رفتن به مطلب

اورکلاک Core I7 930

amirpcp30
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من سی پی یوم رو چند وقتی هست به این صورت اور کردم : (3.8) و کاملا پایداره توربو هم روشنه

ولتاژ ها:

cpu vcore:1.275

qpi:1.220

dram voltege:1.700

ضریب ها:

cpu ratio:21

bclk:181

ram ratio:8

spd:1448

timing:7.7.7.20

uncore:18

در حالت عادی دما 40 در لود wprime هم حداکثر دمای هسته ها 76 

الان می خواهم تا 4 ببرم بالا با توربو روشن ولی هر کار می کنم ناپایداره و سیستم می خواهد بیاد بالا ریست میشه ولی 4.2 بدون توربو راحت میاد بالا :

ولتاژ ها:

cpu vcore:1.293

qpi:1.240

ضریب ها:

bclk:200

ram ratio:6

spd:1200

uncore:17

سیستمم:

cpu : 930

ram:patriot 1600 cl9

main : gigabyte x58A-ud3r

power: gp785

ممنون میشم بگید چطوری 4 رو با توربو روشن پایدار کنم

سپاس

ویرایش شده توسط amirpcp30
لینک به دیدگاه

سلام امیر جان

شما ابتدا مدل کولر CPU رو بنویسید ببینم تا چقدر میشه OCکرد

اما در کل 930 اورکلاک خوبی نداره نسبت به برادر بزرگترش 920 باید با ولتاژ بالاتری استیبلش کنید

یه سوال دیگه شما تو تنظیماتی که بالا گفتید TURBO روشن بوده؟ وضعیت LOAdLine Calibration به چه صورت هست؟

Dram Voltage 1.65 کافیه بالاتر از این مقدار توصیه نمیشه قبلا خدمتون تو هات اورکلاک عرض کردم درثانی فرکانس رم کمتر از فرکانس Native رم هست پس ولتاز دادن هیچ سودی نداره جز صدمه زدن به IMC!

الان می خواهم تا 4 ببرم بالا با توربو روشن ولی هر کار می کنم ناپایداره و سیستم می خواهد بیاد بالا ریست میشه ولی 4.2 بدون توربو راحت میاد بالا

کلا این CPU با ضریب 22 خوب اور نمیشه اما به احتما زیاد شما یکی از سه ضریب Uncore/QPi/memory بد ست کردید! در ضمن تما گزینه های پاور سیوینگ غیر فعال کنید!

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

سلام

شما ابتدا مدل کولر CPU رو بنویسید ببینم تا چقدر میشه OCکرد

ببخشید یادم رفت

v10

اما در کل 930 اورکلاک خوبی نداره نسبت به برادر بزرگترش 920 باید با ولتاژ بالاتری استیبلش کنید

یعنی واقعا 920 بهتر از 930 هست ؟ چون زمانی که می خواستم بگیرم بهم 930 همش پیشنهاد می دادند و فک کنم 950 نبود که اونو بگیرم 950 چطوره؟

یه سوال دیگه شما تو تنظیماتی که بالا گفتید TURBO روشن بوده؟

در 3.8 روشن بوده با 4.2 خاموش من می خواهم 4 بزارم با توربو روشن

وضعیت LOAdLine Calibration به چه صورت هست؟

فک کنم اتوماتیک

راستی برای چه کاری هست؟

Dram Voltage 1.65 کافیه بالاتر از این مقدار توصیه نمیشه قبلا خدمتون تو هات اورکلاک عرض کردم درثانی فرکانس رم کمتر از فرکانس Native رم هست پس ولتاز دادن هیچ سودی نداره جز صدمه زدن به IMC!

مشکل اینه این رم ولتاژ دیفالتش 1.65 هست و فرکانس درسته که پاییینه از اون طرف هم تایمینگ ها 2 تا کمتر شدند در ضمن v10 رم ها رو هم خنک می کنه

فک کنم شما در هات اور کلاک نام کاربریتون overclocker هست چون یادمه بهم کمک کردید برای این اور

کلا این CPU با ضریب 22 خوب اور نمیشه اما به احتما زیاد شما یکی از سه ضریب Uncore/QPi/memory بد ست کردید! در ضمن تما گزینه های پاور سیوینگ غیر فعال کنید!

