رفتن به مطلب

ارور صفحه آبي تصوير گذاشتم لطفا راهنمايي کنيد

internet
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سيستم همين مشکل رو داشت از لحاظ سخت افزاري مين بورد و رم رو ارتقاء دادم به DDR3

ولي متاسفانه باز هم ارورها مي يان نمي دونم مشکل از چيه لطفا راهنمايي کنيد تصوير مشکل رو گذاشتم مثلا دارم رايت مي کنم اين ارور مي ياد

win xp sp2

cpu amd x 630

ram 2 gig elexier 1600 ddr3

power acble 470 w

hard 3tra

main bord gigabyte ga880ga-ud3h

لينک مستقيم تصوير ارور:

http://tehranpic.net/download.php?img=499776

post-160-090935700 1300165720_thumb.jpg

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

سلام

با توجه با این عکس مشکل از فایل ati2dvag هستش.

بر اساس تجارب قبلی دارندگان کارت های ATI برای حل این مشکل در ابتدا درایور کارت گرافیک رو با آخرین نسخه ارتقا بدید. قبل از ارتقا مطمئن بشید که درایور قبلی کاملا پاک شده است. در ادامه درصورتیکه مشکلتون برطرف نگردید، ATI External Event Utility را غیر فعال کنید.

برای اطلاعات تکمیلی به لینک زیر توجه کنید. لینک شما

در این لینک هم می توانید طریق اصلاح فایل ati2dvag.dll به صورت دستی manual مشاهده کنید

لینک شما

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمايي شما

اين دومين صفحه آبي هست که داره اذيتم مي کنه و منتظر بودم که اين هم بياد و بگم اين يکي رو ديگه چيکار کنم

مين بورد و رم رو يک هفته هست عوض کردم ولي هيچ فرقي نکرده و اين دو صفحه آبي باز هم پديدار مي شن:

لينک مستقيم تصوير ارور:

ويروس يابم Kaspersky Internet Security 2011 هست اش آخرين نسخه

http://tehranpic.net/download.php?img=500925

post-160-033803000 1300281240_thumb.jpg

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

هاردتم عوض کردی؟

اگر عوض کردی ممکنه از هارد باشه من موارد مشابه داشتم که با تعویض هارد حل شده

اگر نه ویندوز عوض کن ودرایو ati رو نصب نکن ببین باز ابی میشه؟

اگه نشد هارد و اگر شد vga مشکل داره البته اول اخرین درایو رو نصب کن و امننحان کن

ویرایش شده توسط oktay
لینک به دیدگاه

سلام

من در فوروم دیگری در پاسخ به دوستی مطلب زیر رو گفتم ...

منم مشکل مشابه رو داشتم . حتی گاهی روی صفحه اول بوت ( عکس گیگابایت ) هم شده بود هنگ کنه البته من ریست میگردم حل میشد .. تا ویندوز میرفت ولی مدام تصویر آبی با کُدهای مختلف که نمیشد فهمید چیه ، زمان آمدن صفحه آبی کاملا رندوم بود یه بار بعد 2 دقیقه میداد ، یه با بعد از 2 ساعت ولی خوشبختانه دیگه الان حل شد و 2 تا تجربه خوب داشت واسم :

شما به ترتیب مراحل زیر رو انجام بده ( اول مرحله 1 رو انجام بده و تست کن اگه نتیجه نداد . مرحله 2 هم بش اضافه کن )

1- هر تنظیمی برای رمت هست برو تو بایوس دستی تنظیم کن مثلا اگه روی رمت برچسب زده 1333 cl7 1.65v برو دستی بزار رو 1333 و تایمینگ هم بزار cl7 و ولتاژ هم دستی بزار روی 1.65 ولت ( بعضی مادربردها با ریست بایوس تنظیمات رمت هم به پیش فرضی که براشون تعیین شده تغییر میدن که باعث صفحه آبی میشه مثلا مادربرد من هر رمی با هر ولتاژ و تایمینگ و فرکانسی که باشه با ریست بایوس تبدیلش میکنه به 1066 cl7 1.5v که اگه من این نکته رو رعایت نکنم مدام بصورت رندوم صفحه آبی خواهم داشت )

