رفتن به مطلب

[مشاوره] سیستم چند کاره (گیمینگ+ادیت)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد خرید سیستمی رو دارم که برای ادیت عکس RAW و کمی هم گیم استفاده میشه.
کانفیگ زیر بر اساس بودجه انتخاب شده.
خوشحال میشم نظرتون درباره اینکه قطعه ای اورکیل یا باتل نک هست رو بدونم. :x
در مورد CPU Cooler هم نظر بدین.واترکولر 120mm کافیه یا 240mm بگیرم؟

نرم افزارهای مورد استفاده: Adobe photoshop/lightroom + پلاگینهایی مثل Exposure 7 / Blow Up / Perfect Effects 9 / Knockout / nik colletion  / dxo film

ممنون از راهنمایی هاتون

2016-09-22_19-49-55.png

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

درود

برای فتوشاپ و پلاگینهای یاد شده کولر استوک اینتل یا کمی قوی تر کافی ه. گرافیک قوی نیاز نیست. اگر یک نمایشگر با رزولوشن fhd بهش وصل می شه گرافیک مجتمع اسکای لیک کافی ه.

رم 16 خوبه. پردازنده ضعیف تر  هم باشه مشکلی نیست. و من باشم برای چنین کاری به ssd ظرفیت بالا برای کاتالوگ و فایلهای ضروری اولویت بیشتری می دم تا کولر و گرافیک و پردازنده ی رده بالا.

برای بازی نظری ندارم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به جای 1070 یه 480 و یه ssd بگیر

برای 6700 واتر 120 باید کافی باشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برای فتوشاپ و پلاگینهای یاد شده کولر استوک اینتل یا کمی قوی تر کافی ه. گرافیک قوی نیاز نیست.

رم 16 خوبه. پردازنده ضعیف تر  هم باشه مشکلی نیست. و من باشم برای چنین کاری به ssd ظرفیت بالا برای کاتالوگ و فایلهای ضروری اولویت بیشتری می دم تا کولر و گرافیک و پردازنده ی رده بالا.

برای بازی نظری ندارم.

درود جناب بهمنیان عزیز

والا SSD رو قرار بود در اولین فرصت تهیه کنم با توجه به اینکه سر بودجه یکم مشکل وجود داشت.اما اگه CPU و بقیه اجزا سبک شه، میشه الان گرفت. 120گیگ برای ویندوز و فایلهایی که فرمودین کافیه یا بیشتر پیشنهاد میدین؟
پس به نظرتون i5-6600k با یه کولر DeepCool Maelstrom 120T  هم جوابگو هست؟

در 4 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

به جای 1070 یه 480 و یه ssd بگیر

برای 6700 واتر 120 باید کافی باشه

درود دوست عزیز
نظرتون درباره 1060 چیه؟ متاسفانه شخصا علاقه ای به AMD ندارم.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

درود جناب بهمنیان عزیز

والا SSD رو قرار بود در اولین فرصت تهیه کنم با توجه به اینکه سر بودجه یکم مشکل وجود داشت.اما اگه CPU و بقیه اجزا سبک شه، میشه الان گرفت. 120گیگ برای ویندوز و فایلهایی که فرمودین کافیه یا بیشتر پیشنهاد میدین؟

درود دوست عزیز

1.5 برای 1060 خیلی زیاده

بازم 1070 با 1.9 بیشتر ارزش داره

با توجه به بودجه بهتره علاقه رو بذارید کنار !!!

اگر فقط انویدیا دوست دارید یه 980 دسته 2 بگیرید .

ssd برای شما از نون شب واجب تره .

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

1.5 برای 1060 خیلی زیاده

بازم 1070 با 1.9 بیشتر ارزش داره

با توجه به بودجه بهتره علاقه رو بذارید کنار !!!

اگر فقط انویدیا دوست دارید یه 980 دسته 2 بگیرید .

ssd برای شما از نون شب واجب تره .

حق با شماست، 1400برای یه کارت 290$ زیاده...اما چه میشه کرد؟ ایرانه...
یکی از دلایلی که سمت 480  نمیرم اینه که خیلی داغه...حتی نمونه گیگابایت که مثلا pcb و کولر سفارشی داره...
مشکل خرید SSD هم با پایین آوردن CPU حل میشه...

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

درود جناب بهمنیان عزیز

درود دوست عزیز

اگر واقعا با برنامه ها و پلاگینهای یاد شده کار می کنه 120 گیگ برای ssd کمه. Dxo  و لایتروم کتابخانه و کاتالوگ دارند و تازه بنا هست روش بازی هم نصب بشه. 240 گیگ و بالاتر رو پیشنهاد می کنم. اگر فتوشاپ رو فقط برای تصاویر ایستای دو بعدی مثل عکس استفاده می کنه پردازنده ی ضریب باز نیاز نیست و حتی مادربورد هم می تونه h170 برداره. کولر هم نهایتا thermal right true spirit مناسبه و زیاد هم هست. در واقع چون پردازنده لحظه ای زیر بار می ره کولر قوی نیاز نیست.  رم هر چه تاخیر کمتر داشته باشه بهتره.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اگر واقعا با برنامه ها و پلاگینهای یاد شده کار می کنه 120 گیگ برای ssd کمه. Dxo  و لایتروم کتابخانه و کاتالوگ دارند و تازه بنا هست روش بازی هم نصب بشه. 240 گیگ و بالاتر رو پیشنهاد می کنم. اگر فتوشاپ رو فقط برای تصاویر ایستای دو بعدی مثل عکس استفاده می کنه پردازنده ی ضریب باز نیاز نیست و حتی مادربورد هم می تونه h170 برداره. کولر هم نهایتا thermal right true spirit مناسبه و زیاد هم هست. در واقع چون پردازنده لحظه ای زیر بار می ره کولر قوی نیاز نیست.  رم هر چه تاخیر کمتر داشته باشه بهتره.