منم همین فکرو می کردم برای همینم تاپیک زدم چون نفهمیدم چیو کم و زیاد کنم

ممنون

لینک به دیدگاه

950 حرف نداره ولی بازم با ضریب 24 مشکل داره اما از لحاظ اورکلاک و Lowvoltage بودن عالیه

شما بیس کلا روی 190 ضریب CPU روی 21 ست کنید توربور رو هم غیر فعال کنید

v10 کولر نسبتا خوبیه با این حساب تا 4ghz نباید مشکلی داشته باشید یعنی در هر شرایطی دما نباید از 80 درجه بیشتر بشه!

ضریب مموری 8 ضیرب Uncore/VTT=16 وQPi گمونم روی 32 ست میکنه بنا براین نیازی به تغییر نیست )یه شات از CPU-z بذارید معلوم میشه) تایمینگ مموری با توجه به SPDمموری ست کنید(احتمالا بشه با CL8-9-8 و همون ولتاژ 1.66پایدارش کرد) صحبت خنک بودن ماژول های مموری نیست بلکه احتمال صدمه دیدن مموری کنتلر CPUهست ولتآژ !

نقل قول

وضعیت LOAdLine Calibration به چه صورت هست؟

فک کنم اتوماتیک

دوست عزیز این آپشن ولتاژ پردازنده رو کالیبره میکنه بنا براین ولتاژ CPUهنگام لود دراپ کمتری میخوره یا اصلا دراپ ندارید (افت ولتاز هسته CPU) پس با فعال کردن این آپشن با ولتاژ کمتری میتونید CPU رو استیبل کنید احتمالا با فعال کردنLLC با هیمن ولتازی که ست کردید روی 4GHZ استیبل میشه اما ولتاژی های بالاتر تا 1.32 رو هم تست کنید در ضمن ولتاژ VTT/uncore روی 1.28-1.3 ست کنید (با توجه به کیفت IMC متغییر هست) برای 1600 هیمن ولتآز کافیه!

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

سلام

950 حرف نداره ولی بازم با ضریب 24 مشکل داره اما از لحاظ اورکلاک و Lowvoltage بودن عالیه

950 کی اومد ایران؟

شما بیس کلا روی 190 ضریب CPU روی 21 ست کنید توربور رو هم غیر فعال کنید

من بیشتر 191 میزارم ولی در کل این طوری که خب پایداره من با توربو روشن ناپایداری دارم که می خواهم روشن بزارم

v10 کولر نسبتا خوبیه با این حساب تا 4ghz نباید مشکلی داشته باشید یعنی در هر شرایطی دما نباید از 80 درجه بیشتر بشه!

با wprime دما حداکثر 76 هست البته الان خمیر ندارم از این معمولی ها زدم خیلی داغه ولی سفارش دادم tx 4 وقتی برسه توپ میشه

راستی چرا گفتید نسبتا؟ چون من می خواستم بگیرم جز بهترین ها بود و tec هم که داره

ضریب مموری 8 ضیرب Uncore/VTT=16 وQPi گمونم روی 32 ست میکنه بنا براین نیازی به تغییر نیست

مموری رو روی 8 میزارم وقتی میزارم 4 و uncore 17 که پایداره ولی qpi رو کمترینش 36 هست دیگه پایین تر نداره

اینها رو با توربو روشن گفتید یا خاموش؟ چون من با توربو روشن مشکل دارم

یه شات از CPU-z بذارید معلوم میشه

در حالت 3.8 با توربو روشن چون نمی دونم تنظیمات شما رو روی توربو روشن بزنم یا خاموش

post-7616-081439600 1300290229_thumb.jpg

دوست عزیز این آپشن ولتاژ پردازنده رو کالیبره میکنه بنا براین ولتاژ CPUهنگام لود دراپ کمتری میخوره یا اصلا دراپ ندارید (افت ولتاز هسته CPU) پس با فعال کردن این آپشن با ولتاژ کمتری میتونید CPU رو استیبل کنید احتمالا با فعال کردنLLC با هیمن ولتازی که ست کردید روی 4GHZ استیبل میشه اما ولتاژی های بالاتر تا 1.32 رو هم تست کنید در ضمن ولتاژ VTT/uncore روی 1.28-1.3 ست کنید (با توجه به کیفت IMC متغییر هست) برای 1600 هیمن ولتآز کافیه!

ولتاژ uncore ندادم تا حالا من فقط به همون qpi دادم و سی پی یو و رم اصلا نمی دونم این چیه

بازم منتظر راهنمایی تون هستم

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

بالاخره 4 با توربو روشن پایدار شد !!!!!