2-هاردتو یه بار کامل فرمت کن و حتی پارتیشن بندیش هم پاک کن و از اول هاردتو پارتیشن بندی کن و ویندوز بزن ( این مشکل منو کامل رفع کرد )

من کارهای زیادی کردم ( نرم افزاری و سخت افزاری ) ولی مشکلم تنها با کارهای بالا 100% حل شد اینم اضافه کنم که موارد بالا برای من جدا از هم نبود یعنی من قبل از اینکه مرحله 2 رو انجام بدم مرحله 1 رو انجام داده بودم و باز هم بی نتیجه بودش

من به شما پیشنهاد میکنم مرحله 1 رو باز هم با دقت انجام بده و اگه حل نشد ، مرحله 2 هم بش اضافه کن ولی همیشه مرحله 1 رو داشته باش چون اگه بدون رعایت مرحله 1 مستقیم بری سراغ مورد 2 مشکلت بازم پا بر جا میمونه

نتیجه و نظر شخصی من : علت هنگ کردن سیستم شما در ابتدای کار و گرفتن تصویر آبی در ویندوز ( اگر تنظیمات رم به طور دقیق دستی انجام داده باشی و خصوصا رمت رو درست روی مین بورد جا زده باشی) به صورت رندوم و با ارورهای مختلف به احتمال خیلی زیاد دلیلش اشکال در هارد شماست .

مشکل واقعا مزخرفیه ، یه بار وسط گیم وجای حساس بازی میاد و یه بار وسط دانلود یا وسط انجام یه کار تایپی و همه چیز رو بر باد میده ، من کاملاً درک میکنم ، ایشاا... مشکلت رفع شه و نصیب کسی هم نشه

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

ممنون

اخه سيستم قبلي ام مين بوردم گيگابايت با رم ddr2 بود همين مشکل رو دقيق داشتم ولي هاردم يک هارد مشترک بود

در کل سه تا هارد دارم و هميشه ويندوز رو روي همين هاردي که الان هست مي ريزم

خلاصه من قبل از عيد مين بورد گيگابايت و رم ddr2 رو فروختم و مين بورد گيگابايت 880ga-ud3h گرفتم که تو مشخصاتش رم elexier هم نوشته بود من هم رم 2 گيگ باس 1600 رو تهيه کردم و ويندوز هم نصب کردم اولش خوب بود يواش يواش صفحه آبي پديدار شد

خودم فکر مي کنم از هارد باشه چون مين بورد و رم رو عوض کردم نشده

خودم مي خواستم ويندوز سون نصب کنم ولي چون خيلي برنامه و کار دارم مي ترسم سون نصب کنم برنامه هام روش نصب نشه

عاجز شدم نمي دونم واقعا مشکل از چي هست اگه مي دونستم خوب بود

لینک به دیدگاه

هاردتم عوض کردی؟

اگر عوض کردی ممکنه از هارد باشه من موارد مشابه داشتم که با تعویض هارد حل شده

اگر نه ویندوز عوض کن ودرایو ati رو نصب نکن ببین باز ابی میشه؟

اگه نشد هارد و اگر شد vga مشکل داره البته اول اخرین درایو رو نصب کن و امننحان کن

گرافيک آنبورد هست آخرين ورژن نصب کردم حل نشد از روي سي ديش نصب کردم که ارور دومي اومد

لینک به دیدگاه

شما بر اساس نظر دوستان حتما هاردتون رو فرمت کنید . و در صورت امکان یک تست سلامتی هم از هارد بگیرید.

یک مورد از تجربه شخصی خودم هم بگم که که بنده در یک دوره زمانی چنین مشکلی داشتم و در بسیاری از اوقات با این ایراد blue screen مواجه می شدم. در نهایت متوجه شدم اشکال از فایل های ذخیره شده بر روی هارد است. ولی جالب این بود که هارد مشکلی نداشت و به دلیل ایراد در پاور در بعضی از لحظات و به دلیل افت توان هارد دیسک از کار می افتاد و مجدد روشن می شد. در نتیجه هر بار یکسری از فایل های سیستم دچار نقص می شد و انواع و اقسام ارور مشاهده می شد.

