رفتن به مطلب

کمرنگ چاپ شدن عکسها بعد از شارژ پرینتر

yang
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه پرینتر p1006 لیزری اچ پی دارم.مشکلم اینه که بعد از فقط یک بار شارژ کارتریج عکسها خیلی کمرنگ چاپ میشن ولی با پرینت متن مشکلی نداره.رو دو تا سیستم هم تست کردم هر دو همین مشکل رو داشت.این مشکل رو تو فروم های دیگه م دیدم که بعضی ها مطرح کردن ولی کسی پاسخی نداده.ممنون میشم اگه کسی راه حلی بلده بگه.

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد از پودر اصلی استفاده نشده . من یک 3 کاره سامسونگ دارم که یک بار همین مشکل پیش اومد برام . پودر HP توش ریختن و کمرنگ چاپ میکرد .

لینک به دیدگاه

شما کارتریج رو باز کردی رفتی یکی مثل اون خریدی بعد جا گزاری کردی؟

اگه آره که سوراخ های رنگ شما گرفته و احتمالا خراب شده رنگ توش خشک شده

اگه نه یعنی کارتریج رو تهیه کردی زیر 1 دقیقه عوضش کردی این نشون میده کارتریج شما مرغوب نبوده

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد از پودر اصلی استفاده نشده . من یک 3 کاره سامسونگ دارم که یک بار همین مشکل پیش اومد برام . پودر HP توش ریختن و کمرنگ چاپ میکرد .

مشکل اینه که فقط عکس ها کمرنگ چاپ میشن ولی متن مشکلی نداره.واسه شما هم همینطور بود یا کلاً کمرنگ چاپ میکر؟ضمناً از کجا میشه پودر مرغوب استفاده کرد.ممنون میشم راهنمایی کنید

شما کارتریج رو باز کردی رفتی یکی مثل اون خریدی بعد جا گزاری کردی؟

اگه آره که سوراخ های رنگ شما گرفته و احتمالا خراب شده رنگ توش خشک شده

اگه نه یعنی کارتریج رو تهیه کردی زیر 1 دقیقه عوضش کردی این نشون میده کارتریج شما مرغوب نبوده

من درست متوجه نشدم .به نظرم این مطلب که شما میگی مربوط به پرینتر جوهر افشانه مال من لیزری سیاه سفیده

لینک به دیدگاه

اوایل خوب بود. بعد از عکسها و متن با فونتهای بزرگ شروع شد . کم کم به کل متن رسید . بعد از حدود 1 ماه کل کار رو کم رنگ میزد . شما از جایی که خدمات پس از فروش پرینتر رو ارائه میده بگیر . جایی که کارش باشه . از فروشگاهها نگیر .

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

یک سایتی هست ، که من خودم چند وقتی باهاش اشنا شدم .

تویه تبلغاتش اینطور گفته که

""کارتریج شارژ شده شامل گارانتی است هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ تعداد برگ پرینت.""

و در جایی دیگر گفته شده که از پودرهای امریکایی استفاده می کند .

(البته گفته که فقط کارتریج ها شارژ نشده و دستکاری نشده رو قبول می کند )

http://www.tehranhp.com/

البته تا حال کارتریج پرینترم رو با این سایت شارژ نکردم( چون هنوز پودر تمام نکردم).

==

در رابطه با مشکل شما .

من یک جا خواندم(احتمالا همین سایت تهران اچ پی) که هر چقدر عدد "Density" (واقع در برنامه همه مدل پرینتر های اچ ) بالاتر باشد ، کیفیت چاپ (یا استفاده بهتر از رنگ ) بهتر خواهد شد ، گفته شده بود که به صورت دیفالت این عدد روی 3 قرار دارد که نهایت ان 5 می باشد .

حالا می خواید شما این کار رو انجام بدید ببیند ایا نتیجه می گیرید ؟

باتشکر :-?

لینک به دیدگاه

اوایل خوب بود. بعد از عکسها و متن با فونتهای بزرگ شروع شد . کم کم به کل متن رسید . بعد از حدود 1 ماه کل کار رو کم رنگ میزد . شما از جایی که خدمات پس از فروش پرینتر رو ارائه میده بگیر . جایی که کارش باشه . از فروشگاهها نگیر .

راستش دقیق یادم نیست ولی تقریباً مطمئنم که از همون اول که شارژکردم همین بود

سلام دوست من

یک سایتی هست ، که من خودم چند وقتی باهاش اشنا شدم .

تویه تبلغاتش اینطور گفته که

""کارتریج شارژ شده شامل گارانتی است هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ تعداد برگ پرینت.""

و در جایی دیگر گفته شده که از پودرهای امریکایی استفاده می کند .

(البته گفته که فقط کارتریج ها شارژ نشده و دستکاری نشده رو قبول می کند )

http://www.tehranhp.com/

البته تا حال کارتریج پرینترم رو با این سایت شارژ نکردم( چون هنوز پودر تمام نکردم).

==

در رابطه با مشکل شما .

من یک جا خواندم(احتمالا همین سایت تهران اچ پی) که هر چقدر عدد "Density" (واقع در برنامه همه مدل پرینتر های اچ ) بالاتر باشد ، کیفیت چاپ (یا استفاده بهتر از رنگ ) بهتر خواهد شد ، گفته شده بود که به صورت دیفالت این عدد روی 3 قرار دارد که نهایت ان 5 می باشد .

حالا می خواید شما این کار رو انجام بدید ببیند ایا نتیجه می گیرید ؟

باتشکر :-?

density رو امتحان کردم هیچ تاثیری نداشت تهران اچ پی فقط پرینتر لیزری رنگی قبول میکنه مال من سیاه سفیده

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوست عزیز مشکل شما برطرف شد؟

برای من هم مشکلی تقریبا مشابه بعد از شارژ کارتریج ولی با این تفاوت که روی تمام سطح کاغذ پرینت شده لایه ای از تیرگی به طور یکنواخت در تمام سطح کاغذ ممشاهده میشه.

این مشکل از چی میتونه باشه؟( مدل پرینتر هم 1005 HP می باشد)

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

دوست عزیز مشکل شما برطرف شد؟

برای من هم مشکلی تقریبا مشابه بعد از شارژ کارتریج ولی با این تفاوت که روی تمام سطح کاغذ پرینت شده لایه ای از تیرگی به طور یکنواخت در تمام سطح کاغذ ممشاهده میشه.

این مشکل از چی میتونه باشه؟( مدل پرینتر هم 1005 HP می باشد)

مدل پرینتر من 1018 هست و دقیقا مشکل شما رو داره ، کسی راه حلی نداره؟

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

کارتریج سین سین بگیرید مشکل حل میشه. ساخت ایران هست. من گرفتم کیفیتش عالیه. مثل روز اول پررنگ .

www.seenseen.ir

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...