این 3.8 که با توربو روشن پایداره و همش استفاده می کنم:

cpu vcore:1.275

ضریب ها:

bclk:181

spd:1448

uncore:19

حالا 4 با توربو روشن:

cpu vcore:1.350 !!!!!

dram voltege:auto

ضریب ها:

bclk:191

spd:1528

timing:8.8.8.22

uncore:18

فقط uncore رو یکی کم کردم که به 3500 نرسه و ناپایدار نشه و رم رو هم گفتید به کنترلر مموری فشار میاره کم کردم ولی سی پی یو پایین تر از ولتاژ 1.350 پایدار نمیشه !!!!!

به نظرتون این اصلا ارزش داره با این ولتاژ چون تاثیر در گیم فوقش یک فریم هست گفتم اور کنم که از محدودیت ایجاد کردن برای گرافیک ها خیالم راحت بشه

مشکل از چی هست که چنین ولتاژی می خواهد؟

ممنون از کمکهاتون

با سپاس

لینک به دیدگاه

امیر جان برای هیمن خدمتون عرض کردم اگر توربو فعال باشه شما به ولتاژ بیشتری نیاز دارید درضمن 930 خیلی ولتاژ میخواهد تا استیبل بشه نگران نباشید فقط دما تحت کنترل باشه مشکلی نیست تا 1.38 هم جا داره!

در ضمن QPI/VTT به ولتاژ IMC مموری کنترلر مربوط میشه و علت ناپایداری مموری در فرکانس های بالا هم همین مورد هست شما برایUNcore 3600 حداقل به 1.28 ولت برای VTT/uncore نیاز دارید این ولتاز رو با QPI PLL اشتباه نگیرید !

مورد بعدی امیر جان علم و تکنولوژی در حال پیش رفت هست V10شاید یه زمانی بهترین CPUکولربود اما الان گزینه های بهتری مثل v6GT و..هست

950 هم خیلی وقته وارد شده والان قیمتشم افت زیادی کرده شما میتونید با 330تومن این پردازنده رو تهیه کنید !

البته توصیه نمیشه چون واقعا اختلاف انچنانی بین این دو پردازنده نیست الخصوص شما که تا 4 اور کردید CPUرو!

لینک به دیدگاه

سلام

امیر جان برای هیمن خدمتون عرض کردم اگر توربو فعال باشه شما به ولتاژ بیشتری نیاز دارید درضمن 930 خیلی ولتاژ میخواهد تا استیبل بشه نگران نباشید فقط دما تحت کنترل باشه مشکلی نیست تا 1.38 هم جا داره!

نه دیگه نشد من ب ولتاژ 1.275 دما تا 76 میومد بالا حالا خودتون حساب کنید با این ولتاژ تا کجا خواهد رفت و مصرفش خیلی فک کنم بالا بیاد بهه مین دلیل میگم ارزش نداره

در ضمن QPI/VTT به ولتاژ IMC مموری کنترلر مربوط میشه و علت ناپایداری مموری در فرکانس های بالا هم همین مورد هست شما برایUNcore 3600 حداقل به 1.28 ولت برای VTT/uncore نیاز دارید این ولتاز رو با QPI PLL اشتباه نگیرید !

این uncore رو ببرم بالا به دردی هم یم خوره یا بیخیال شم همین طوری کم کنم؟

((مورد بعدی امیر جان علم و تکنولوژی در حال پیش رفت هست V10شاید یه زمانی بهترین CPUکولربود اما الان گزینه های بهتری مثل v6GT و..هست ))

v10 رو من همین 4-5 ماه پیش گرفتم البتهمی خواستم همین v6gt رو بگیرم ولی گیر اوردنش سخت بود همینو گرفتم 180 گرفتم v6gt فک کنم 90 بود

تا اونجایی که من می دونم نسبت به کاراییش v10 گرونه ولی بهتر از v6gt هست

950 هم خیلی وقته وارد شده والان قیمتشم افت زیادی کرده شما میتونید با 330تومن این پردازنده رو تهیه کنید !

البته توصیه نمیشه چون واقعا اختلاف انچنانی بین این دو پردازنده نیست الخصوص شما که تا 4 اور کردید CPUرو!

ولی فک کنم 7-8 ماه پیش نبود وگر همین و می گرفتم

به نظرتون کلا الان فرکانس ها رو چی بزارم و به صورت 24/7 استفاده کنم؟

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...