در صورتی که از صحت کارکد هارد مطمئن شدید. بدنیست این مورد را هم چک کنید.

لینک به دیدگاه

ممنون

کيس x3 گيرين هست

پاور acbel 470 w

پنج تا رايتر روش نصب هست

مين بورد هم که قبلا گفتم گيگابايت GA-880GA-UD3h

گرافيک آنبورد ati 4250 Hd

رم ddr3 دو گيگ 1600 باس

cpu x4 630 amd

کارت دي وي بي sky star 2.6

کارت دي وي بي qbox 6920 pci express

کارت تي وي

سه تا هارد

يکي 500 سيگيت که سيستم عامل هم روش نصب هست

يک هارد يک ترا سيگيت

يک هارد 1.5 ترا بايت

ويندوز Xp Sp2

البته الان رايترها همگي خاموش هست که اين ارورهاي صفحه ابي داره مي ياد ولي روز گذشته خيلي اذيتم کرد با هر بار ارور صفحه آبي مرگ سه چهار تا ديسک مي سوخت مي ريختم سطل اشغال

يک نکته رو فراموش کردم موقعي که سي پي يو رو باز کردم و هيت سينگ از مين بورد قبلي و خواستم بزارم روي اين مين بورد چسب فابريک خودش که طوسي رنگ هست اش خشک شده بود و من حوصله ام نشد برم چسب تهيه کنم و در جاي خودش قرار دادم و چسب هم يه مقدار داشت و خوب دما هم خوبه

به نظرتون ربطي به cpu نداره؟

تصوير وضعيت دمايي سيستم رو هم گذاشتم

اورکلاک هم اصلا انجام ندادم

post-160-043006400 1300306341_thumb.jpg

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

به نظر دمای cpu موردی نداره . ولی با توجه به با اینکه انواع و اقسام رایتر و هارد و کارت تی وی بر روی سیستم شما نصب است ، بعید نیست که ایراد از کم بودن توان real پاور برای کار کرد کامپیوتر شما باشد. البته این فقط یک احتمال است.

برای اینکه از این بابت مطمن شوید . کاور کیس را باز کنید . ببیند آیا در هنگام کارصدای خاموش و روشن شدن هارد را می شنوید یانه. البته تست این مورد کمی سخت است و به حوصله زیادی احتیاج دارد. بنده خودم بصورت کاملا اتفاقی این مورد را بر روی سیستم شخصی متوجه شدم.

لینک به دیدگاه

به نظر دمای cpu موردی نداره . ولی با توجه به با اینکه انواع و اقسام رایتر و هارد و کارت تی وی بر روی سیستم شما نصب است ، بعید نیست که ایراد از کم بودن توان real پاور برای کار کرد کامپیوتر شما باشد. البته این فقط یک احتمال است.

برای اینکه از این بابت مطمن شوید . کاور کیس را باز کنید . ببیند آیا در هنگام کارصدای خاموش و روشن شدن هارد را می شنوید یانه. البته تست این مورد کمی سخت است و به حوصله زیادی احتیاج دارد. بنده خودم بصورت کاملا اتفاقی این مورد را بر روی سیستم شخصی متوجه شدم.

فکر کنم اين صدايي که شما منظورتون هست از خاموش و شدن هارد ديسک يه صدايي هست خيلي ريز تو مايه هاي روشن و خاموش شدن فن که هارد از کار مي افته و يه صداي خاصي مي ده و بعد روشن مي شه ولي سيستم من چنين مشکلي نداره

با تشکر

لینک به دیدگاه

فکر کنم اين صدايي که شما منظورتون هست از خاموش و شدن هارد ديسک يه صدايي هست خيلي ريز تو مايه هاي روشن و خاموش شدن فن که هارد از کار مي افته و يه صداي خاصي مي ده و بعد روشن مي شه ولي سيستم من چنين مشکلي نداره

