رفتن به مطلب

مشاوره سیستم 4 میلیونی بدون گرافیک و مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سیستم خوب و بی نقصی  هستش  بعید میدونم چیزثی احتیاج به تغییر داشته باشه البته راجع به گرافیک بیشتر تحقیق کنید ببینید 970 جوابگوی کار شما هستش یا نه 

در کل شما بهتره که از خود لیون سیستم رو خرید کنین و از خودشون هم مشاوره بگیرید چون تو ی این کار حرف اول رو میزنند 

لینک به دیدگاه

بنظرم اگه کاربری خاصی نداری سی پی یو پایینتر هم کفایت میکنه..وحتی میتونی مین و سی پی یو و رم رو کارکرده بگیری و در کل بنظرم گرافیک جدیدتر مثل 1060 یا سری 400 ای ام دی بهتر باشه و میتونی از سی پی یو و اس اس دی بزنی و کارکرده بگیری و رو گرافیک بیشتر مایه بزاری ولی خب 970 رو میتونی بعدا عوض کنی.هارد هم بنظرم بالاتر بگیری واسه ی اینکه کم نیاری بهتره.

لینک به دیدگاه

گرافیک قدرتمند نیاز ندارم. سیستم گیمینگ نیست.

لینک به دیدگاه

در مورد اینکه رم با باس 320 بکارتون میاد یا نه تصیمیم بگیرید. چون دارین کلی پول روش میدید.

ssd 500 هم خودتون میدونید که نیاز دارید یا خیر.

اگه سیستم رو مایلید که سفید ببندید مادربورد و کیستون خوبه وگرنه اگه مشکلی بخواید میتونید z4 و مادربورد pro gaming استفاده کنید

پاورتون زیاده برا سیستمتون یه 650 گرین یا مارکای مشابه کاملا کافیه و هزینه الکی دارید میکنید مگه بخواید کراس و sli کنید.

و اما کولر پیشنهاد میکنم ماچو جدید macho grand  استفاده کنید که قدرتمنتد و خوش قیمت هست. دوام خوبی داره و صداش کم هست به نسبت واتر کولرا. من 240 واتر کولر بستم و صداش زیاد بود وقتی دور میرف بالا

لینک به دیدگاه

اگر سیستم گیم نیست شاید بهتر باشه هزینه هایی مثل پاور با قدرت اضافی یا اس اس دی با این حجم و رم با اون باس رو کم کنید به سوکت 2011 برید بهتر باشه البته این مربوط به کاربرد خودتونه

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/01, 13:25:29، shocker78 گفته است :

گرافیک قدرتمند نیاز ندارم. سیستم گیمینگ نیست.

سلام دوست عزیز

گیم انجین آنریل نرم افزار چندان مبتدی نیست و هزینه  برای سی پیو کار درستیه چون در این نرم افزار فوق العاده از توان سی پیو استفاده میشه خواستم اینو بگم

اگه به صورت تخصصی میخواهین  کار کنید برای گرافیک هم میتونید برید سراغ کارتهای رندرینگ موجود البته کمی گرون قیمت هستن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز

گیم انجین آنریل نرم افزار چندان مبتدی نیست و هزینه  برای سی پیو کار درستیه چون در این نرم افزار فوق العاده از توان سی پیو استفاده میشه خواستم اینو بگم

اگه به صورت تخصصی میخواهین  کار کنید برای گرافیک هم میتونید برید سراغ کارتهای رندرینگ موجود البته کمی گرون قیمت هستن

بله درسته. راستش من تازه می خوام شروع به یادگیری کنم و  بهم گفتن که گرافیک در حد هفتصد هشتصد تومن کافیه برا همین می خوام 970 دست دو بگیرم. فعلا قراره بازی هامون رو برای اندروید طراحی کنیم برای همین زیاد نگران گرافیک نیستم. رم باس بالا هم برای اینکه سروکارمون با سی پی یو هست برداشتم البته هنوز مطمئن نشدم. سیستم رو قرار شد شنبه سفارش بدم. فعلا نگرانیم بیشتر از بابت تهویه کیسه.

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

در در 1395/07/01, 14:13:37، shocker78 گفته است :

بله درسته. راستش من تازه می خوام شروع به یادگیری کنم و  بهم گفتن که گرافیک در حد هفتصد هشتصد تومن کافیه برا همین می خوام 970 دست دو بگیرم. فعلا قراره بازی هامون رو برای اندروید طراحی کنیم برای همین زیاد نگران گرافیک نیستم. رم باس بالا هم برای اینکه سروکارمون با سی پی یو هست برداشتم البته هنوز مطمئن نشدم. سیستم رو قرار شد شنبه سفارش بدم. فعلا نگرانیم بیشتر از بابت تهویه کیسه.

