟؟؟؟واقعا اداعایی که در مورد اصل بودن داره درسته؟؟؟

به نظرتون تاچ و ال سی دی از سایت ماکروتل بخرم؟؟؟حاضرم 260 تومن بدم ولی کیفیت دقیقا مث فابریکی گوشی باشه

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 ساعت قبل، amin-nvidia گفته است :

بچه ها تاچ و ال سی دی اصلی میخوام از کجا تهیه کنم از کجا میشه فهمید اصلیه؟؟؟

تو سایت ماکروتل زده صد در صد اصلی نظرتون چیه

تا حالا خرید کردین؟؟؟؟واقعا اداعایی که در مورد اصل بودن داره درسته؟؟؟

به نظرتون تاچ و ال سی دی از سایت ماکروتل بخرم؟؟؟حاضرم 260 تومن بدم ولی کیفیت دقیقا مث فابریکی گوشی باشه

چیزی که من شنیدم اینه که اون سایت سایته اصلی مایکروتل نیست و در واقع داره به اسم مایکروتل قطعات میفروشه !!! به هر حال بیشتر تحقیق کنید 

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، فرـشاد گفته است :

چیزی که من شنیدم اینه که اون سایت سایته اصلی مایکروتل نیست و در واقع داره به اسم مایکروتل قطعات میفروشه !!! به هر حال بیشتر تحقیق کنید 

اسم سایتش که ماکروتله .نمیدونم والا

من اصفهان هستم یه تعمیر کار خوب یا یه جایی که بتونم تاچ و ال سی دی تهیه کنم بهم معرفی کنین.

دیشب یه تعمیر کار به اسم اصلی واسم تاچ و ال سی دی انداخته بود ولی اصن جالب نبود چون باهاش طی کرده بودم قبول نکردم و گوشی رو ازش گرفتم روی ال سی دی هم یه برچسب بود مارک nia روش بود این مارکو قبلا رو یه سری لوازم جانبیا دیده بودم.

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱ ساعت قبل، amin-nvidia گفته است :

اسم سایتش که ماکروتله .نمیدونم والا

من اصفهان هستم یه تعمیر کار خوب یا یه جایی که بتونم تاچ و ال سی دی تهیه کنم بهم معرفی کنین.

دیشب یه تعمیر کار به اسم اصلی واسم تاچ و ال سی دی انداخته بود ولی اصن جالب نبود چون باهاش طی کرده بودم قبول نکردم و گوشی رو ازش گرفتم روی ال سی دی هم یه برچسب بود مارک nia روش بود این مارکو قبلا رو یه سری لوازم جانبیا دیده بودم.

یک زنگ به مدیا پردازش ( گارانتی گوشی های ال جی ) بزنید شاید با دریافت هزینه درستش کنند 

لینک به دیدگاه

• 0

http://mediapardazesh.com/service-centers#tab-id-2

تو این سایت یکسری اطلاعات راجع به نمایندگی اصفهانش داده شاید بکارتون بیاد 

لینک به دیدگاه

• 0

نمایندگیهاکه دارن ولی گرون میدن من  1 بار یدونه جی 2 بردم تاج شکسته گارانتیش تموم شده بود اول که قبول نمیکرد بعد گفت اگه بخوای عوض کنم هزینش 700 هزار تومان میشه این موضوع برای حدودا 5 ماهه پیش هستش

دوست عزیز اصلیش پیدا میشه تو بازار ولی تشخیص اصلی با های کپی نمیدونم چجوری هست به نظرم های کپی ها هم کیفیتشون خوب باشه ولی باید خودتون ببینید اگر خوشتون اومد بگیرید اگر سمت تهران میتونید بیایید تو علائدین هستن همونجا میتونید تست کنید البته باید گوشی رو باز کنید و تست کنید

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون از راهنمایی بچه ها.

از دوستان کسی دیگه نظری نداره.

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، mehrdadb3 گفته است :

نمایندگیهاکه دارن ولی گرون میدن من  1 بار یدونه جی 2 بردم تاج شکسته گارانتیش تموم شده بود اول که قبول نمیکرد بعد گفت اگه بخوای عوض کنم هزینش 700 هزار تومان میشه این موضوع برای حدودا 5 ماهه پیش هستش

دوست عزیز اصلیش پیدا میشه تو بازار ولی تشخیص اصلی با های کپی نمیدونم چجوری هست به نظرم های کپی ها هم کیفیتشون خوب باشه ولی باید خودتون ببینید اگر خوشتون اومد بگیرید اگر سمت تهران میتونید بیایید تو علائدین هستن همونجا میتونید تست کنید البته باید گوشی رو باز کنید و تست کنید

اره منم زتگ زدم میگه تاچ و ال سی دی اورجینال 650 در میاد

خود گوشی 650 نمیرزه.من نمیدونم رو چه حسابی این قیمتا رو مشخص میکنن.

لینک به دیدگاه

• 0

با درور

عزیز منم جی 2 حدود 2 سال استفاده میکردم که کم کم تاچش خیلی ضعیف شده بود و به حدی رسید که قابل استفاده نبود متاستفانه!

از اونجایی که تجربه داشتم نمایندگی با گارانتی هزار تا بامبول در میاره و کارتو راه نمیندازه و بدون گارانتی هم که اندازه قیمت دستگاه یا بیشتر هزینه بر میداره 1 راست رفتم طبقه تعمیراتی بازار موبایل حافظ و براشون توضیح دادم و خلاصه یارو گفت تاچ ال سی دی جی 2 باهمه و با اجرت و نصب...350 میگیره و قیمتش خیلی تند بود!

بر آن شدم که دل و به دریا بزنم و اعتماد کنم و رفتم پاساژ علاعدین و اونجا هم خوشبختانه همون طبقه همکف یک تعمیراتی پیدا کردم  و کل هزینه تاچ اصلی(شماره سریال D-802)و نصب 200 تومن در اومد!اگر خواستید ادرس هم بدم!

موفق باشید!

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، S4INT-SHADOW گفته است :

با درور

عزیز منم جی 2 حدود 2 سال استفاده میکردم که کم کم تاچش خیلی ضعیف شده بود و به حدی رسید که قابل استفاده نبود متاستفانه!

از اونجایی که تجربه داشتم نمایندگی با گارانتی هزار تا بامبول در میاره و کارتو راه نمیندازه و بدون گارانتی هم که اندازه قیمت دستگاه یا بیشتر هزینه بر میداره 1 راست رفتم طبقه تعمیراتی بازار موبایل حافظ و براشون توضیح دادم و خلاصه یارو گفت تاچ ال سی دی جی 2 باهمه و با اجرت و نصب...350 میگیره و قیمتش خیلی تند بود!

بر آن شدم که دل و به دریا بزنم و اعتماد کنم و رفتم پاساژ علاعدین و اونجا هم خوشبختانه همون طبقه همکف یک تعمیراتی پیدا کردم  و کل هزینه تاچ اصلی(شماره سریال D-802)و نصب 200 تومن در اومد!اگر خواستید ادرس هم بدم!

موفق باشید!

ممنون دوست عزیز منم گزاشتم پیش یه تعمیر کار که یکی از دوستان معرفی کرده بود.قول داد که تصویرش اصن فرق نکنه حالا باهاش شرط کردم که اگه تصویرش خوب نبود عوض نکنه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...