در مورد هارد يه موضوع هست اونهم اينکه من ريد نکردم و همينطوري هارد سه هارد رو وصل کردم به سيستم و در کل مي ترسم اطلاعاتم يه وقت از بين بره که ريد نکردم

با تشکر

لینک به دیدگاه

با تشکر

fبله دقیقا منظورم همین مورد بود. ;)

خوب حالا چکار کنیم [-X

لینک به دیدگاه

سلام

شاید نیاز باشه که شما SP3 بر روی ویندوزتون نصب کنید. نظر من اینکه اگر در حال حاضر براتون مقدور بک ویندوز xp به همراه نسخه SP3 تهیه کنید و اقدام به نصبش کنید. ترجیحا نسخه های تازه ریلیز شده از این ویندپز را تهیه کنید و یا اینکه حد المقدوز SP3 رو بر روی ویندوز فعلی نصب کنید.

لینک به دیدگاه

سلام

شاید نیاز باشه که شما SP3 بر روی ویندوزتون نصب کنید. نظر من اینکه اگر در حال حاضر براتون مقدور بک ویندوز xp به همراه نسخه SP3 تهیه کنید و اقدام به نصبش کنید. ترجیحا نسخه های تازه ریلیز شده از این ویندپز را تهیه کنید و یا اینکه حد المقدوز SP3 رو بر روی ویندوز فعلی نصب کنید.

ابتدا هارد رو کاملا اطلاعات رو انتقال دادم يه هارد پانصد بود و بعد از طريق سي دي ويندوز پارتيشن ها رو بالکل حذف کردم و از ابتدا با يک پارتيشن بندي جديد هارد رو پارتيشن کردم و سپس سرويس پک 3 win xp رو نصب کردم ولي خوب يه مشکلاتي داره اين سرويس پک سه که گفتم بهتره فعلا نصب نکنم چون مي خواستم ببينم مشکلي که داشتم از هاردم بوده يا از ويندوز

بنابراين برگشتم به همون ويندوز xp sp2 که داشتم و مجدد نصب کردم الان نصب هست و هنوز همه برنامه رو نصب نکردم و تا الان که مشکلي نداشته تا ببينم بعد چي مي شه و اگه باز هم ارور صفحه آبي اومد اونوقت نسخه آخر xp sp3 دانلود و نصب مي کنم ببينم باز نتيجه مي گيرم يا خير

به هر حال بايد هر طوري هست من سيستم رو براي بعد از عيد اوکي کنم که مشکلاتم به صفر برسه

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام و تبرک سال نو

یه نسخه جدید و ultimate windows 7 sp1 دانلود و دیروز نصب کردم و خدا رو شکر بدون مشکل همه برنامه هام نصب شده است

و الان فقط همین یک ویندوز روی سیستم نصب هست البته اولش برام سخت بود ولی الان کم و بیش باهاش راحت دارم کار می کنم

نکته ای که هست یکی از دوستان در مورد خاموش و روشن شدن هارد در حین کار با کامپیوتر نکته ای رو اشاره کردند که الان که ویندوز 7 نصب کردم با این که همه درایوهام هست ولی امروز صبح دیدم هارد داره حالت روشن و خاموش شدن عمل می کنه و مشهود هم هست اش حالا نمی دونم اگه دیدم ادامه پیدا کرد که کابل های برق و ... مجدد باید چک کنم ولی عجیبه که همه درایوهام هم هستند و نمی دونم این صدای تیک خاموش و روشن شدن هارد از چیه

با تشکر

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینکه در ویندوز 7 هاردها بصورت اتوماتیک خاموش و روشن می شوند مربوط به تنظیمات پاور در این قسمتی هست که عکسش رو براتون قرار می دم. برای رسیدن به این قسمت بایداین مسیر رو برید:

Control panel---->power options سپس دکمه change plan settings رو بزنید و در صفحه بعدی change advanced power settings رو بزنید.اگر قسمت hard disk رو باز کنید می بینید که بصورت default این گزینه برای خاموش کردن هارددیسک بعد از 20 دقیقه تنظیم شده که می تونید اون رو به never تغییر بدید تا دیگه اتوماتیک خاموش و روشن نشه.