خودتون میخواین سرهمش کنید یا  اماده شده میخواین بگیرین از کجا؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ابوالفضل.گنجی گفته است :

خودتون میخواین سرهمش کنید یا  اماده شده میخواین بگیرین از کجا؟

لیون قراره اسمبل کنه. 

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/01, 14:19:38، shocker78 گفته است :

لیون قراره اسمبل کنه. 

خوب یه سوال از اونا هم بکنید البته خودشون میدونند خنک کنندگی سیستم مناسب هست یا نه

برای کارت هم بهتره همین کارو بکنید و یه 970 یا 390 دست دو خریداری کنید

البته بنده شنیدم کارت قدیمی gtx 690 هم برای رندریگ کارت خیلی خوبیه

امید وارم یه سیستم عالی جمع کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این پیشنهاد منه ، بهتره منتظر راهنمایی دوستانی باشین که با این نرم افزارها کار کرده هستن

7.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

این پیشنهاد منه ، بهتره منتظر راهنمایی دوستانی باشین که با این نرم افزارها کار کرده هستن

7.jpg

این سیستم عالیه البته اگه بتونم با رم و پاور غیر قابل اعتماد و مادربوردی که کلی نقد منفی داره کنار بیام. موس و کیبورد هم باید بیخیال بشم

لینک به دیدگاه

دوستان دیگه نظری ندارند؟ اساتید کجایید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 36 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

این سیستم عالیه البته اگه بتونم با رم و پاور غیر قابل اعتماد و مادربوردی که کلی نقد منفی داره کنار بیام. موس و کیبورد هم باید بیخیال بشم

این ارزونترین برد ایکس 99 بود ، رم و پاور از برندهای معروف هستن و میشه تعویض کرد

http://lioncomputer.ir/product/9083/رم+جی+اسکیل+Ripjaws+V+16GB+8GBx2+3000Mhz+CL15+DDR4/

اگه اورکلاک نمیکنید  این کافیه و برند معتبر آمریکایی http://lioncomputer.ir/product/8826/پاور+ای+وی+جی+ای+EVGA+600W/

اگه اور میکنید پاور 700 یا 750 بگیرید

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

این ارزونترین برد ایکس 99 بود ، رم و پاور از برندهای معروف هستن و میشه تعویض کرد

http://lioncomputer.ir/product/9083/رم+جی+اسکیل+Ripjaws+V+16GB+8GBx2+3000Mhz+CL15+DDR4/

اگه اورکلاک نمیکنید  این کافیه و برند معتبر آمریکایی http://lioncomputer.ir/product/8826/پاور+ای+وی+جی+ای+EVGA+600W/

اگه اور میکنید پاور 700 یا 750 بگیرید

با این می تونم کنار بیام. هارد و موس کیبورد بعد می گیرم. حالا این سیستم چقدر افزایش پرفرمنس داره به نظرتون. به کارم میاد؟ آخه من تازه می خوام شروع کنم.

i40d_captur5e.png

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

با این می تونم کنار بیام. هارد و موس کیبورد بعد می گیرم. حالا این سیستم چقدر افزایش پرفرمنس داره به نظرتون. به کارم میاد؟ آخه من تازه می خوام شروع کنم.

i40d_captur5e.png

کیسو فراموش کردم  دیگه اصلا راه نداره

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، shocker78 گفته است :

سیستم مدنظر خودتون مناسب هست چراکه 6700 در حقیقت کارکردی دوگانه داره هم برای کار های سنگین مناسب هست و هم برای گیم

اما بدی سوکت 1151 این هست که امکان ارتقا در اینده بهتون داده نمیشه با توجه به کارتون

در مجموع اگر کارتون در سطح ابتدایی هست و فکر نمی کنید بزودی وارد کار های حرفه ایی تر بشید که نیاز به قدرت پردازشی بیشتری داشته باشه این سری پیشنهاد میشه

در 4 ساعت قبل، StarKilleR گفته است :

سیستم کاملا مناسبی پیشنهاد دادند تنها در خصوص مین و خنک کننده این سری پیشنهاد نمیشه با توجه به قیمت و کیفیت که دارا هستند در خصوص خنک کننده سری ماچو پیشنهاد میشه

در اخر این سری پیشنهاد میشه

GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 Mainboard

IntelCore i7-5820K Haswell-E Processor

DeepCool DUKASE White V2 Case 

یا سری Z4

EVGA SuperNOVA 750 B2 Power Supply

Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho CPU Cooler

Plextor M7V SATA3 SSD - 128GB

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 Ram

مجموع 3.900

از نظر کارای سری 5820 در حد سری 6700 هست اما تفاوت این دو در سوکت هست که 2011 به شما اجازه ارتقا میده

