رفتن به مطلب

تفاوت سه مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باشه ،  من چند روز پیش سمت ولیعصر بودم و با یه قیمت گیری متوجه شدم که حدودا سیستم 2.7 رو میتونم تا2.5 جمع کنم ، یعنی در کل  200 تومنی فرقش هست

میخواستم بدونم که اگه  تا اذر ماه صبر کنم باز امکانش هست که کمی قیمت ها پایین تر بیاد تا سیستم 3 تومنی الان  رو اون موقع کمتر بگیرم

فکر می کنید که سیستم 3 میلیون الان تا 3 الی 4 ماه دیگه به چقدر میرسه، آخه دیگه داره  بازار گرم فروش تابستونشون  داره کمکم سرد میشه

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، USER1 گفته است :

باشه ،  من چند روز پیش سمت ولیعصر بودم و با یه قیمت گیری متوجه شدم که حدودا سیستم 2.7 رو میتونم تا2.5 جمع کنم ، یعنی در کل  200 تومنی فرقش هست

میخواستم بدونم که اگه  تا اذر ماه صبر کنم باز امکانش هست که کمی قیمت ها پایین تر بیاد تا سیستم 3 تومنی الان  رو اون موقع کمتر بگیرم

فکر می کنید که سیستم 3 میلیون الان تا 3 الی 4 ماه دیگه به چقدر میرسه، آخه دیگه داره  بازار گرم فروش تابستونشون  داره کمکم سرد میشه

بازار قطعه های کامپیوتری باهم فرق داره

به عوان مثال همانطور که میتونید شاهد باشید با ورود سری های جدید گرافیک قیمت سری های قبلی بشدت شکسته شده و افت کردند

اما حالا تنها کافی به قیمت پردازنده ها نگاه کنید از سری 1155 تا سری 1151 ... قیمت ها کاهش داشتند اما نه به اون شدت و کاملا محسوس

در مجموع بر این فرض نکنید که سیستم 3 ملیونی کنونی در 3 ماه اینده شما میتونید به قیمت 2 میلیون تهیه کنیدچرا که بیشترین قسمت که بوجه شما رو به خودش اختصاص داده پردازنده هست و قیمت این مورد تا حدودی یکسان هست و انچنان دچار اقت قیمت نخواهد داشت

در اخر اگر برای اطمینان مدنظر هست پیشنهاد میکنم نهایتا تا اخر مهر صبر کنید چراکه اگر قرار به سرد شدن فروش تابستان باشه ... تا اون موقع باید سرد شده باشه

لینک به دیدگاه

اگه XMP رو فعال نکنیم ،رم ها  روی چه فرکانسی کار میکنند؟

ایا  این کار همون اورکلاک هستش؟

رم 3200  با فعال کردن XMP به 3200 میرسه یا به صورت دیفالت 3200 هستش؟

اصلا چرا دو حالت فعال و غیر فعال  دارند مادر بردها؟ خب هر رم تا جایی که میتونه کار کنه دیگه!!!

فعال کردن xmp معایبی هم داره؟

ویرایش شده توسط USER1
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، USER1 گفته است :

اگه XMP رو فعال نکنیم ،رم ها  روی چه فرکانسی کار میکنند؟

ایا  این کار همون اورکلاک هستش؟

رم 3200  با فعال کردن XMP به 3200 میرسه یا به صورت دیفالت 3200 هستش؟

اصلا چرا دو حالت فعال و غیر فعال  دارند مادر بردها؟ خب هر رم تا جایی که میتونه کار کنه دیگه!!!

فعال کردن xmp معایبی هم داره؟

XMP در حقیقمت Extreme Memory Profile  هست یک پروفایل که توسط خود شرکت سازنده ساخته شده و تست شده تا در پایدار ترین حالت و مناسب ترین وضعیت رم ها اورکلاک بشند

ضرری نداره در حقیقت شما با این که از تمام پرفرمنس رم خریداری شده استفاده میکنید

رم ها روی فرکانس دیفالت 2133 ست میشن در صورت عدم فعال سازی

لینک به دیدگاه

علت نصب 2 ویندوز (هر یک در درایوی جداگانه البته برروی یک هارد) سبب کاهش نسبی سیستم می شود

این کاهش سرعت به خاطر چی هستش؟

اگه هر یک بر  روی یک هارد نصب شوند ، کاهش نخواهیم داشت؟

برای  اینکه کاهش نسبی نخواهیم داشت ، بهتریم کار چی پیشنهاد می شود (البته بودن استفاده از ماشین های مجازی)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...