post-2764-014702600 1300873006_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینکه در ویندوز 7 هاردها بصورت اتوماتیک خاموش و روشن می شوند مربوط به تنظیمات پاور در این قسمتی هست که عکسش رو براتون قرار می دم. برای رسیدن به این قسمت بایداین مسیر رو برید:

Control panel---->power options سپس دکمه change plan settings رو بزنید و در صفحه بعدی change advanced power settings رو بزنید.اگر قسمت hard disk رو باز کنید می بینید که بصورت default این گزینه برای خاموش کردن هارددیسک بعد از 20 دقیقه تنظیم شده که می تونید اون رو به never تغییر بدید تا دیگه اتوماتیک خاموش و روشن نشه.

دیروز یادم رفته بود که اینجا مطرح کردم و فکر نمی کردم از تنظیمات ویندوز 7 باشه به هر تقدیر سیستم رو باز کردم فیش ها رو اندکی باز و بسته کردم ولی باز دیدم فایده ای نداره که الان راهنمایی شما رو خوندم

با تشکر

لینک به دیدگاه

با اینکه ویندوز 7 sp1 که خودم از یه فروم خارجی دانلود کردم و نسخه ultimate 32 bit رو نصب کردم و با اینکه به ویندوز xp خیلی عادت کرده بودم ولی واقعا این ویندوز 7 با اینکه من خیلی برنامه و ... دیگه روی سیستم نصب دارم ولی واقعاً عالی هست و هیچ ایرادی من نمی تونم بگیرم و هر چی می گردم که یه اروری یه چیزی پیدا کنم و مشکل پیدا کنم و برگردم به همون xp sp2 چیزی پیدا نمی کنم

با تشکر و سپاس

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

چقدر خوب شد مشکلتون حل شد ... بالاخره با فرمت کردن و عوض کردن ویندوز قبلی و زدن ویندوز جدید مشکلتون حل شد و ممنون که توضیحات لازم رو دادید تا شاید خدای نکردده اگه کسی مشکل مشابه شما رو داشت بتونه راحت تر مشکلش رو رفع کنه

از دوست عزیز aminel1358 تشکر ویژه ای دارم چون من مشکل اتوماتیک خاموش شدن هارد رو با راهنمایی ایشون در سیستم خودم اعمال کردم و حتی حس میکنم سرعت هاردم بهتر هم شده

مرسی

ویرایش شده توسط amirsss
لینک به دیدگاه

در قسمت quick lanch در windows xp یه گزینه ای بود که وقتی می زدی هر چی برنامه و پنجره روی دسکتاپ بود جمع می شد توی نوار Task bar ولی در ویندوز 7 این گزینه رو نتونستم پیدا کنم و مشکل دارم الان چون بعضی برنامه ها طوری هست که گزینه کمینه یا مینیمایز نداره و دسترسی به دستکتاپ رو برام سخت می کنه

با تشکر

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در قسمت quick lanch در windows xp یه گزینه ای بود که وقتی می زدی هر چی برنامه و پنجره روی دسکتاپ بود جمع می شد توی نوار Task bar ولی در ویندوز 7 این گزینه رو نتونستم پیدا کنم و مشکل دارم الان چون بعضی برنامه ها طوری هست که گزینه کمینه یا مینیمایز نداره و دسترسی به دستکتاپ رو برام سخت می کنه

با تشکر

با درود:

دوست عزیز ، اگر منظورتان این است که با 1 کلیک به صفحۀ Desktop برویم در ویندوز 7

باید به گوشۀ سمت راست پایین تصویر رفته و کلیک کنید ، در هر کجا که باشید به صفحۀ اول یا همان Desktop می روید.

اگر می خواهید به صورت موقت صفحۀ اصلی Desktop را مشاهده کنید ، ماوس را روی همان گوشه سمت راست پایین صفحه ببرید ، اما کلیک نکنید ، بعد از 1-2 ثانیه صفحۀ اصلی ظاهر می شود ، که این حالت در ویندوز XP وجود نداشت.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...