در مجموع اگر زیاد کار های حرفه ایی برای بازی سازی مدنظر ندارید در اینده  6700 و سوکت 1151 قاعدتا باید پاسخ گوتون باشه

ویرایش شده توسط farshid0018
توانایی ویرایش رو داشتم چون :D
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

سیستم مدنظر خودتون مناسب هست چراکه 6700 در حقیقت کارکردی دوگانه داره هم برای کار های سنگین مناسب هست و هم برای گیم

اما بدی سوکت 2011 این هست که امکان ارتقا در اینده بهتون داده نمیشه با توجه به کارتون

در مجموع اگر کارتون در سطح ابتدایی هست و فکر نمی کنید بزودی وارد کار های حرفه ایی تر بشید که نیاز به قدرت پردازشی بیشتری داشته باشه این سری پیشنهاد میشه

سیستم کاملا مناسبی پیشنهاد دادند تنها در خصوص مین و خنک کننده این سری پیشنهاد نمیشه با توجه به قیمت و کیفیت که دارا هستند در خصوص خنک کننده سری ماچو پیشنهاد میشه

در اخر این سری پیشنهاد میشه

GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 Mainboard

IntelCore i7-5820K Haswell-E Processor

DeepCool DUKASE White V2 Case 

یا سری Z4

EVGA SuperNOVA 750 B2 Power Supply

Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho CPU Cooler

Plextor M7V SATA3 SSD - 128GB

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 Ram

مجموع 3.900

از نظر کارای سری 5820 در حد سری 6700 هست اما تفاوت این دو در سوکت هست که 2011 به شما اجازه ارتقا میده

در مجموع اگر زیاد کار های حرفه ایی برای بازی سازی مدنظر ندارید در اینده  6700 و سوکت 1151 قاعدتا باید پاسخ گوتون باشه

منظورتون از این جمله رو نفهمیدم "بدی سوکت 2011 این هست که امکان ارتقا در اینده بهتون داده نمیشه با توجه به کارتون"O.o

ممکنه واضح بیان کنید. بعد چرا بجای 6800k شما 5820k رو پیشنهاد دادین؟ o.O

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

منظورتون از این جمله رو نفهمیدم "بدی سوکت 2011 این هست که امکان ارتقا در اینده بهتون داده نمیشه با توجه به کارتون"O.o

ممکنه واضح بیان کنید. بعد چرا بجای 6800k شما 5820k رو پیشنهاد دادین؟ o.O

شرمنده اشتباه تایپی بود منظور سوکت 1151 بود به اشتباه 2011 تایپ کرده بودم

اصلاح شد

بدلیل این که تا اولا با بودجه شما هماهنگ بشه سپس از نظر قدرت با 6700 انچنان تفاوتی نداره اما نکته مثبتش در ساپورت رم بصورت کواد چنل هست و همینطور سوکت 2011 که در اینده در صورت نیاز به قدرت پردازشی بالاتر میتونید پردازنده به راحتی ارتقا بدید و به نوعی جای ارتقا براتون فراهم هست و در اخر چون شما در ابتدا راه هستید انچنان به پردازنده های پرقدرت سری 2011 نیاز ندارید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، shocker78 گفته است :

i40d_captur5e.png

میتونید پاور ارزونتری بگیرید مثلا evga 600 watt و باقیشو بزارین رو کیس

ولی در کل به نظرم هر جور 6800 بگیرید تا در آینده مشکل ارتقا هم نداشته باشید و فقط رم به 32 افزایش بدید ، خنک کننده هم اگه داستان سنگین بود و خم شدن درست باشه چک کنید که کولر سنگینی برندارید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

میتونید پاور ارزونتری بگیرید مثلا evga 600 watt و باقیشو بزارین رو کیس

ولی در کل به نظرم هر جور 6800 بگیرید تا در آینده مشکل ارتقا هم نداشته باشید و فقط رم به 32 افزایش بدید ، خنک کننده هم اگه داستان سنگین بود و خم شدن درست باشه چک کنید که کولر سنگینی برندارید

به نظرم خرید 6700k معقول تر باشه چون در هر صورت برای ارتقا سیستم سی پی یو باید فروخته بشه و قطعا اون زمانی که من بخوام 6800k رو ارتقا بدم باید حسابی پول داشته باشم. در ضمن اون زمان مجبور می شم پاور رو هم عوض کنم. پس قضیه "ارتقا" منتفیه. فقط می مونه 10% قدرت بیشتر 6800k که به کار من نمیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...