ممنون از راهنماییتون :x

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

ممنون از راهنماییتون :x

خواهش می کنم.

پیشنهاد می کنم از هزینه های نالازم بپرهیزی و ssd ظرفیت بالاتر بگیری. 180 گیگ یا کمی بیشتر برای سیستم عامل و برنامه ها و بقیه ش برای درایو کاری.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش می کنم.

پیشنهاد می کنم از هزینه های نالازم بپرهیزی و ssd ظرفیت بالاتر بگیر. 180 گیگ یا کمی بیشتر برای سیستم عامل و برنامه ها و بقیه ش برای درایو کاری.

والا  این بنده خدا عکاسه و این سیستم رو برای ادیت عکساش میخواد.
الان یه لپتاپ Asus A53 کار میکنه، کلافه شده دیگه.
راهنماییاتونو منتقل میکنم بهش... تشکر فراوان...

لینک به دیدگاه

توضیحات رو عزیزان دادند در خصوص قطعات اما در خصوص واتر همانطور که فرمودند سری های 240 اندکی زیاد هست برای کاریی شما و در عین حال هم اگر خرید سری 120 گرین مدنظر هست با توجه به قیمت و کارایی که از خودش نشون داده بنده در این رنج قیمت سری ماچو پیشنهاد میکنم

در اخر بنده این مورد پیشنهاد میکنم البته شما بودجه رو مشخص نکرده بودید

Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho CPU Cooler

ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4 LGA1151 Z170 Mainboard

Intel Core i5-6600 Skylake Processor

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 Ram

Samsung 850 EVO 250GB SATA3

Inno3D iChill GTX 1070 X4 Air Boss 8GB GDDR5

DeepCool DUKASE White V2 Case

http://emalls.ir/مشخصات_EVGA-700B-80Plus-Bronze-Power-Supply~id~363639

مجموع 4.800

برای هماهنگی بیشتر با بودجه میتونید پاور سری 650 گرین و همینطور SSD سری 750 تهیه کنید و پردازنده سری 6500

اگرچه همانطور که جناب بهمنیان فرمودند اگر هدف تنها کار با فتوشاپ هست خرید سری 1070 پیشنهاد نمیشه و می تونید برای کاهش هزینه یک 480 یا سری 980 بصورت دست دوم تهیه کنید و یا حتی سری هایی پایین تر

بشخصه تنها در صورتی 1060 پیشنهاد میکنم برای خرید که در ابتدا یا شخص از نظر بودجه محدود باشه و نتونه 1070 تهیه کنه و در عین حال هم تحمل صبر کردن برای 480 رو نداره

لینک به دیدگاه

در در 1395/07/03, 14:37:23، farshid0018 گفته است :

توضیحات رو عزیزان دادند در خصوص قطعات اما در خصوص واتر همانطور که فرمودند سری های 240 اندکی زیاد هست برای کاریی شما و در عین حال هم اگر خرید سری 120 گرین مدنظر هست با توجه به قیمت و کارایی که از خودش نشون داده بنده در این رنج قیمت سری ماچو پیشنهاد میکنم

در اخر بنده این مورد پیشنهاد میکنم البته شما بودجه رو مشخص نکرده بودید

Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho CPU Cooler

ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4 LGA1151 Z170 Mainboard

Intel Core i5-6600 Skylake Processor

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 Ram

Samsung 850 EVO 250GB SATA3

Inno3D iChill GTX 1070 X4 Air Boss 8GB GDDR5

DeepCool DUKASE White V2 Case

http://emalls.ir/مشخصات_EVGA-700B-80Plus-Bronze-Power-Supply~id~363639

مجموع 4.800

برای هماهنگی بیشتر با بودجه میتونید پاور سری 650 گرین و همینطور SSD سری 750 تهیه کنید و پردازنده سری 6500

اگرچه همانطور که جناب بهمنیان فرمودند اگر هدف تنها کار با فتوشاپ هست خرید سری 1070 پیشنهاد نمیشه و می تونید برای کاهش هزینه یک 480 یا سری 980 بصورت دست دوم تهیه کنید و یا حتی سری هایی پایین تر

بشخصه تنها در صورتی 1060 پیشنهاد میکنم برای خرید که در ابتدا یا شخص از نظر بودجه محدود باشه و نتونه 1070 تهیه کنه و در عین حال هم تحمل صبر کردن برای 480 رو نداره

درود دوست من. شرمنده که راهنماییتونو دیر دیدم.
هدف ادیت عکس raw و گیم هست. بودجه هم 4500 یکم بالا پایین
در مورد ماچو یه مقدار وزنش زیاد بود، واسه همین رفتم سراغ DeepCool Maelstrom 120T.
به دلیل تجربه بدی که داشتم، محصولات گرین رو رایگان هم بدن، استفاده نمیکنم
مین هم اول ازراک پیشنهاد دادم بهش، نپسندید ظاهرشو، واسه همین رفتم سراغ ایسوس (البته با شرط گارانتی سازگار بودن، اگه ویستا اینا باشه، گیگا  بر میداره)
گرافیک هم برای تایم خالی و گیمینگ میخواد و با توجه به اینکه دیروز یهو رفت بالا، الان ترجیح میده EVGA FTW برداره...

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...