رفتن به مطلب

مشکل وایفای لپتاپ Asus

Sajadko
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . مدتیه وایفای لبتابم ناگهانی افت سرعت پیدا میکنه . توی task manager قسمت network چک کردم دیدم که link speed  در حال نوسان هست . اول فکر کردم  مشکل از دور بودن مودم هست  . بعد با مودم دوستم هم چک کردم و مودم رو کنار لپتاپ گذاشتم ولی بازم نوسان میکرد  . مثلا از 150 که ماکسش بود کم کم افت میکرد و به 2 میرسید که دیگه page  هم باز نمیکرد . 

چند بار وافای رو هم خاموش روشن کردم و از توی device manager هم uninstall کردم و دوباره درایور نصب کردم ولی بازم حل نشد. 

حالا میخاستم ببینم امکانش هست که قطعه وایفای رو تعویض کنم ؟ یا نمیشه ؟

اگر میشه راه حل پیشنهاد کنید .

لینک به دیدگاه

بسته به مدل داره

مدل دقیق لپ تاپ رو ذکر کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Sajadko گفته است :

مدل Asus k45 v

تاجایی که میدونم گویا می تونید تعویض کنید

اگرچه در صورت گارانتی دار بودن بهتر هست برای گارانتی بفرستید فارق از این مورد پیشنهاد میشه به دست یک تعمیرکار قابل اطمینان بسپارید

در اخر قبل از هرگونه اقدامی برای انجام امور سخت افزاری پیشنهاد میشه ابتدا به سراغ روال های معمول برید

همچون تعویض ویندوز و دانلود اخرین درایوها از سایت سازنده سپس اقدام به تصمیم نهایی کنید

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، farshid0018 گفته است :

تاجایی که میدونم گویا می تونید تعویض کنید

اگرچه در صورت گارانتی دار بودن بهتر هست برای گارانتی بفرستید فارق از این مورد پیشنهاد میشه به دست یک تعمیرکار قابل اطمینان بسپارید

در اخر قبل از هرگونه اقدامی برای انجام امور سخت افزاری پیشنهاد میشه ابتدا به سراغ روال های معمول برید

همچون تعویض ویندوز و دانلود اخرین درایوها از سایت سازنده سپس اقدام به تصمیم نهایی کنید

,ویندوز عوض کردم حل نشد . با این که میدونم درایور جدید نیومده ولی بازم دانلود میکنم و نصب میکنم . 

مرسی  از پاسختون 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Sajadko گفته است :

,ویندوز عوض کردم حل نشد . با این که میدونم درایور جدید نیومده ولی بازم دانلود میکنم و نصب میکنم . 

مرسی  از پاسختون 

با نگاه به قسمت زیر لپ تاپ می تونید مدل دقیقش مشخص کنید

چرا که سری Asus k45 v مدل های مختلفی داره همچون سری VA یا VM  سپس در سایت Asus اقدام به دانلود درایو کنید

لینک به دیدگاه

این اتفاق برای من  زمانی افتاد که روی یه لپتاپ خیلی قدیمی (لپتاپ#2 تو امضام) ویندوز 10 ریختم و ظاهرا سازگاری کاملی نداشتن.
یکم کلنجار رفتم،و در نهایت یه دانگل وایرلس براش خریدم و مشکلش حل شد.
با توجه به هزینه بالاتر تعویض کارت وایرلس داخلی، پیشنهاد میکنم اگه مشخص شد مشکل سخت افزاریه، یه نمونه کوچیک (مثلا  TP-LINK TL-WN725 / D-Link DWA-121 / ASUS USB-N10) تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...